Bir erkeğin huzur bulduğu yanında mutlu olduğu kadın olmak için neler yapması gerekir?
Cevabın nedir?
+1 yılAnlayış ve uyum. Uzun uzun konuşmaya gerek yok. İki karşılaştırmalı örnek vereyim.
Anlayış için olumlu örnek: Erkeğin canı sıkkındır. Kız dünyanın en saçma konusunda inat eder. Erkek sesini yükseltir. Kız tatlı tatlı erkeğin gözünün içne bakar ve ''Tamam tamam anladık canın sıkkın. Sıkma canını sana kızmadım. Olur öyle bazen. Gel bakıyım sen şöyle daya başını gerdanıma'' Bu erkeğin bittiği andır.
Anlayış için olumsuz örnek: Kız telefon açar ve sitem eder. Sen beni niye aramıyorsun. Hep ben arıyorum. Erkek izahat verir. ''Aşkım kontorüm yok daha maaşı alamadım'' kız ''Ne yani yanındaki arkadaşarından iki dakka telefonu alıp alo diyemedin mi insan bu kadarını yapamaz mı'' der. Erkek içinden konuşur. ''Evet insan yapar ama ben hayvan olduğum için yapmıyorum. Sanki arkadaşlarım para basıyor. Allahım ne anlayışsız ne salakk bir kızla çıkıyorum''37 Yorumla- +1 yıl
Güzel örnekler olmuş gerçekten
- +1 yıl
Lafı uzatmayayım diyorum ama söylemeden edemeyeceğim. Son kız arkadaşım 110 kiloydu. Yalnız kesinlikle gözünde aşağı doğru yığılmış bk çuvalı gibi biri canlandırma. Gayet orantılı bir vücudu vardı. Tombiş :) neyse tarafsızca bakacak olsak hiç de öyle ahım şahım bir güzelliği yoktu. Sadece gözleri bir ömre bedeldi. Ancak bu kız ne desem anlayışla karşıladı. Ne zaman sıkıntım olsa manen beni destekledi. Dur dediğim yerde durdu gel dediğim zaman geldi. Ve gönlümü fethetti. Artık tek amacım ne yapsamda onu mutlu etsem diye her gün düşünmek oldu. Ama bu durum seni aldatmasın. Bu durum sadece erkek gibi erkek ve kız gibi kız için geçerlidir. Pkk lı hanzolarda yemez.
- +1 yıl
Benim sorunum da anlayışsız olmak sinirli ve inatçı bir yapım var ve kıskançlık hat safhada yani bir konuda tartiştişiyorsam o ben çalışıyorum bak kapatayım sonra konuşalım derse bile anlamam yok o an konuşulacak o konu. Bunları aşmam gerek biraz şımarıklık ve çocukça oluyor
- +1 yıl
Farkında olman güzel bir şey. Zamanla bu durumu aşabilirsin ama sağlam şekilde üstüne gitmen lazım. Çocuğun degil tabi durumun.
- +1 yıl
Aslında çok kararlıyım ama sinirlenince onu da unutuyorum
- +1 yıl
Bir ara kan değerlerini ölçtür ve özellikle şekerine baktır derim. Belki sendeki sinirlilik hali şekerdendir. Eger saglıksal bir durum yoksa oto kontrole çalışmanı tavsiye ederim. Her şeyden önce kendi bilinç altına şu düşünceyi bir şekilde yedir ''Hanım hanımcık tatlı kızlar mı sevilir, yoksa ota bka bağırıp çağıran çirkefler mi sevilir? Akıllı olmalıyım''
- +1 yıl
Bunu kesinlikle denicem
Öncelikle bir soru soracağım. İkizler Burcu musun?
