AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sorabilirsin, geçen sene ortasında bitti
hocam tuşlu telefon ve kendi gsm mi götürsem bri şeyler derler mi , bir de file orada satılıyo rmu fazla yük almak istemiyorum
Bitirdim
ne zaman hocam
Geçensene kral
Yanımda ne götürmeliyim sence traş makinesi çorap iç çamaşırı 1 eşofman 2-3 kişisel bakım aldım bu kadar bir de tuslu telefonu aldım da gsm mi götürsem alırlar mı
Kank tuşlu telefon götür
Tras makinesi vs götürme
Çorap , iç çamaşır, atlet , gecelik , çarşı için sivil kıyafet al yanına
yok kanka mac3 götürüyorum sadece kendi kullandığım gsmyi götürsem hattı yani sorun olru mu
Zaten asker de devlet veriyor herşeyini sabun jilet köpük vs. Diş macunu fırça falan çorap ve atlet de öyle veriyor iç çamaşır
Olmaz GSM hattı kullanırsın ben kendi hattımı kullandim
Askercell vardı ben almadım zaten 6 ay süresi gerek yok
kafama takılan olursa mesaj atayım mı kanka
Sorun yok kardeşim 👍
Aklına gelen olursa yaz anlatırım
tesekkü ettim cumartesi yolcuyum da :D
Çok şükür kazasız belasız bitirdim ben darısı senin inşallah
Ha hadi bakalım 😃 hayırlı tezkereler
Nereye gidiyon
van kanka bu arada kilit vs. alayım mı
Al kardeşim lazım olur
Ne olarak gidiyon
er ya 6 ay kanka yapıp geleyim dedim
Hım iyi bklm yolun açık olsun asker vatan sana emanet 4 aç gözünü düşmana karşı 😃
Sınıf piyade mi ondan dedim
evet piyade kötü mü anlamadım pek ayrımları :D
Bende 6 ay yaptım piyadeydim ama komutanlarin da işine yardımcı oluyordum posta yani
Piyade sıkıntı ama benim yer güzeldi ben her işi yapardim kaçmazdim sende öyle ol kaçma askerliğin bitmez knk 😂😂
mecbur :D piyadenin nesi sıkıntı kanka
Mümkünse hatta kal derim dışarıda işin yoksa ben kalçakdim da bizim takım komutanı sıkıntılıydı
Kank aptal çok gidince görürsün
Dangalak çok sivilde görmediğin g*rizekalilar orada mevcut mantık yok askerde
benim askerlik şubesi çıktı ama birlik bölük çıkmadı
Hım şubede mi yapcan
La iyiymiş öyleyse yatarsın bişey yok. Benim gibi kölelik yapmassin eğer öyleyse biz çok ceza yedik 😏
evet iy imi kötü mü bilemedim şanslısın diyorlar sadece okadar anlamadım pek :D bir birlik yok yani direkt şube
Knk iyi cidden şükür namazı kıl benim yaptığım yer büyüktü
o sıkıntı ama şu an bir işim yok benim orada iş her türlü verierlerde gözden düşmem değil m direkt işe yaramaz gibib elimden geleni yapacağmı elbette
Knk işten kaçmadın sürece herkes el üstün tutar seni ben her işe giderdim üsteğmen götürmezdi komutanım geliyim derdim otur sen gelme derdi
yok yani sivilde işim yok bayadır onda ndiyorum ne kadar yere başvursam almadılar mesela işsiz oalrak gitsem de farklı muamele görmem di mi
Hayır knk ama ben hocalık da yaptım ondan sordu komutan o yönden de rahattım
Şehit evine giderdim kuran okumaya taziye
Turizmciyim de iş bakiyom çıkardılar ama seversen kal derim dışarıda ona göre
Anladım hocam son olarak ben 6 ay uzatabilirsem uzatayım asgari üstü para alınıyormuş ve kpss sınavı 11 12 ay civarı sonrası olduğu için orada ders çalışmam mümkün mü?
Kank ders için vakit istersin komutandan zaten olur yani ama 12 ay yap 2 ncı 6 ayida yap asgari de olsa paran olur
Söz. er olmak istiyorum dersin istersen kalırsın sınava girersin eğitim vb.
