kitap okumayı seviyorum çok seviyorum.. bu sözü uzun bir zaman önce okumuştum ve o anda karar vermiştim hayır evlenmem.. zaten kitap okuyan birisi kendini geliştirmiştir ya da geliştiriyordur ister istemez kültürün kelime dağarcığın olaylara bakış açın düşüncelerin pozitif olma yönün gelişiyor okumayan birisinde bunlar olmayacağı için zaten anlaşamam.. fikirlerin uyuşması önemli benim için mantık önemli.. aşk sevgi de önemli tabii ama onlar uyumsuz olunca bir işe yaramaz gibi geliyor bana..
Soyle bir durum var kitaplardan nefret edecek kadar sevmeme gibi bir durum varsa evlenmezdim cunku ayni evin icinde sirf boyle biseyi yaptigim icin beni elestirmeye kadar gider ama evledigim kisinin kitap okumak hosuna gitmiyorsa ilgi alani olan cok iyi bir kitap okutup bu yargisini yikabilirim. Kitap okumayan biri bir dusunceye tam olarak farkli pencerelerden bakamaz bana gore
kitap okumasa bile dergi okumalıdır blok takipetemlidir kültürünü artırmalı kişisel gelişinme önem vermelidir eve hizmetçi ya da se* kölesi almıyorsun senin hayat arkadaşın seninle birlikte haytalrınıza sürekli adapte olmalıısnız erkekte köşesine çeklipte eşine yardım etmemzllik yapmamalı
Evet ben cok kitap okumam ama surekli internetten blog vs okuyorum kitap okumayi cok seven arkadaslarimla aramda pek fark yok. Sende iyice dusun aranizda hic sorun olmadiysa devam edebilirsin kendin gibi goruyosan ama arada ucurum varsa onermiyorum bosver
Mevzu sadece kitap okumak değil. Öğrenme ve gelişme aşkı. Kitap dışında okunacak çok şey var, sadece kitap da yeterli değil. Kitap deyince de saçma sapan vampir öyküleri okumasın, kafa sadece aşka basmasın.
Evleniliyor gördüğünüz gibi, milyonlarca insan kitap okuyarak evlenmiyor. Ancak kitap okumak kadar ufku açan şeyler çok azdır. Okuyan insanları tebrik etmek gerekir.
Kitap okumuyorsa film izliyordur. Çok saçma düşünce ben kız arkadaşının yerinde olsam böyle bir düşünceye sahip olduğunu öğrensem seninle evlenmezdim :)
saygı duyarım ama dediğim gibi ben hayatımdaki insanın benimle aynı şeylerden keyif almak aynı paylaşımlarda bulunmak isterim.. kitap okumak sıradan bir eylem değil benim için
En İyi Cevaplar