030 Yorumla- +1 yıl
Hayır akrep
- +1 yıl
Oda yengeç burcu birde ben öfke anında çok anlayışsız olurum ve aşırı bir şekilde hesap soruyorum
- +1 yıl
Peki şu an birşey yapamaz mıyım iş işten geçmiş mıdır acaba
- +1 yıl
Daha tazeliğini koruyan bir sorun yaşadıysanız. Sevgi dolu tatlı ve masum bir şekilde özür dile, öfkeli halindeki durumlarinin farkında olduğunu bu yüzden onu uzdugunu, ama sevdiğini söyleyerek dikkatli olacağını ve kırıcı olmayacağını söyle. Bundan sonra da bunları yapmazsin, normal yaşamında, soru sorarken, nerdesin, orda ne işin var, nerede kaldın, neden şu neden bu üslubu ile sorular sorma. Daha naif ifadeler kullan. Yani onu gütme, kontrol ve denetim altına tutarcasına bir üslup kullanma. Ona değer verdiğini gösteren ifadelerle yaklaşımda bulun. Böyle yaparsan aynı zamanda o, senin kendisine guvendigin kanısına varacaktır. Seni daha çok sevecektir. Aklına neler takılırsa ya da anlatamadığım yerler olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
- +1 yıl
Özür diliyorum ama üç gün sonra yine sıkmaya başlıyorum gereksiz kıskançlıklar başlıyor yakışıklı değil hatta kimse yakistirmiyor bizi ama istemsiz bir şekilde yapıyorum bunu bu yüzden sürekli bitirip bir kaç gün sonra barışıyoruz. Yine bitirdik
- +1 yıl
Daha doğrusu ben bitirdim şu an arar mı diye düşünüyorum bu hareketlerimden dolayı soğukluk girdi araya bende ilgili olmayacaksan bitir dedim maddi olarakta zor günler yaşıyor kafamı toplamam gerek birde bu tavırların soğutuyor dedi zamanla düzelir üstüme gelme dedi ama zamana bırakmadım
- +1 yıl
Evett bir yıldır ki bu paranoyalarım var sürekli saçma sebepler den kapris yapıyorum işin ilginç yanı bunu ben bile kendime yakıştıramiyorum hiç yapmadığım şeyler çünkü. Benim ailem onun ailesi görüşmemize karşı ama yinede vazgeçmedi son zamanlarda dediğim gibi ilgisizleşti biraz. Ayrilmalarimiz genelde bir kaç saat sürüyor en fazla iki gün ama bu defa ki farklılaşti bugün 4 gün oluyor. Tuhafima gitti ilk defa böyle uzun sürdü sence gerçekten seviyor mudur bende soğukluğunu sevmiyor olmasına bağladım
- +1 yıl
Anladım, evet aileler istememesine rağmen ve senin bu durumlarına rağmen ilişkinizi ayakta tutma çabası ve ayrılıkların kısa sürmesi seni gerçekten sevdiği anlamına geliyor. Bunun yanında kendine yakıştıramadım olduğun durumları sürdürüyor olman garip tabi bunun içinde seninde onu çok seviyor oluşumun etkisi yüksektir buna şüphem yok. Lakin gerçekten seven bir erkek herşeyden önce hatunum dediği kişinin kendisine sonuna kadar guvenmesini ister bunu hissettiği zamanda hem çok mutlu olur hem çok mutlu etmeye çalışır hemde daha çok sever. Bilemiyorum, bu sefer hareketlerini kontrol edebilirim dersen barışma adımını sen at. Lakin kontrol edemezsen, bu sefer artık hem yakın bir ayrılık hemde kesin bir ayrılık olur. Bu durumları başka bir erkek yaşamış olsa çoktan bırakırdı. Artı kıskanma meselesi. Seni kıskandıracak veya aldatarak olsa emin ol bunu defalarca yapardı bunu yaptığı vakitte sana geri dönüşleri olmazdı zaten.
