Kız arkadaşıma yalan söyledim ne yapmalıyım?

Dün sevgilim birşey konuşmamız lazım dedi beni çağırdı. cuma günüde sınıfımda birşey kaybolmuş bi kız mesaj atmıştı bende ona ben bilmiyorum sevgilimin yanına gidiyorum yanlış anlar mesaj atma sakın bana dedim. Sonra sevgilimin yanına giderken tabi korkuyorum ayrılacak diye gittik iyidi herşey sohbet ettik. Sonra o salak kız peki diye mesaj attı bende cumadan kalmış interneti yeni açtım falan dedim geçiştirdim 2 saat sonra mesaj attı sana birşey sorucam ama doğru söyle dedi o kızla ne konuştun falan dedi. Bende sen bana birşey konuşacaz diye çağırınca bende korktum aklıma o geldi onu aradım konuştum içimi döktüm sonra telefon kapandı oda peki yazdı dedim oda telefonu kapattı sinirlendi. Kızın numarasını istedi verdim işte konuşmuşlar aşkım o kızla bir daha konuşma biz hallettik sadece selamını ver dedi. Sonra ben korktum tabi bunu kafada kurup sonradan karşıma çıkarır diye ama yemin etti geçti sinirim sonradan kafama takmayacam hallettik dedi. Seni seviyorum hiç bırakayacam falan dedi ama ben yinede kafasında kalmıştır bana olan güveni sarsılmıştır diye korkuyorum ama kız birşey yok diyor. Sizce ne yapmalıyım? ne düşünüyordur? durduk yere yalan söyledim bi anda istemeden oldu ya :D
Kız arkadaşıma yalan söyledim ne yapmalıyım?