"Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır" sözüne katılıyor musunuz?

"Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır" sözüne katılıyor musunuz?
Evet buna katılıyorum yani bence de çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır çünkü bir kadın bazen kendi güzelliğinin farkında olmayabiliyor bu da o kadının öz güvenini kırabiliyor yani baktığımız zaman aslında biraz beslenme biraz stresi azaltmak ve sağlıklı yaşam spor ile birlikte o kadın gerçekten de güzel olabilir veya çekici olabilir yani aslında zaten öyledir ama bakımsız olduğu için işte kilo aldığı için hareket etmediği için ya da beslenmesine dikkat etmediği veya kendisine bakmadığı için çirkin gibi gözükebiliyor. bunun dışında estetik de yapılabilir tabi ki. yani saç bakımı tırnak ve cilt bakımları önemlidir güzellik de
Bakımdan ne anladıklarına bağlı. Hiçbir kadın makyaj yapmak zorunda değil, cildine 20 farklı krem sürmek zorunda değil.
Bazıları kilolu kadınlar çirkin diyor, ben kiloluyum ve bizim toplumumuzun anladığı "bakım"ı yapmıyorum, sadece önemli günlerde makyaj yaparım o da 10 yılda bir olan bir şey, ama sevgilim dünyadaki tek güzel kadının ben olduğumu söylüyor, ki benim için de ondan başka yakışıklı kimse yok.
Tarihin en büyük yalanı güzel her zaman güzeldir doğal haliyle en çirkini bile makyaj kurtarıp kapatamaz ki zaten makyaj ürünleri bire bir kimyasal zaten cildi çok hızlı yaşlandırıp cilde zarar verebiliyor ama gel gör ki bunu TC kizlarimiza bir türlü anlatamiyoruz
Merhabalar.
Güzellik ya da çirkinlik göreceli bir kavram olup kişiden kişiye algı olarak değişen bir olgudur. Bakımsız insan vardır lafına katılıyorum. Bakım insanı vezir, bakımsızlık ise insanı rezil eder.
Cevap
20Cevap
Ya hayır maalesef. Güzel ve çirkin diye bişey vardır, kimse kimseyi kandırmasın. Hiçbişey yapmadan tablo gibi duran kadın da var, uğraşıp didinip vasat kalan da. Bakım değil sadece insanı toparlayan birikim. Bakım yapar, entelektüel birikimini arttırır, bi duruşu bi karakteri olur, o zaman çekici olur evet.
Kısmen katılıyorum. Mesela saçı keçe gibi olan biri saçlarına bakım yaptırsa ve yüzüne yakışacak şekilde saçlarını kestirip boyatsa daha farklı durur. Kaşları çok kalın biri kaşlarını biraz aldırsa bakışları değişir. Bu tarz farklılıklar daha iyi gösterebilir. Ama bazı kadınlar var ki bakımsız halleri bile çok güzel
günümüzde ilerleyen teknoloji sayesinde şöyle denilir :
çirkin kadın yoktur ama bakıma parası yetmeyen kadın vardır -para varsa en çirkin kadın bile dünya güzeli adaylığına oynayabilir
Var aslında ama kalbi kirilmasin diye direk yüzüne söylemem... o tip konularda viccdan yapıyorum.. Var ama yani şimdi yok demek yalan söylemek olur.
katılıyorum kesinlikle artık her şeyin çözümü dolgular şunlar bunlar yani kendine bakım yapmak sadece nemlendirici kremle olmuyor
Katılıyorum. O elması birinin yerin altından çıkarıp işlemesi gerekiyor ki tüm ışıltısıyla göz kamaştırsın.
gayet çirkin kadında vardır. Mavi far, takma kirpik ve ölümüne düzleştirilmiş saç Müge Anlıyı güzel yapmıyor örneğin.
Hayır şu söze inanıyorum "kadinlar bakım diye kendilerini kandirdiklari o makyajı yapmadan da çok guzeller güzeller "
Ya yüzü, gözü, burnu yamuk ve şekilsizse nasıl o kadın güzel olsun mk Bakım sadece temiz olmaktır. Çirkin kadın gayet vardır.
Katılmıyorum , bildiğin çirkin kadın var. Boyayla cilayla güzel olduğunu ya da olacağını zanneden de var
Yani bütün kadinlar aslinda çirkinmi diyorsunuz? mayajli ve makyajsizda her türlümü çirkinler hepsi?
@simgee_yuuna öyle mi demişim ben , sen çirkinler sınıfındamısın yoksa üstüne alındığına göre
Yoo değilim
@simgee_yuuna o zaman sana demedim bak ne diyom ben ; çirkin kadın yoktur diyorlar ya yalan dan moral olsun diye !! ben de var diyom çok gördüm çirkin kadın boyalı cilalı olduğu halde çirkin anladınızmı muhterem.
Anladim ama ben makyaj yapmiyorum sevmemde
@simgee_yuuna abim sen niye hep kendine anlıyorsun alınıyorsun
Bazen evet katılıyorum ama bazende gerçekten nasıl bu kadar çirkin olabilir gibi söylemişliğim var Allah affetsin
herkesin eşit bakım yaptığını düşünün. yine aralarında beğenmediğiniz ve beğendikleriniz olur yani
ayrıca güzellik kadında biraz beyaz ten ya da sarışınlıkla falan ilişkili gözüktüğü için bakım yaparak ırkını değiştiremezsin yani
Bu kız eig almalı daha iyi açıklanamazdı
@ikizterazi sağol babe
Katılıyorum. Dua lipanın dahi güzel bulunduğu şu dünyada erkekler bile çok güzel kadın olur
Yani bütun kadinlar guzeldir Allah yaratmis sonucta dimi🙄
Çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır* (gerçi ben her halükarda çirkinim orası ayrı mesele)
İnanmıyorum güzel kadın hiç bir şey yapmasa da güzel
Yiooooo bazıları cidden çirkin çirkin insan vardır ya
Katilmiyorum. Kocaman burun buyuk cene dislek dis cokuk ve yuvarlak goz genis alinli bi kadin hayal et simdi. İstedigi kadar bakimli olsun cirkin olur
Katılıyorum ama şöyle bir detay var bence. Bazı kadınlar doğuştan farklı bir auraya sahip oluyor ve bakım ile bu aurayı sağlamak mümkün değil 🙃
Yani yüzü çirkin kadınlar var bence. Tabiki tüm Kadınların vücudu güzeldir
Sürümden kazanmak için söylenmiş bir söz bu 👍 kilolu kadınlar net çirkin.
Sebep?
@MiyavMelek Denklik meselesi 👍 bir türlü kilo alamadığım için kilolu kadın bana çirkin geliyor.
Eğer kilo almaya çalışıp alamıyor ve sağlıklı kilo aralığının dışındaysanız doktora görünün bence.
Bir de öteki taraftan bakın, o kadın belki kilo vermeye çalışıyor ama veremiyor. O da sağlık sorunudur.
O yüzden "kilolu kadınlar çirkin" demek pek iyi değil.
@MiyavMelek Kendimi doğru ifade edemedim 😊 ben bu yaşıma kadar hiç bir zaman göbekli bir erkek olmadim kilo olarak 80 kiloyum boyum 1,79 ve atletik biriyim o yüzden kilolu kadınlar bana çekici gelmiyor. Kilolu kadın dediğim boyu 1,60 kilosu 80 kg yağ oranı yüksek 👍 sen 1,70 boyunda 80 kg kas kütlesi ve kemik yoğunlugun olan birisi olabilir çokta güzel birisindir. Şaşırmam 👍 anlıyor musun? Bana daha çok Sağlıksız aşırı yağlı kadınlar itici geliyor.
Kadinlar kilolu erkeklerle / erkekler kilolu kadinlarla olmasin
@simgee_yuuna zevkler ve renkler tartışılmaz
Çirkin kadın da vardır, içi küflenmiş olanlardan falan.
Hayır çirkşn kadın vardır
Evet, katılıyorum.
Bazı durumlarda var ki bakım bile düzeltemiyor
Evet çok doğru bir söz.
Kesinlikle katılıyorum.
Çirkin kadın vardır avuntu sözler bunlar
maalesef katılmıyorum
Estetik yaptiracak parasi olan her kadin guzeldir
yoo cirkin kadın vardir
katılıyorum ama gülmekten
çirkin kadın yoktur, yeterli votka yoktur sözüne inanıyorum ben:)
Mis gibi de çirkin kadında erkekte vardır
Katilmiyorun
Veya makyaj malzemesi olmayan
Katılıyorum 💐
Katılıyorum
Katılıyorum
Doğru bir söz
Katılmıyorum
Yaaaani yanii
Katılmıyorum ama bakım önemli tabii
Katılmıyorum. Ama göreceli olduğu dogru
Aynen doğru