Bu dünyada hep iyiler hep adamlar mı kaybeder? Ne zaman biz mutlu olacaz? Ne zaman bu hayat bize de gülecek? Sabah sabah yine efkarlardayım :/ Günaydın..
Doğru kişiliğine karakterine sahip bir yapın varsa buhu asla unutma senden giden ya da seni bilemeden yasamadan yorum yapıp bırakıp gidenler kaybeden taraftır Her hayir dediğinde şer şer dediğinde bir hayir olur belkide senin hak ettiğin değildir senden gider hak ettiğin zaten sen istemesen bile seni bulur seninle bir ömür olur
Bu dünyada hep iyiler kaybeder kötülük gerçekten mutluluk ta olabiliyor böyle dünyada iyilik sadece ahiretine sevap yazılsın diyedir ne yapcan yani sonsuza kadar yanmaktansa ölene kadar iyilik yapıp kaybet boşver insanlarıda takma bu devirde kim mutlu olmuşta biz olalım
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ahiretime sevap yazılsın diye değil karakterim öyle olduğu için öyleyim. Mutlu olmak için illa kötü mü olmamız gerekiyor.. Bu dünyada mutlu olmak bizim de hakkımız değil mi?
Valla ben bilmem orasını mutluluk her daim içimizde olan bir duygudur küçük şeylerdende mutlu olmayı bilmeliyiz elindekilerle yetinmeli bazen insan mutluluğa açız işte insan doyumsuz bir varlık ama elden bişey gelmez kötülerin daha çok mutlu olduğu adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz kişiliğini bozma zaten iyi olabilmekte her yiğidin hakkı değildir
Tamam işte küçük mutluluklarla yetinemiyorsun sonuçta aynı kapıya çıkıyo her yerden darbe alıyo olabilirsin ama her insanın sorunları vardır misal annesi babası olmayanlar dışarıya daha mutlu görünür hala dimdik durabiliyorlardır ne biliyim zorluklara karşı dimdik durabilirsin yani fazla uzattım ama neyse mutlu olabilmek için insanları mutlu etmen gerekir ne demişler sevgi paylaştılça çoğalır falan aslında doğru yani iyi insan veya kötü insan olmakla ilgili değil mutlu olmak istediğinde mutlu olabilmeyi başarabilirsin herşey senin elinde
Zorluklara karşı zaten dimdik duruyorum her darbeden sonra tekrar ayaga kalkıyorum da mutlu olmanın elimde olduğunu düşünmüyorum. Mutlu olmak için bu hayattaki istek ve beklentilerinin gerçekleşmesi gerek bunun için de şanslı olmak gerek :/
Hmmm... Aşkta aptallık ve saflık bir kere olur şu an onu yaşıyorsun sanırım. Hep üzülen hep aldatılan, yalanlara maruz kalan tarafsin yani... Geçer be😁boşver seni uzeni bende aynilarini yaşadım. Bu yaşadıkların sana sadece güvensizlik katıyor ama yani daha akıllı oluyorsun😉
Aşk zaten aptallık değil midir :/ dediğin gibi bir kere olur zaten sonra bidaha aşık olmazsın yani şu an ben bidaha aşık olabileceğimi düşünmüyorum :/ Boşverdim zaten de yinede insana koyuyor be :/ Aynen akıllandırdı beni.
Ergenlik işte onunda etkisi çok 😂 seni üzdukce daha çok seviyorsun o dönem. Siz erkekler daha geç olgunlaştiginiz için sana yeni olmuş bana yaklaşık 3 yıl önce oldu bu bir buçuk yıl sevgiliydik. Bence iki kere aşk olur. Birinci bu dediğimiz aptal aşık, ikincide baya olgun oluyorsun kendi ayakların üzerinde duruyorsun sonra sana mantıken uygun olgun insan çıkıyor karşına ilgi duyuyorsun. Bu kadar 😂 bu da ikinci aşk hem daha sağlıklı hem ilgi hem mantık var hem daha mutlu bu bence
Sana bir sır verim mi benim olayın üstünden 5 yıl geçti daha 17 yaşındaydım o zamanlar 😂 niyeyse bugün aklima geldi efkarlandım 😂😂 O dedigin 2. Aşkı daha yaşamadım bu geçen 5 sene içinde ama dediğin gibi 2. Aşk diye bir şey varsa dediklerin çok doğru 2. Aşkımı yaşayınca iliski her yönden daha sağlıklı olacaktır 😂
Bayadır gelmiyordu aklıma aynen ayda yılda bir gelir oda ilk kazık diye heralde ilk kazıklar unutulmaz kolay kolay 😂😂 İnşallah olur be kedii şu an gerçek bir aşka o kadar ihtiyacım var ki :/ tabi özgürlükte güzel de insan sevmek sevilmek de istiyor :/
Zaman kim ya zamanla gelmesin tek gelsin kıskanırım ben 😒😒 Hee o bende de oluyor durr olum ne diyon sen diyorum ağzın neler söylüyor sus kimse duymasın diyorum 😂😂😂😂😂😂
Ne konuda aynı sen kıskançlık konusunda mı 😂😂 Aynen zamansız gelsin böyle hiç beklemediğim anda karşıma çıksın 😂 Eyvallah kediii seninde hakkında hayırlısı olsun
Renk tonları yok işte insanın karakterinde. Kızlar çikolatayla mutlu olur, iltifatla mutlu olur ne bilim nutellayla mutlu olur ama onunla değil anormalsin sen 😒😒 ama tabi herkesin hayatına kimse garışamaz saygi duyuyorum sana onunla mutluluklar 😒😒
ben kötü bir insanım toplum baskısıyla ve kanunlarla korkutularak iyi olmak zorunda değilim 2 bir erkeğin erkek olabilmesi için bir surtüğü becermesi lazım eğer bir surtükle arkadaş sevgili ya da evlilik yapaıyor hayatı mahfolucak bir enayiye dönüşür becer bırak bundan daha iyisi yok
En İyi Cevaplar