Ha benim komutan sıkıntılıydı yoksa 12 ay yapcakdim
Ben şöyle düşündüm 12 ay sonra kpss var hem ona çalışırım hem para kazanırım hemde disiplinim olur giibsinden mantıklı mı sence evde bilgisayar var pek ders çalışasım gelmiyor ama orada çalışırım ben kpssye kadar
Gına geldi 6 ay zor bitti
Sen bilirsin kral bişey diyemem
2.6 aya kalmama şansım var mı başvurursam alırlar mı sence :D komutana mı bakıyor o
Kalmazsın mecbur değil isteğe bağlı zaten soruyorlar kalcan mi diye komutanın sorarsa kalcam dersin kalırsim zaten aynı ilk 6 ay gibi sadece 6 ay fazla yapıyon para alıyon 12 ay işte sonra tezkere alıp çıkıyon
Hocam son olarak tecil bozdururken 2. 6ay yapmak istemiyorum demiştim ama fikrim değişti bunu etkisi olmaz demi yani orada yine sorulur bana.
Söz. Er nasıl bilmiyorum kimisi 1 buçuk sene diyor
Şey hocam son olarak görürsen measjımı tecil bozdururken soruyorlardı ben istemiyorum dedim 2. 6 ayı ama fikrim değişse bunun etkisi olmaz demi kalabilirim yani
Evet olmaz orada sorun etmezler komutana kalcam dersin kalırsın ama söz. Er ayrı onu bilmiyorum onda da eğitim vs var 2. 6 bitip ona başvuruyon
Ha yok benim dediğim şey hocam sadece 6 ay uzatmak o kadar 12 aydan sonra kpss biter sınava kadar askerde calsıırım memurluklara basvurum sadece 2. 6 ayda asgari ücret üstü maas oluyormuş ya o baya götürür beni , hemde orada daha iyi calısırım ondan, tecil bozdururken 2. 6 ayı istemiyorum demiştimm ama orada belkiş kalmak isterim 6 ay sadece ondan sordum yani bir etkisi olmazsa iyi
Sorun yok dediğim gibi kalırsın her türlü Allah yardımcın olsun
Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır. ( MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 🇹🇷)
Başkomutanın dediği gibi en güzel şekilde askerlik hizmetini yerine getir kardeşim...
Allah razı olsun kardeşim çok sağolasın yine aklıma takılırsa bir şey yazarım teşekkür ettim
Amin sende de kardeşim sorun yok yaz konuşuruz askerliğin güzel yönleri var iyi yönleri var ... sende saol
Değerini bilen olmaz ama çıkınca belli olur asıl askerlik dışarı da bu sözü duyarsın gidince görüp şahit Olcan şeyler var sürpriz olsun 😄😄
valla hocam iyi yönlerinden kastın ne onu merak ettirdin arkadaşlık ortam ıda oluyor mu güzel şekilde kafa uymu falan
İyi olan var kötü olan var gidince görcen hoş geldin dayağı var 😂😂😂
Dedeler hoş geldin torun ötmesin borun oterse borun a*ina korum derler 😄😄😂😂😀😀
dayak mı kanka anlamadım :D cidden ne dayak falan mı yicez kanka gerçekten neymiş açıklarasn sevinirim
tam anlatsana harbi dayak falan yasakalndı diye biliyom ben
Ya yok şaka ama mesela temizlik vs yeni gelen yapıyor senin kepaltin gelesiye kadar sonra kurtuluyon buna devreclik diyen var siracilik diyen var
yani dediğim gibi en temizini yaparım soru nyok ya işten kaçmam :D
Aynen neyse bu kadar yeterli bence... 😄😄
Şimdi den hayırlı yolculuk, hayırlı tezkereler atarsa 179 diyon kışlaya girdiğin gün askerlik bitmiştir 😅
ahah eyvallah teşekkür ettim zaman ayırdın
Rica ederim Allah'a emanetsin
Çoktan
hocam bu çamaşır filesi vs. oradan veriyorlar mı
şu an sistem nasıl bilmem ben kantinden kendim almıştım.. Orası eşofman takımı, spor ayakkabı, üniforma, postal, palaska, tıraş malzemesi verir
Giderken iç çamaşırı 3-4 kişisel malzeme götüreyim yük etmeyeyim diyorum arkadaşlarım hiç bir şey götürmemiş bile öyle napıcağım ıbilemedim
Sana şu tavsiyeyi vereyim...
Onların verdiği tıraş malzemesinin mk bi işe yaramaz jilet teneke gibi... Mach3 falan al, diş macununu fırçanı al oranın malı kötü... İç çamaşırı ordanda bulursun ama yanında bikaç parça götür... Onun dışında başka bişeye ihtiyacın olmaz ama tavsiyem tıraş takımını ayarla
Evet ben 2 gun once bitirdim