- +1 yıl
Gerçektende çok haklısın konuştuk 15 20 gün bekle dedi kafamı biraz toplicam dedi bu şekilde yoksa tamamen bitecegiz dedi beklemeliyim galiba
- +1 yıl
Biz çok fazla sevdik ama son dönemlerde ikimizde yıprandık ben daha çok ilişkiyi yıprattım bu süreç belki benimde kafamı toplamam için güzel olabilir. Ama aklımda tek bir soru oluyor sadece tekrar eskisi gibi olabilecek miyiz eskisi gibi birbirimizi sevdiğimizi gösterebilecek miyiz. Üç aydır görüşmüyoruz buda bir neden olabilir bilmiyorum
- +1 yıl
Anlıyorum. Hayırlısı olsun. İnşallah sonuçlar iyi olur. Genel olarak baktığımızda böyle durumlarda eskisi gibi olmuyor ama burada çok önemli bir durum erkek tarafı sahiplenmiş sevmiş ondaki bu duygu devam ediyorsa ve sen onu sahiplenir sen inan tekrar eskisi gibi olur. Ama bu durumlar sağlanmazsa eskisi gibi olmaz :-(
- +1 yıl
Peki böyle bir zaman istemesi garip değil mi hala seviyor mudur ki
- +1 yıl
Ben eskisi gibi kapris yapmazsam kirmazsam sürekli düzelir mi acaba
- +1 yıl
Bir başka, erkekler nasıl kadın ister sorusuna cevabım şu olmuştu , Kendisine yukarıdan bakmayan, uyumlu sadece seni seviyorum demenin sevmek olmadığını, doğru olanın, seviyorum dediğinin değerlerini değerlilerini de sevmek olduğunu bilen. Sadık Nazlı işveli sadece kendisi için süslenip giyilen, evde virane olup dışarıda süslenip açılıp güzelliklerini sergileyen değil, dışarıda daha resmi ve kapalı giyinip tüm güzelliklerini kocası için sergileyen, istişare edilen ama iplerin hep kendinde olduğunu düşünmeyen. Dışarıda hanımefendi evde çocuk olabilen. Üçüncü kişilere ev halini ifşa etmeyen, dışarıdan Emir almayan, böyle durumlar hakkında konuşması gerekenin kocası olduğunu bilen bir kadın. Tabi bu değerlere layık erkek olmak gerek herşeyden önce. Buna birde yargılamayan ve hesap sormaya özelliklerini ekliyorum.
- +1 yıl
Evet kesinlikle onları eklemelisin aksi gerçekten erkeği bezdiriyor onu öğrendim. Acaba gerçekten birşeyler söyler mi yoksa sessiz sedasız hayatımdan çıkıp bir açıklama bile yapmaz mı o zaman bende gururumdan yazamam. Bilmiyorum çok kafam da deli sorular tekrar başlar miyiz acaba
- +1 yıl
Bunca sevgiye göre dilerim başlarsınız ama unutmamalısınız ki bir de takdiri ilahi var yani Allah sizi birinize Nasib edecekse bir şekilde devam edecektir. Devam etmeyecek olursa bunu mutlaka bildirir çünkü herşeye rağmen sessiz bir gidişle seni üzmek istemez kıyamaz sana gidecek olursa vedası kısa olur fazla dayanamaz konuşmayı kısa tutar diye düşünüyorum. Bu işte gurur kazandırmaz kaybettirir vazgeç artık bu durumlarından.
- +1 yıl
Yani eğer o aramazsa ben aramalimiyim
- +1 yıl
Önemi kalmadı numarasını değiştirmiş ve beni engellemiş her yerden. yalan söylemiş niyeti hiç bir açıklama yapmadan ortadan kaybolmakmiş kaç yıldır birlikteyiz bir açıklama yi bile çok gördü
- +1 yıl
Benim umudum kalmadı demekki onca seneyi boşa harcamişim hiç birşeye değmeyecek kadar karaktersiz miş. Onun için benimle bir ilişkiye başlamak hayaldi aylarca seveyim diye uğraştı onca yıl herkese kafa tuttu şimdi birden bunu yapması pes yani
- +1 yıl
Eğer sevseydi şu davranışlarını düzelt sen ben seviyorum ama böyle olmaz falan derdi bir süre kafanı toparla bunları bırakırsan bekliyorum derdi en azından bizim ilişki hakediyordu bu kadarını daha geçen hafta sevdiğini söylüyordu
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence her icin elbette ama genel olarak KENDİN ol
seni seven send hussar bulan seeing yanında olsun kendini degistirmeye calısmamanı tavsiye ederim ve aynı zamanda sanırım zeki olmanın da buyuk bir payı var22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya bazı yabancı kelimelerden dolayı kusura bakma :D
otomatik duzeltmeden kaynaklı- +1 yıl
Önemli değil 😂
Erkek içeri girdiği anda gülümseyerek boynuna atlayan ve her istediğinde ona istediği gibi sınırsız seks veren kadın ol bir de temiz ol bakımlı ol güzel yemek yap gerisi boş :-)
47 Yorumla- +1 yıl
Evli değiliz ve sık sık buluşamıyoruz artık
- +1 yıl
İlk olarak hiç buluşmuyoruz demedim ikinci olarak evlilikler huzur dolu olsaydı aldatmalar çoğalmazdi üçüncü olarak huzurla seks bambaşka şeyler ikisini karıştırmayin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
44Cevap
Sadece sevdiginin dizlerinde uyumak bile huzur verir unutturur bir cok seyi ama bu gecicidir Eger her zaman huzur buldugu kadin olmak istiyorsan onu birakmayacagini hissettir. Destek ol ve muhakkak o kafaya bir seyi taktiginda yaninda ol ( Tabi bu dediklerim o adam gercekten seni seviyorsa ve vicdanli biriyse olur )
Ayrica bir kadinin huzur buldugu erkek olmak icin ne yapmak gerekir sorusunun cevabini bulursan belki o da yardimci olur
Edit : Bu sorunun cevabini bulursaniz banada diyin gari.. :)10 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe gore değişir... Bazı erkekler capkındır sadece uckuru aklındadır bazıları huzur arar sevdiğinin yanında... İkincisi olarak ornek vereceğim tabiki...
