Bazıları her şeyin güzellik olduğunu söyler ama karşı taraf ne kadar güzel, ne kadar yakışıklı olsa da kanımız ısınmaz, hayata bakış açımız tutmaz... Böyle durumlarda yine de yakışıklı diye beraber olur musunuz?
Sevmediğiniz biriyle sırf çok çekici diye sevgili olur musunuz?
Bana hep vicdansızlar denk geldi insanlara olan güvenimi kırdılar. Varsın biz başkasını üzmeyelim. Sevgili olucazda ne olacak hiç bir şey hissetmedikten sonra hem benim sevdiğim kız benim gözümde dünya güzeliydi bana ben cirkinim dediginde benim gözümden kendini görmedigin icin öyle sanıyorsun derdim hep. Sevmediğim insan gözümede güzel gelmiyor ki.
Hayır, olmam. Evet çekicilik bir faktör ancak yalnız o yeterli değil. Ben sık spor yapan insanım. Spordan sonra eve geldiğimde terliyken bile üzerime atlayıp beni öpebiliyorsa işte ben ona taparım bile :D
Soru bir acaip. Çok çekici diye düşündüysem ilgimi çekmiştir , İlgilendiysem birşeyler hissetmişimdir. Ha yakışıklı ama ilgimi çekmiyorsa neden beraber olayım?
Hm şöyle, örneğin Burak Özçivit :) Yani genelin ayılıp bayıldığı “nasıl ya saçmalama onu nasıl beğenmezsin” dediği ama yine de bir türlü kanının ısınmadığı tipinin itici geldiği bir tip
olmadı bee yanii bir türlü uyum olmadı o kişi ile aramda 4 yıl önce buna benzer birşey yaşadımm hiç ummadığım zaman kendinii çekiyor, bir yaklaşıyor, bir gidiyor çözemiyordum ne yapayımm uyum kesinlikle şart yoksa nasıl olacak bu iş..
Aslında bu imkansız gibi bir şey. Bana göre birinin güzelliği, huyları, zekası ve güzelliğinin birleşimi ile ortaya çıkar. Biri bozuk olduğu halde benim için farklı biri oluyor. :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
öyle piskopatlar küçük yaşlarda var sadece (yani umarım) bir kız vardı burnun güzel yanımda ol diyordu ee ya aldatsam falan diyorm olsun burnun güzel aşemaşe saçmalığa bak ruh hastası işleri güçleri şekil falan hep
yooo bir sürü yalak çıkardı ben sevdiğim kadınla yaparım sevmediğimle yapmam falan diye... ha bunu diyenlerde genelde sokakta evsiz hayvanlara kerkinen tiplerdir orasıda başka mesele:D
Sadece çekicilik iki tarafı da mutlu etmez uyum önemli. Hem kafa yapısı hem zevkler mühim. Özellikle adı sevgili olsun diye biriyle çıkma durumuna karşıyım..
En İyi Cevaplar