+1 yılKitap okuyup iki kelimeyi bir araya getiremeyenler ne olacak? Bu kadar ön yargılı olmayın. Belki de kitap okumayan biriyle olup ona bu alışkanlığı kazandırırsınız? Ayrıca ülkemizdeki kitap okuma oranını az çok hepimiz biliyoruz burda eline kitap almamış insanlar bol keseden sallamasın.
01 Yorumla- +1 yıl
Ön yargıyla ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum kardeşim gözlem faktörü daha etken rol oynuyor bazen bakıyoruz görüyoruz herkesin kendi fikri tercihidir saygı duymak lazım
En İyi Cevaplar
Kültür & Sanat konusunda 547 cevap paylaştı. kitap okumayı çok severim sevmeyen biriyle yakınlık kurabileceğimi sanmıyorum dolayısıyla yakın olmadığım biriyle evlenmem de saçma..
11 Yorumla- +1 yıl
Yanii 😂
Kitap okumayan sabretmeyi her cumleden tat almayi nereden bilsin. herseyin sonuna bakilmaz yasanir... kitap okumayan kiz alinmaz.
20 Yorumla
Sever sevmez orasını bilemem ama eşimin kitap delisi bir eşi olacak buna alışsa ve saygı gösterse iyi olur
15 Yorumla- +1 yıl
Kitap delisi biri anlaşabilir yanı kitapla arası olmayanla?
- +1 yıl
İlginc ben ayni pencereden bakabileceklerini düşünmüyorum ama sizin düşünceniz tabi
- +1 yıl
Neden kitaba dalıp sevdiğimizi ihmal edelim ki hepsinin yeri ayrı sonuçta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılKitap okumak araçtır amaç öğrenmektir. Öğrenmek isteyen hayatı okur, doğayı okur, evreni okur, insanı okur. Okuma illa kitapla olmaz. Evlenilir yani.
Bkz: Nusr-et abimiz üni mezunu değil, yabancı dili de yok ama kendini geliştirmek isteyen bir şekilde öğreniyo.00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. kime sorsam okumuyor.. sadece okuyanla da olmuyo. bilmiyorum ya
11 Yorumla- +1 yıl
Sen kitap okumayı seviyorsan bence çok sor kitap okumayan biriyle mutlu olabilmen
+1 yılBen hayal kurmayı, yazmayı çok severim ama nedense kitap okuma konusunda sıkıntı çekiyorum. Ne zaman kitaba başlasam bir şeyler dikkatimi dağıtıyor, zor okuyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Dikkat dağınıklığı olabilir
+1 yılevlenmem
1000 civarı kitabım var ve halende okuyorum. evlenince kütüphane odası yapıp çocuklarımla okumak isterken, sevmeyen bir kadın çocuklara kötü örnek olur. ve cahil bir anne istemem asla20 Yorumlabence evlenilir. tabi karşındakiye görede değişir. Kitap okumayıp genel kültür olarak bilgili insanlarda var kişinin kendini geliştirmesiyle alakalı diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılValla evleneceğim kişi bana saygı duysun, bana mani olmasın, kitabıma karışmasın yeter.
10 Yorumla
+1 yılHayır anlasamazsin ki. Bence kitap okumali ve sevmeli
10 Yorumla
+1 yılAyır diyorum ben. Kesinlikle ayır. Manyak mısın lan😒
10 YorumlaKitap okuyan biriyle evlenmek tabiki güzel ama şart değil neden evlenilmesin ki?
10 Yorumla
+1 yılAlemlerin Râbbi Allahin insanlara son peygamber olan Hz. Muhammet s. a. v efendimize ilk gonderdigi vahidir "oku" ... Okusun ve dusunsun...
10 Yorumla
+1 yılBenim için farketmez. Ben sevmiyorum, yani alışkanlığım yok öyle. Tabi bu çok büyük eksiklik biliyorum ama yapıcak bir şey yok. 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Seven birinin sevmeyen biriyle anlasabilmesi zor bence
- +1 yıl
Benim eski erkek arkadaşım bir sürü kitap okurdu ve aramızda en ufak bir fark yok. Tabi benden biraz daha genel kültürlü ama yani çok fazla etkilemiyor, farketmiyor diyebilirim.
- +1 yıl
İste benim icin genel kültürü zengin olmayan adam anlaşamayacağım insan
+1 yılBen kitap okumayi severim karsimdaki kisiyle ortak noktamiz olsun isterim ama bu özellik her sey demek degildir
00 YorumlaValla kitap işin yüzeysel kısmı ama bağlantılı kültür ve düşünce farkı oluyo kafalar uymuyo yani
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence hayır kültürsüz insanlara tahammül edemiyorum
20 Yorumla
+1 yılKitap okuyup ta iki kelimeyi bir araya getiremeyen ufku genişlemeyen insanlar var.
05 Yorumla- +1 yıl
Kitabı zorunlu olarak okuyanla kitap okumayı seven insanları karıştırmayalım lütfen
- +1 yıl
Severek okuyanda gördüm.
