Sevgilimin babası yok annemi bırakamam evlendiğimiz zaman bizimle olacak diyor. Bu devirde kaldı mı böyle birşey. Ne yapacağım?

Sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş bir ablası var henüz evli degil ama illa evlenecek. Her neyse konuya dönüyorum; biz aylarca tartıştık bu annesini bırakamayacağını söylüyor (annesinin herhangi bir hastalığı falan yok sapasağlam buarada) annesi yalnız yapamazmış ileride evlenince bizimle olacakmış annesini bırakmayacağını söylüyor defalarca kavga ettik konuştuk bunu ailemle konuştum ailemde vermem diyor hadi ailemi bir sekilde ikna ederim ama ben yapabilecek miyim? Herkes bir yana annem bir hana dedi benim annemin sana zararı olmaz o zaten ev işlerinde sana yardımcı olur dedi. Kadınla zaten beni 6. Ayimizdayken tanistirmisti. Suanlik bir kötülüğünü gormedim ama evlenince nasıl olur bilemem şimdilik çok tatli bir kadin gibi duruyor. Bu devirde kaynanayla bir giden kaldı mı? Bana kalırsa gitmek mantikli bir fikir olmayacak. Ama ortada 2 yıllık bir ilişki soz konusu bitirmek de istemiyorum. Ben napacagimi şaşırdım arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum yardımcı olun lütfen.
Sevgilimin babası yok annemi bırakamam evlendiğimiz zaman bizimle olacak diyor. Bu devirde kaldı mı böyle birşey. Ne yapacağım?