Sevdiğin adama hep bakısacaksın güleceksin tebessüm edeceksin. Sonra sarılacaksın seni cok seviyorum diyeceksin tabi bunu layık oldugun birine yaparsan cok iyi olur... Allaha emanet benden bu kadar...10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 973 cevap paylaştı. Samimi, anlayışlı, merhametli olmalısın. Sorunlarınızı kısa ve öz şekilde çözmelisiniz konunun uzatılmasından kimse hoşlanmaz. Ancak bu yalnız senin çabanla olucak bişey değil karşı tarafın da senin çabanı görebilecek buna saygı duyucak biri olması gerekir.
30 Yorumla
+1 yılİstediğin taktiği dene ise yaramaz sevgi aşk büyük şeylerdir
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgi aşk zaten var ama çok zıt gidiyoruz birbirimize kopamıyoruz da çok farklı şeyler
Ona erkek olduğunu hissettirmesi lazım. Onu nazlamasi lazım, cilve yapması lazım. Kadınsı bir ruhu varsa eğer, onda her türlü huzur bulurum
35 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
- +1 yıl
Aslında dişiliğini en çok kullananilen akrep burcu kadınlarıdır gözlemlersen anlarsın
Fazla sıkmamak, onu dinlediğini ve anladığını hissettirmek, sürekli sorguya çekmemek, sevdiği şeylerden konuşmak veya yapmak, güvenmek.
30 Yorumla
+1 yılSadık ol ona güven onu sıkma ve her zaman guleryuzunu eksik etme ona sarıl ve stresini al sevdiğine sarılmak inananı rahatlatır
31 Yorumla
+1 yılOnu sevmek değer vermek yanında olduğunu hissettirmek başka hiçbirsey gerek yok 🌹🌹🌹
10 Yorumla
+1 yılBu karşılıklı olmali bence. Yani bir erkek için neden kadın kendini süper kahraman zannetsin ki. HuZur bulan huzur verir. Sevgi alan sevgi verir. Ki benim görüşüm. Bu akşam biraz feminst takilayim😄
10 Yorumla
+1 yılyerinde konuşmak gerekir hiç bir erkek geveze kadınları sevmez
12 Yorumla- +1 yıl
Ben susayim o zaman 😂
- +1 yıl
yoo konuş ama boş konuşma yani yok bugün ruj sürdüm yok işte şu bundan ayrılmış falan değilde daha kültürlü konuş
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEdep haya huşu merhamet vicdan ile ALLAH yolunda ibadetler iyilikler yapması yeterli
Fani değerler değil ahir değerler10 Yorumla arkadaşı dostu eşi yeri geldikçe her şeyi olabilmelisin ki her zaman her konuda seni arasın özlesin güvensin :)
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,6b cevap paylaştı. Asla yalan söyleme samimi ol fedakârca sev a demesinden ruh halini anla ona göre davran yeri gel annesi yeri gel ablası yeri gel bebeği ol
00 Yorumla
+1 yılSöylediklerinde onla tartışma inatçı olma kabullen haksız oldunu herşeye cevap verme o bilir değerini
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. Çok kolay sadece dürüst ve saf ve sadık ol zaten adam olan erkek sever fazlasını isteyen kapı orda
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,8b cevap paylaştı. Dogal olmak, oldugun gibi davranmak gerekir. Eger bu halinle severse zaten huzur bulursunuz
00 YorumlaGözlerimin içine bakarak güneşi kıskandırırcasına bir gülüş atsın, ceketimi omzumdan alıp portmantoya asıp, minik bir buse kondurup çay koysun yeter yaa
10 Yorumla
+1 yılOnun için ilk önce kendin huzurlu , mutlu olman gerek
20 Yorumla
+1 yılBişi yapmak gerekmez en olmadık insanın yanında bile bunu bulmak mümkün.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,6b cevap paylaştı. Çok iyi bir ön sevişme daha sonra çok iyi bir cinsellik onu sana bir ömür bağlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu sevmek yeterlidir. sadık kalmak saygı duymak ve sevgini göstermek
00 Yorumla
+1 yılHuzur vereceğin insanı bulmak, önemli olan bu. Birşey yapmana gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılHer dediğini yaparsan huzur bulur bence.
10 YorumlaZeki ve merhametli kadın olmak gerekir
20 Yorumla
+1 yılÖnce kendi huzurunu bulmak...
10 Yorumlaçok zor soru, herkesin ayrı bir huzur anlayışı var
00 Yorumla
+1 yılArzuladığım kadında huzur bulabilirim. :)
00 Yorumla
+1 yılçalışmayla olunabilecek bir şey değil.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ilgili olmayacaksın
00 Yorumla kadinlarin oyle bir misyonu yoktur...
00 Yorumla
+1 yılAnnesi gibi davranman yeterli.
00 Yorumla
+1 yılOncelikle erkeğine vermen gerekir:);)
00 Yorumla
+1 yılYüksek ahlak edepli saygılı kadin gibi kadin
00 Yorumla
+1 yılçok partnerli olmasına izin vermelisin
00 Yorumla
+1 yılO erkeği iyi tanımak gerek
10 YorumlaHuyuna gittikten sonra hiç bir sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılKıskanç olmaması gerekiyor.
00 Yorumla"kafa ütüleme baska ihsan eylemez"
00 YorumlaAz konuşman az kıskan lazım :)
00 YorumlaCinsellikten başkası fazla gelir bunlara
00 YorumlaBir dediğini 1.5 etmemek
00 Yorumla
+1 yılbacak arasini kapali tutmasi yetiyo
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayışlı olman lazım
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 31,8b cevap paylaştı. Kafa dengi ve ten uyumu
10 Yorumla
+1 yılböyle bir kaide yoktur yane
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten samimi ve anlayışlı olması gerekir
00 Yorumla
+1 yılSekste iyi olmak
011 Yorumla- +1 yıl
Huzuru sadece sekse bağlamak doğru bir yaklaşım değil
- +1 yıl
@Krmylmz0034 ben sekste görüyorum
- +1 yıl
Seks huzur değil zevk meselesi
- +1 yıl
Çok zevk aliyorsam huzur bulurum
- +1 yıl
Huzur ile anı yaşamak farklı bir şey.
Senin sürekli huzurlu olman için 24 saat seks yapman gerekiyor - +1 yıl
@Krmylmz0034 yaparım sorun yok))
- +1 yıl
Hayırlı işler:) sekste dâhi her zaman huzur olmaz bazen işler tersine gider canın sıkılır
- +1 yıl
Sussslluuuuu :-)
- +1 yıl
- +1 yıl
Efendim
+1 yılhiç dır dır olmaması lazım
00 Yorumla
+1 yılOnu anlaman yeterli olacaktir
10 YorumlaHuzur vermek gerek
00 Yorumlahiçbirşey
00 YorumlaBoyle bir caba icine girmek cok sacma
00 Yorumlasadik ve namuslu olman gerekir
00 YorumlaSadakat
00 Yorumla
+1 yılfazla konuşmamak..
00 Yorumla
+1 yılHuzur verilebilmeli.
00 Yorumla
+1 yılevinin kadını olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhuzur vermek gerekir
00 Yorumla
+1 yılHic bisey
00 YorumlaSemptik
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bir erkeğin huzur bulduğu kadın olmak için ne yapmak gerekir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat