Aşkı nasıl tarif ettiklerine bağlı. Bir köpeğe de aşık olabilirsin, küçük bir bebeğe de. Burada bahsettiğim sapkınlık olarak aşk değil. Manevi boyutu farklı bir aşktan bahsediyorum. Şu zamanda aşkın cinsiyeti diye bahsettigimiz şey, bence sapkinligin ta kendisi. Millet çıldırmış bence. Aşk öyle dile getirildiği gibi kolay ve hafif bir kavram değil. Her sevgiyi her hoşlantiyi aşk diye adlandırıyorlar.
erkek kadın, kadın ise erkek için yaratılmıştır, onun dışındakiler sapkın kişilik bozukluğundan başka bir b. k değil, bir erkeğin kadınını sevip kollaması ve kadının ona verdiği sevgiyi hissetmesi kadar güzel bir duygu yok bu dünyada, ben bu konuda pek saygılı olamıyorum net.
yaşayabilir ama yanlış. Sonucta karşı cinsin varken kendi hemcinsinle aşk yaşamak hastalıktır. Igrenc bir durumdur. Sonucta doğru olsaydı karşı cinsini yaratmazdı allah.
yoktur çünkü ben bır bıseksüelıın sevdığını severken ne hıssettığını bılemem bu yüzden aşık olmadığını da söyleyemem bu yüzdende aşkın cınsıyetı olmaz dıyorum
Aslında düşündümde aşk hormonal fakat zihin gücüyle salgılanır bu hormonlar yani kişi zorlarsa bir iki zihin yanılsaması ile kendi cinsine de aşık olabilir bu mümkün.. Fakat normal değil bence..
Valla mümkünse olsun. Üniversite döneminde bundan epey çektim. Bölümde bir kız beni erkeksi bulup kafayı takmıştı. Sonuç benden bir temiz dayak yedi aşkı uğruna.. kendi cinsime meyil etmem.
Hayir Boyle bisey olamaz ya. Kadin ile erkek neden yaratıldi yani erkek erkekle iliski yadadaydi kadina ne gerek vardi o zaman. Erkek dogursun kendi kendine m 😆sacma yani
En İyi Cevaplar