Kız arkadaşım yalan üstüne yalan söyledi ne yapmalıyım?

Kız arkadaşım ücretli öğretmenlik yapıyordu. Öğretmenler gününde akşam okulun yemek düzenlediğini gideceğini söyledi ve ben de kıskançlık yapıp gitmesini istemedim. Biraz trip atıp gitmeyeceğini söyledi. 17 gibi evine döndü sonra ben işteyken hasta olduğunu ve hastane gideceğini söyledi. Ben de hemen iş çıkışı meyve ilaç falan alıp 15 dakika da evinin önüne geldim. Babam ile çıktık diye mesaj attı ama inanmadım aradım açmadı yazdım hemen cevap vermedi. Saatlerce bekledim. Ara ara yazdı. Ama ben camdan babasını evde gördüm. 23 gibi evine geldi. Aylarca doğru söylemesini istedim 3 ay söylemedi. Bugün yine bir tartışma sonrası o konuyu açtım ve o gün hastaneye gittiğini bir kadın hoca ile dönüşte Cafede oturduklarını hocanın boşanmak üzere olduğunu söyledi. Başka bir yere gittin mi doğru söyle deyince yine yeminler etti artık yalan söylemeyeceğini benden bu konuda kısıtladığım için korkup söyleyemediğini söyledi. Bugün İnternet üzerinde öğrendim ki o gün yemeğe gitmiş fotoğraflarını gördüm. Bana yalan üzerine yalan söyledin dedim yine benden çekindiği için söylemediğini söyledi ve konuyu kapatmak istedi. 2 yıllık ilişkimiz var ve birkaç ay içinde nişan düşünüyorduk. Pişman olduğunu falan söyledi ama yalan söylemeye de devam etti. Yalan üzerine yalan olunca güvenemedim. Sizce ne yapmalıyım? Tekrar yalan söylerse ve bu konular devam ederse kötü bir insana hatta canavara dönüşecdğimi düşünüyorum çünkü ben bu kadar sadakat gösterirken onun yalan söylemesi ağrıma gidiyor. Sizce devam etmeli miyim? Etmeliysem nasıl bir yol izlemeliyim? Yoksa tamamen bitirip yoluma mı bakmalıyım?

Kız arkadaşım yalan üstüne yalan söyledi ne yapmalıyım?