Kız Arkadaşım Yalan Söylediğimi Sanıyor, Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar olayı tam olarak anlayabilmeniz için başından anlatacağım. Benim özel ders hocam var 32 yaşında fakat 3 yıldır onunlayız ve abi kardeş gibiyiz gerçekten. Kocaman adamın eşine bile anlatmadığı sırları dahi bilirim o da benimkileri bilir ben 19 yaşındayım. Sorun şu ki derse 1 ay önce kız arkadaşım dediğim insan katılmıştı. Bana açılmıştı herşey çok iyiydi derken 4 gün önce iğrenç bir olay yaşadık. Hocam araba ile giderken bana şunu söylemişti. Ve bunu söylediği sırada sevgilim ile ayrı gibiydik aramız bozuktu. Bak kardeşim aramızda kalsın ama senin kız ile geçen pazara gittik +(Arada gidiyorlar pazara bu arada hoca ile) Senin kız benim yanımda sütyen baktı ve olurmu bu bana der dedi. Ben de arkamı döndüm bir şey söylemedim utandı özür diledi dedi. Ben inanmak istemedim buna. Ama hocamın en iyi dostumun verdiği her sırrı tuttuğum gibi bunu da tutacaktım. Fakat başaramadım ve olayı kız arkadaşıma anlattım. Ayrılmıştık bu sırada fakat birbirimizi seviyorduk. O da nasıl söyleyebilir hoca böyle bir şeyi senin hakkında da bana bir şeyler söyledi falan derken ders dolayısı ile ayrılmamız için böyle bir şey yapmıştır hoca diye düşündüm. Kıza hocaya bahsetmemesini söyledim bu olaydan. Fakat ben dostuma ihanet etmiş gibi hissettim ve pazar olayını kıza anlattığımı söyledim hocaya. O ise sinirlendi. Kıza olayı farklı şekilde anlattı. Bana farklı şekilde anlattı. Kıza dedi ki sevgilin kıskanmış seni bu yüzden yalan söylemiş. Ama böyle bir yalanı kimse söyleyemez. Kız diyor ki ben hoca ile pazarda böyle bir şey yaşamadım. Fakat hoca inatla ikimizin olduğu ortamda bunu yaşadık diyor. İkisinide sorguya çeker gibi konuşsam. Hoca bana diyor ki kız bunu olay gerçek ama sana rezil olmamak için hayır olmadı böyle bir olay diyecek diyor. Ben de olmadı diycem diyor. Bana neden oldu diyorsun o zaman diyorum. Kızın rahatsızlığı var ikimizde sıkıştırınca bayılır diyor. İnanmıyorum. Hoca kıza diyor ki-ben sevgiline öyle bir şey söylemedim kıskançlık yapmış yalan söylemiş diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Olayı ise bana daha farklı anlatıyor. Ben rahat hissedeyim diye. Kız gerçekten böyle bir olay yaşadı ve bana söyleyemiyor ise ikisinide karşıma alıp konuşsam kız hayır deyip yalan söyleyecek. Kız rahatsızlanmasın olay babasına kadar gitmesin diye hoca ben de böyle bir şey olmadı diycem yine sen yalancı durumuna düşücen diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bu konuyu da kapatmamızı istiyor. Yani muhtemelen bana göre böyle bir olay hiç yaşanmadı hoca görüşmeyelim diye yalan söyledi. Ben bunu kıza anlatınca da kıza bilerek benim yalan söylediğimi söylemiş oldu. Aksi halde rezil olurdu. Kıza olayı anlatamıyorum da kanıtım yok. inanmaz da. Hocaya göre kız da yalan söylüyor böyle bir olay yaşanmasına rağmen yaşanmadı diyor. Ama kıza hoca olayı tamamen ben kızı kıskandığım için yalan söylemişim olarak anlatmış. Kız yalan söyledim zannediyor.
Kız Arkadaşım Yalan Söylediğimi Sanıyor, Ne Yapmalıyım?