Kitap Okumayan Erkekle Evlenme Diyorlar Sen Ne Diyorsun? Sence haklılar mı?
Tamam itiraf ediyorum ben de aynı kanıdayım🙈🙈🙈🙈
Tamam itiraf ediyorum ben de aynı kanıdayım🙈🙈🙈🙈
Evet geçen başarının şifresi diye bir kitap okuyorum işte kitapta kişisel gelişim arkadaş yanımdan geçiyor söylediği söz aynen şu başarının şifresini kim kaybetmiş sen bulacan. Abi tamam kitap okumayı sevmiyorsun da başlığa bakıp yorum yapmak nedir ya. Ona kalırsa Fareler ve insanlar kitabı da fareler ve insanlar arasındaki mücadeleyi mi anlatıyor yani xD. Ben kitap okumayı severim ama şöyle güzel olacak bana katacak bir şey olacak. Yoksa sürükleyici yok suçluyu bulma yok dedektifçilik filan onlar hoşuma gitmez. He birde kitap okuyan adamla evlenilmez sen benim dediğime kulak ver kültürlü bir erkeğe kolay kolay naz yapamazsın ve hayatın sıkıcı olur. Hafif odun veya tam odun olsun daha zevkli olur xD kadınların %98'inin düşündüğü gibi düşün yani xD
kişisel gelişim kitabından baska birşey okumaz oldum 15 yıldır:D yani aslında bende okumayanlar arasındayım :D yani ona kitap deniyorsa tersi tabikide
Bizde de hayvani sevmeyen hayvana merhamet vicdan göstermeyen ike evlenmez deniliyor
O da doğru söz vallahi haklısın.
Bu söz erkekler icin gecerli degilmiydi kitap okumayan kizla evlenmeyin diye 😃
Her iki taraf içinde söyleniyor😂😂😂
Cevap
20Cevap
İkra bismirabbikellezi alak demiş Rabbimiz.. insanın en hayırlısı okuyanlardır. zira cehalet en büyük düşmandır
Ne demiş. Hz. Ali " Bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum. "
Kitap, bilgidir, kültürdür, eğitimdir. Okumayan Odun dur.
Kitap okuması insan için artı bir şey ama okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır diye de bir söz var karakter her şeyden önemli
Sacmalik ben kitap okumama ama okudugum makaleler eminim sizin okudugunuz kitap sayisi da daha fazladir
Kitap okuyupta bunu düşünebilecek kadar cahil olanı zaten evime almam
O kadar filmler varken kitap okumak zorunda değiliz
Ne alaka herkesin tercihleri farklı kitap okuyup karaktersiz olsa daha mı iyi 😂
Kitap okuyunca her şey ideal olmuyo ki. Amaç düşünceyi geliştirmekse her şekilde yapılabilir bu
Ben kitap okuyorum Boşa gidecek olanlardan değil Kendi kitabımız olan Kuran'ı Kerim (elhamdülillah)
kitap okumak zihni kibarlaştırır. okumayanlar da iyidir ama hödüklerin hemen hepsi açıp da bir kitap okumamış insanlar.
güzel mantık böyle devam edin :D
Kitap okuması sadece artı bir özellik olur.
Başkalarının dediklerine göre yaşama derim ben.
İyi diyorlar :)
Dikkat etmiyorum kitap okuyup okumadigina
Ne okudugunu bilmeyenden iyidir
Doğru diyorlar
Bencede evlenme.
Saçma
Haklı tabi
Alakası yok
Ne alakası var
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar