Uzak mesafe ilişkisi hakkında kısaca yorumlarınızı alabilir miyim?

Oluru var ben yaparım ya da öyle bir ilişki yürür diyenlerden misiniz yoksa ben hayatta yapamam diyenlerden misiniz? artıları eksileri nelerdir?
Güncellemeler
+1 yıl
"sevdiğin insanı senden uzakta diye terk etmek ile gözünün üzerinde kaşı var diye terk etmek arasında hiçbir fark yok."

"siz ne düşünürsünüz bilmem" diye cümleye girip sanki sizin düşüncelerinize saygı duyuyormuş gibi yapmayacağım. duymuyorum çünkü.

bu tür bir ilişkiyi yürütmek herhangi bir ilişkiyi yürütmek kadar zordur, belki bir parça daha fazla. ama uzak mesafe ilişkisi, seven insan için ayrılık sebebi değildir, hele hele aldatma sebebi hiç değildir.
Güncellemeler
+1 yıl
burada bir ek parantez, zaten seven insan için aldatma sebebi yoktur. seven insan için aldatma yoktur. komik olmayın, acizleşmeyin.

bu başlık altındaki "denemeyinciler" büyük ihtimalle hoşlandığınız kişilerle kurabileceğiniz bir uzak mesafe ilişkisini kastediyorlar. ama sevdiğin insanla uzak mesafe ilişkisini olduramıyorsan kusura bakma kardeşim, sevmiyorsundur.

"...kadar sevmiyorsundur"
Güncellemeler
+1 yıl
bekleyecek kadar sevmiyorsundur. beklemeye değer biri olduğunu düşünmüyorsundur.

yahu komik, gerçekten komik. sanki bu adamlar her gün birini seviyor, birine güveniyor, biriyle bütün olmak istiyor. öyle birini bulacaksın da uzakta diye ayrılacaksın.

"ama her yerde el ele çiftler :('' gözden ırak gönülden ırak, geçin onları. gerçek şu ki siz şu an yanınızda olan için uzak mesafe ilişkisi yaşayamam diyorsanız, siz şu an yanınızda olanı da sevmiyorsunuz. bu kadar.
Uzak mesafe ilişkisi hakkında kısaca yorumlarınızı alabilir miyim?