En az diğer ilişkiler kadar umrumda olmasada hep daha masum beklentisiz ve temiz gelmiştir gerçi duygusal olarakta samimiyetsiz gelir her neyse sizce çekilir mi? *-* 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Uzak mesafe ilişkisi iyidir. Daha çok özlersin değerini daha çok anlarsın karşılıklk güven olduktan sonra tabi. Araba ve uçak var zaten her türlü yanına gidilir istendiği zaman
Tanismak icin kanal cok elbette ancak esas onemli olan tanistiktan en gec 1 ay icinde gorusme gerceklesmiyorsa zaman kaybidir. Ciddiyet yoktur, vakit harcamaya degmez. Siz yine de sosyal hayatinizi dikkate alin.
Yürütenler de var yürütemeyenler de var açıkçası o topa hiç girmek istemem.
Baş ağrıtır
Ona ilişki denmez, mektup arkadaşlığı denir.
Ğsfabadiwns çok iyi
Cevap
10Cevap
Eskidenmiş her zorluğa, engele göğüs gerip sevebilmek artık ilişkiler bir tribe/kavgaya bitiyor bir de uzak mesafe ilişkisi mi? 🤷🏼♀️
Katılıyorum
Gereksiz bir atraksiyon olur. Sevgili dediğin yanında olmalı.
Bir noktaya kadar tatlı gelebilir ama her şey gibi belli bir noktadan sonra onunda boku çıkıyor maalesef
Bol miktarda güven, sabır ve sadakat gerektirir. Peygamber sabrı olup her koşulu göze alabilen varsa ne mutlu ona.
Ciddi bir ilişki olmaz, sonuçta arada mesafe var güvenilmiyor ve gerçekten sevdiğini bilemiyorsun
uzun yollar uzun yollar ardından mal gibi buluşmalar amma velhadıl xtreme özlem=tutku diyorum.
Powerpuff girlslere bunu yapan hayat size ne yapmaz kızlar ahaha
10 aydır mesafe ilişkisi yaşıyorum :( Çok zor ama her şeye rağmen güzel ve çekilir
Hiç o topa girmem ya...
Sevgili dediğin ne zaman ihtiyacın olursa yanında olmalı ayrıca telefondan aşk yaşayacak yaşı geçtik.
KS den 3 kızla gerçek ilişkim oldu
trabz
ist bursadan kızlar
Sanal seks olarak kalır malasef
Sonu olmayan bişey.
Olabilir
Sevmiyorum
güzelse kız olabilir
Kesinlikle çekilmez
Çekilir :'(((((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?