- +1 yıl
Severek anlayarak okuyan insanın 2 lafı bir araya getiremeyecek kadar yeteneksiz olabileceğini sanmıyorum
- +1 yıl
anlayarak ve düşünerek okumalı kafa yormali eleştirmeli bir sayfayı okuma süresi uzun olmali
- +1 yıl
Aynen
Kitap okumayan insan değil mi? Araştırmadan atıp tutan insanla evlenilmez bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Tercih meselesi
evlenilir okuma yüzdesi düşünülünce muhtemelen evleneceksinde
09 Yorumla- +1 yıl
Sanmam 😂
- +1 yıl
Görecem 😂
- +1 yıl
Sevsin benden çok sevsin kitap seven adamdan zarar gelmez 😂
- +1 yıl
Benimde sıralamamda kitaplarim üstte olduğu icin 😂
- +1 yıl
Teşekkürler
1. si her kitap okunmaz 2. si çok okumakta hiç okumamak kadar zararlıdır.
07 Yorumla- +1 yıl
1. si her kitabı okuyanlar sadece okumak olsun diye okuyanlardir 2. si çok okumanın zararlı olduğunu kim söylemiş 😂
- +1 yıl
Okumayı seven biri her çeşit kitabı okur kı ufku gelişsin her düşünme tarzını algılasın yaklaşımları bilsin
- +1 yıl
Yoo bence dogru yanlis ayırt edebilecek kapasiteye sahip olabilen bir bireyin karmaşa yaşamasi çölde kutup ayisina rastlama ihtimalinden daha dusuk 😂
+1 yılKitap okumak önemli ama yinede büyük konuşmamak lazım :)
03 Yorumla- +1 yıl
Valla ben konusuyorum galiba ☺🙈
- +1 yıl
Kalp bu nereye kayacağı hiç belli olmaz :)
- +1 yıl
Ya benim edebiyat konuşamayacağım şiirlerim ve onun şiirleri hakkında münazara yapamayacağım biriyle olabilitem neyse büyük konuşmayım 😂😂🙈🙈
+1 yılyani okumuyorum pek ilgilenmiyorum kitaplara ayırıcak vaktim yok acıkcası evlenmicek olan bu sebepten evlenmesin :D
00 Yorumla
+1 yılEvlenen herkes bütün kitapları yalayıp yutuyor zaten
03 Yorumla- +1 yıl
Ayni zevklere bilgi birikimine sahip olmaktan bahsediyoruz
- +1 yıl
Hikaye o işler
Kafalar bir olmadıktan sonra her kitabı okusanız ne yazar
Huy aynı olmalı huy - +1 yıl
Peyki
illede okumak mı lazım
134 Yorumla- +1 yıl
Kitap okumak lazım
- +1 yıl
topram o zaman sıkıntı yok kara elmasta az dirsek cürütmedik 2 tane üniv bitirdim ben bir otoket bir bilgisayar bir cıraklık eyitim kursu aldım rusca yarım kaldı bu sene ahcılık kursundayım kalfalık bitti ustalık kursuna gidecem ee okudugum bana yeter 2 romanda eksikkalsın ya 😅😂 bence de okumak önemli
- +1 yıl
- +1 yıl
Oo olmadı simdi ama 😂
- +1 yıl
Benden bahsetmişsiniz basım beladaydı 🙈
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılevlenilir de söyle sacma kitapları okuyanlarla evlenilmez
06 Yorumla- +1 yıl
Kitabın hangi kitap olduğuyla ilgili bir fikrin var mi 😂
- +1 yıl
Hayır. ama dolu bir kitabın böyle saçma bir içeriği olmaz.
- +1 yıl
Boş kitaplar bunlar. cok okuduğum söylenemez ama kesinlikle beni yükseltecek seçkin bir kitaplıgım oldugunu biliyorum
- +1 yıl
Anliyorum evet 😂
- +1 yıl
Neyi anlı yo run :)
- +1 yıl
Kitap zevklerimiz farklı demekki 😂
Özür dilerim kizmayin ama bizler melekleri göremezken seni görüpte çeken cihaz nasıl bir cihaz ki seni görüpte çekmiş anlamadım doğrusu gözleriniz cenneti vadediyor adeta 😊
Maşallah sana emi04 Yorumla- +1 yıl
Vay bee böyle koşma görülmedi 🙈🙈 teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Keşke bir Karadeniz'e de uğrasaydınız 😂😂
Hayır evlenilmesin, lütfen. 🍁
10 YorumlaEvlenilebilr
tercihen seven olsa
Okumamak ayrı
sevmemek sıkıntı getirebilir.00 Yorumla
+1 yılvalla evlenmem gitsin kendini eğitsin cahil
10 YorumlaHayır kesinlikle evlenilmez.
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 308 cevap paylaştı. yalan konuşan biriyle evlenmen çok muhtemel
10 Yorumla
+1 yılSende kitap okumayı sevmiyosan olur
10 YorumlaSanmıyorum ya sevse güzel olur tabi.
10 Yorumla
+1 yılKitap okumayı seven birini isterim
10 YorumlaHersey bitti bu mu kaldi
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılyani.. bilemedim tabi haklılık payı var
10 Yorumla
+1 yılEvlenilir. Evlendikten sonra belki sever
01 Yorumla- +1 yıl
bir umut 😂
Sevince her bk olur valla 😁😁
00 Yorumla
+1 yılTek kitap okusun okumasını bilsin o bana yeter :)
00 YorumlaEvlenir sonucta karsitlar birbirini ceker
00 Yorumlaniye engelledınki :)
04 Yorumla- +1 yıl
Kimseyi engellemedim ben engellesem yazamazdın buraya
- +1 yıl
Mesajlarımı sildim belki ondandir
+1 yılBen okumuyorum :(
O okusun ben dinlerim :)01 Yorumla- +1 yıl
Buda iyiymis 😂
Şaşırmış bu insanlar ya
07 Yorumla- +1 yıl
Neden?