Aşk İlişkileri Sevgilisiyle tavla oynayan erkekler neden bilerek yeniliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor " Yok öyle bişey " demeyin defalarca şahit olduğum bir durum Erkekler bile isteye yeniliyorSevgilisiyle tavla oynayan erkekler neden bilerek yeniliyorlar? Sevgilisiyle tavla oynayan erkekler neden bilerek yeniliyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Çünkü bilmiyorsunuz Üzülmeyin diye yeniliyoruz Mutsuzluğunuz bizi üzüyor 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Şu sebepten;2.bp.blogspot.com/.../sevgili.jpg 2 0 Yorumla
hunilibabe Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Mars mı etsin kızı, tavlayı koluna mı versin? Bunlar hep prim amaçlı. 1 0 Yorumla
iştekuzukuzugeldim Takip Et Master Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Küçükken babamla bilek güreşi yapardık. O da hemen yenilirdi 😍 😃 1 0 Yorumla
DespotAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Valla bilerek yenilmedim. En son ayrıldığım 1 senelik ilişkimde kız bana 5-0 çakmıştı tavlayı koltuğumun altına koyup yallah demişti. 1 0 Yorumla
çağdaşyılmaz Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. o zman ben tam erkek olamamışım kız arkadaşımdan öğrenmeye çalışmıştım öğrendim mi hayır gönlü olsun diye oynuyordum o bana yeniliyordu :D 1 0 Yorumla
Arow1 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Ben hayatta yenilmezdim eğer bir sevgilim olsaydı 😂 1 0 Yorumla
Sormazmısın Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Centilmenn göyaa. Kız salak hissetmesin diye kendini 😂 1 0 Yorumla
akatlİ-reis Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Tavla oynamayı bilmiyorum la ben hala 🤔🤔 1 0 Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben acımam yenerim bir kariyerim var 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Karşı taraf üzülmesin diye. 1 0 Yorumla
fikico Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya vermezse 😂😂 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar