Aslinda onsuz zaman geçmiyor bazen çok özlüyorum ama biticek Allah'ın izniyle

Ahahah güldürdun napalim seviyoruz dile getirmeyi 😂😂
Tabii. Hayatta başka ne var ki... erkeğin skinden başka :D
Siz böyle sevinde birbirinizi zamanda geçer özlemde sık dişini ☺️
Sağolasin geçecek inşallah 😊
Allah sabır versin zor sağ Salim gelir inşalah
Gerçekten zor amin inşallah
Cevap
11Cevap
İnşallah hayırlısı ile gelicek merak etme ama böyle yazarak onu üzersin yapma 😔
Onu üzme böyle yaparak
Ben bekledimi bilsin hissettsin onu bırakmcami bilsin diye yazmistim😑
Çok yanlış yapıyorsun çok sakın yapma birdaha 🙄😔
Neden
Bunalıma sokarsin onu ve maazallah kendini öldürebilir ona moral ver özledim felan de tamam ama gel artık felan deme ben yanındayım canım diyebilirsin güzel şeyler söyle ona zaman geçmez orada oralarda ve oda seni özler gelemez sadece onu üzmüş olursun 🙄
Yok be ne bunalimina girecek Tekirdağ da yapıyo ailesi arada gidiyor oyle psikolojisi bozulmadi sadce erken kalkmaktan sıkılmış başka sorun Yok
Sen öyle san ahhh kardeşim ahh seni üzmek istemiyor anlamıyor musun sana herşeyi anlatacak değil ya 😔
Ama bak şimdi ben çok üzüldüm😑😑 su sıra üstüne çok gittim istemeyerek sonra vicdan yaptım gönlünü almaya çalıştm ama bu dediklern beni daha üzdü
Ama öyle be kardeşim orası çok tuhaf bir yer üzülme sadece dediklerimi yap yeterli moral ver ona yeter seni seviyorum de ama gel felan deme 😔 üzülme gelicek sağ salim inşallah 🙏
Ya gel derken biz gelince söz yapmayı düşünüyoruz evlenmemizede az kalacak hep az kaldı diyoruz o da bende erken gelmesi icin iznini bile kullanmiyor bende dayanamayorum cok özledim gel artık hic demedim
Onu üzme yeter.
PekibBundan sonra daha temkinli davranırim
Eğer onu seviyorsan zor da olsa yap 🙏
Tabikide seviyorum onu
O zaman sık dişini 😊
ulan hic bir kiz beni boyle sevmedi be sevgilin sansliymis umarim kiymetini bilir
Bune ki ben ona sayfalarcada yazarım ama şu an onu öyle rahat rahat okuyacak bir ortamda değil umarım senide cok seven biri cikar
Öyle düşünme hayat bu belkide karsina ondan daha iyi birini seni gerçekten seven birini karşına cikarcak
1 yıl sonra geliyorum ama ne oldu ")
Gün gelir geçer.. sabır..
Aynen en önemlisi sabır sonucu güzel biter inşallah
Sirf bu yuzden sevgili yapmiyorum uzulmesin diye
Nasıl yani
Nasıl değişyo ben askere gönderirken değişeceginden cok korktum ama değişmedi sadece beni çok kısıtladi ama gelince değişmesinden korkuyorum suanda
Batida yapıyo ve gerçekten bir kac komutan sıkıntılı konusamiyoruz bile yakalanir diye
Yemekhanede bu diğer askerlere göre iyi yerim diyo ama bir ara askerler cephe almsiti bide bunların bölükte az kişi var nöbette veriyorlar bazi komutanlr ile arasi cok iyi ama yeni komutan gelmiş sıkıntılı diyordu
İnşallah kardeşim
Hasretlik gelir geçerde askerlik geçmez
Son günler hic gecmezmis
Lol oyna geçer kız ayool
O oynardı nasıl bişi ben uyuz oluyordum
Ohaa nisanda mı bitiyo
Evet😑
Daha varmış yaa bitmez o :D
Çok güzel tesselli😂
Ula ben kendimi teselli edemiyorum bitecek diye seni nasıl edem benimki bitmedi daha onun ki nasıl bitsin :D
Aa şafak kac 😂
89 :D
Atarsa 88 :D
Ne güzel ya az kalmış plakalara nerde yapıyorsun
Aynen az kaldı plakaya :D kıbrısta yapıyorum ben seninki nerde yapıyo
Tekirdağ da benimki de acemili Manisa'da mi yaptın 😂
Yok ya ne manisası amasya da yaptım :D
Sevgilin var mi ona nasıl davranıyosun varsa😂
Yaa sen şimdi çok derin konulara girdin :(
Yanlış bişi mi dedim😑
Yok demedin de işte bunu burada konuşmak istemiyorum açıkçası
Sevgilin sana nasıl davranıyo :D
Ya benimki bana artık illallah detirdi çok kısıtlıyo onceden kıyamaz izin verirdi simdi beni kadınlar arasında olan kınaya dahi göndermiyo düşün sadece akşamları konuşuyoruz bazen çok iyi bazende çok uykusu oluyo öyle klasik ne yapıyorsun ediyorsun resim at falan uykusu geliyo uyuyo çok erken kalkıyor hergun çocun gözleri bisey kullanıyomus gibi artık
Valla askeriye orası bişide kullanıyo olabilir ama bilemicem artık gerçekten çok yorgunda olabilir erken yatması normal çok yoruluyo çünkü insan illahlah Dedirtir hatta daha çok Dedirtir idare et bırakma sabret bitince eski haline döner bende öyleydim bak ben sevgilimle yeni ayrıldım izne geldim ben onun için benim Yaptıklarım yüzünden izne gelmeden önce ayrıldı benden o yüzden fazla şey etme idare et gerçekten zor orası inan herşey üstüne geliyor ve sen hiç bişi yapamıyosun orda oda sana patlıyo biraz alttan almaya çalış
O konuda sütte hile vardır Benim sevgilimde yoktur kullanmaz yani uykusuz kaldini ordan anlıyorum ya zordur tabiki anlıyorum da onu ama o beni anlamiyo ben gezmeyi seven bir kiz değilim dışarı nerdeyse hic çıkmıyorum benim çalışmamida istemiyo gelene kadar bende evde bunaldim artık hapis hayatı yaşıyorm az izin verse yeter geçen her şeyi dile getirdim hatta benimle konuşmak istemiyor ki bana sürekli yazmiyo sadece aksamlari yazıyo dedim ama sonra hak verdim yanlış yaptımn farkına vardim hatta bana agzimi bozduracan küfür ettircen dedi ki biz kaç yıllık sevgiliyiz bana bir kere küfür etmedi bende etsene dedim seni seviyorum dedi buydu küfür dedi biz konusamayinca ben hemen başka şeyler düşünüyorum 🙄 kiz seni sen benim sevgilim gibi davrandın diyemi terk etti
Yok o beni onun için terk etmez ben çok kötü şeyler yaptım üstüne geldim ben dışarı çıkmasına etmesine karışmıyodum çıksın gezsin benden izin almasına bile gerek yok haber verse yeter.. Benim yaptıgım bişiden kavga çıkarmak ve agzıma geleni saymak sövmek ayrılmak ve kendime yalvartmak oldu bişiler bişiler işte
Yanlış derken aklımdan geçen mi aldattın mi onu yoksa
La hayır ya kötü davrandım hep
Haaa tâbi kızın bünyesi alışk değildi kötü davranıncada zoruna gitti ama geldinde tekrar olursunuz ya ne kadar surelik bir iliskiydi
Yok ben ona 1 kere değil 2 kere değil çok kötü davrandım veya bir 1 buçuk seneyi geçmişti
Amacın neydi tek askerlik psikolojisi değildi sanırım
Yok tek o çünkü orda kavga edemeyince patlayacak yer arıyodum kendime oda hep ona denk geldi
Valla bilemdim belki sevgisi yeterli değildi belki güçsüz bir kızdı ama inan halen kalbimdesindir kolay unutulmaz
Biliyorum öyle olduğunu uyuya kalmışım akşam
Herşey yoluna girer Allahin izni ile şimdi sen orayı bitir sadece
Kafama takmıyorum zaten önüme ne gelirse onu yaşarım yapcak bişi yok
Klasik ergen psikolojisi
Kaç gün kaldı
Şafak 170
Bitcek bitcek
Allah kavuştursun ☺
İnşallah canım ❤
üzüldüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar