iyi aksamlar sorum erkeklere
erkekler kaç sureden sonra kiz arkadaslarina gul almak ister,
veya neden gul almaz, almak istemez?
erkekler kaç sureden sonra kiz arkadaslarina gul almak ister,
veya neden gul almaz, almak istemez?
başımdan geçen bir olay anlatıyım sana; benim bir kız arkadaşım vardı 4 senelik, lise son zamanı doğum günüydü arkadaşlarıyla bir planı yoktu kutlama gibi vs vs bişey, bende aldım içmeye götürdüm, bu arada sevgilisi vardı kısa süreli bişeydi hediye olarakta kırmızı gül aldım, ama yemin ederim hiç bir hoşlanma, aşk sevgi yoktu içimde, sadece jest amaçlı aldım verdim , çok duygulandı daha sonra benden hoşlandığını duymaya başladım, sonra hoşlandığını öğrendim, sevgiliside doğum gününde benim ona gül verdiğimi ikimizin içmeye gittiğini öğrenmiş, adam hayvan gibi bişeydi, dayak yedim tabi (: o gün bugündür kimseye ot bile alıp vermem anlıcağın iki ucu boklu değnek
hahaha emin olki jest yapip ona o gulu almasaydin hoslanmazdi senden :D
gül artık klask oldu belki ondandır diye düşünüyorum :)
şahsen bende gül almazdım. bu üşüncesizlikten değil aksine onu düşünmekten ;)
çok klasik bir hediye alacağıma ona sürprizler yaparım.
elimde kocaman bir ayıyla kapısına giderim, haftasonu sinemaya gidiyoruz deyip 1 günlüğüne şehir dışına çıkartırım. aşk heyecandır ;) diğer erkekler gül alıyorsa ben almamalıyım :)
vay canına teşekkür ederim sana :))
ayak üstü 2 3 kız tavladın mk :D
anlamadım?
Cevap
16Cevap
benim görüşümm..erkekler kadınlara gül degilde başka hediyelerde alabilir bu kuş elbise parfüm kolye herşey olabilir..ama bir kızın o gzüelligi narinliği ancak gülün gzüel kokusu ile tamamlanabileceğinden çiçek alıyolardır gerçekten seven erkekse..çoğu erkek dur gül alim bu akşam kıvama gelir bu kavramıyla gdiiyor görüyorum...gül almıyosa da illa sevmiyor anlamına getirilmemeli sorumsuzluk utangaçlık ya da en büyük sorun finansal çöküntü olabbilir :D
gül almayı sevmiyorum. herkesin yaptığı şeyleri yapmayı sevmiyorum.
afferim
Erkekler kızlar çiçek sever diye nezaketen adetten alırlar.. çok çok almak istesiklerini sanmıyorum zaten... sonra 2.3. buluşmalarda kızlarda istemez :) gül bir semboldür sonuçta.. benmi nefret ederim hiç romantik değilim.. :))
ben alırdım genelde ,
https://i.hizliresim.com/gl0oQL.jpg
hahahaa gulecegim yoktu :D
ben ilk tanısmaya ciddi goruseceksem hemen alırım bıle ve her zaaman alırımda tabıkı her kez aynı degıldır
Ben gül alanı anlamıyorum, bir canlıyı öldürüp sevdiğine hediye etmek neden sevindirir ki?
Bence gül almanın yeri ve zamanı yoktur.
Hiç beklenmedik bir anda beklenmedik bir yerde gül alınabilir.
Ben şahsen böyle yapıyorum.
1 kere alayim dedim kaybetti sonra hayatindan bezdirdim kizi gul mul alinmaz kiza bahceden toplayip veririm olmadi bahceyi verir kurtulurum ;)
Senin gibi sevgilim olsun evimizin bahçesine gül bahçesi ekmezsem bneyim :D
:D oda guzel
anlamadım nerden çıkardın?
Gül almam.Gülü gülle sevemem ki, ben aşkımı veririm sadece :)
bir keresinde gül aldım suratıma attı ben papatya seviyorum diye daha sonra hiç almadım
yuh artık gül surata atlır mı hiç :) kaktüs alcaksın böylelerine :)
Sevdikleri için alırlar. paraları yoktur diye alamazlar
kızlar neden gül ister/istemez?
cunku kadinlar çiçektir ve aşkı anlatmanın klasikleşmiş ve en etkili yolu. Hal böyle olunca, kızlar da çiçek bekliyor. Değer verildiğini hissetmek istiyor. Çiçek göndermenin de bir yolu yordamı var tabi. Her konuda detaylı ve ayrıntılı düşünen kızlar, bazen de erkeklerin düşünceli davranmasını bekliyor
sevdiğinden alır tabii ki...
alsa dert almasa dert
Çiçege para vermem Racon meselesi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?