Güncellemeler
+1 yıl
Guncl
Güncellemeler
+1 yıl
Gnc
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben onu engellemiştim o beni whatsaptan engellememis kendisi Koç burcu erkeği adım ben mi atmaliyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Konusdum çoçuk Koc burcu beni engeledi instagramdan bende kappatim instagram hesabimi sizinkinin tam tersimis ahahaha
Watsapdan ben engelledim ama o beni engellemedi benim yazmami bekliyor pslk yazmicam inadim inat kapattim acmicam hesabimi
ahahah evet ben ınstagram'dan sadece takipten çıkarmıştım onu ama o kapatmış hesabını whatsaptan ben engelledim o engellemedi, kim bilir döner mi arar mi diye bekliyorum
Daha önce ayrıldığıniz olmusmuydu kim dönüyor genelde?
Bizde de tam tersi shshshshhs benimkisi yazmicak kararli gibi benim yazmami bekliyor diyor sen ne yapar ne edersin bana yazarsin diyor pslk bende yazmicam banane
Ben 2 kere döndüm oda 2 kere döndü
Ama unutmak istiyorum ben cidden o benim icin iyi biri degil.
Suc sende mi senin yazmanı bekliyor bence dayanamicak kendi yazicsktir sonunda, keşke benimkide arasa
Suç onda ama hep inkar ediyor cok fena biri cokk
Kac yasinda?
Aşırır kurnaz cok fena kürt kendisi
Neden iyi biri değil en azından dönmüş seninki keşke benimkide dönse sence döner mi:(
Döner merak etme kac sene birlikdesiniz
Evet kurnaz oliyolar hep laf almaya calisiyo bide para göz gibi grliyo bana biraz, senin burcun ney?
Aynennn aynennnnn kiz para göz kurnaz ve istekli yapısı var ama cok cok fena birisi laf ağzımı cok araştiriyor
Ben aslan burc sen
Cok @zgin bide
Yaa inaallah🙏🏻 biz yeni baslamistik 3 ay oldu hergun her dk konusuyoduk görüşüyoduk hergunumuz beraber geciyodu ben bitirelim dedim tamam dedi daha önce kalbul etmezdi asla bırakmam seni diyordu ben bitirelim diyince tamam diyip gitti bu sefer ilk ayrılık oldu
Niye bittirdin peki seviyorsan
Bende koç burcuyum o da koc burcu anlasiyoduk
Gelecek mevsuzu açıldı yuva kurmak için ileriden bahsediyordu en kötü makarna yeriz yine geciniriz kisitlariz biseyleri ama geciniriz herkes evleniyo diyodu, sonra geçenlerde bu mevzuyu yine açtım hazır değilim gibi falan konuştu bende birbirimizin zamanını calmayalim o zaman alışır daha çok üzülürüz böyle dedim ee dedi bitirelim ozaman dedim tamam dedi, daha önceden zamanımızı calmayalim demiştim bu konu için bırakmam seni demişti konuyu çözmeye yinelik konuşurdu bu sefer tamam dedi..
Benimkide ayni diyodu bitirelim felan aynisi dedi..
Birak ya evlilik düsünmüyorsa birak bence
Siz neden ayrıldınız peki
Bide bizim doğum günü yaklasiyodu beraber kutlicaktik çok güzel olucak diyodu ayrıldık sence doğum günümden önce barışmaya çalışır mı yoksa o günü atlatır mi?
Dusunuyodu evlilik bir öyle diyo bir böyle kendi diyodu zaten evlenmek istiyorum falan diye sürekli laf aliyo zaten benden
Dur ben sana yazim biraz uzun benimki ck karışık ya beni eklesene konusalim özelden fikrini alim
Ekle beni yazim sana özelden
Ekledim
Adin ne
Cok kisi ekledi kiz hesap hangisi sensin?
Ada
tamam
senin hikayen bana tanıdık geldi?
Hangimizin
cevap sahibi
@yeliz_sakucc kim ben mi
Hmm senin var mı tanıdığın koç burcundan erkek
evet sen bende buna benzer bir olay yaşadım
Yani döner mi diye merak ediyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!