AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
359Cevap
Hayır kurtarmaz. Evlilik kötü gidiyorsa bilakis çocuk yapmamak gerekir diye düşünüyorum
Bence kurtarır.. insanların maneviyatı değişiyor çocuk sahibi olunca..
Hayır kesinlikle sonra düzelmeyen evliliğin sonucunda çocuk ortada kalıyor herşey daha kötü oluyor
Mümkünse kötü giden evliliklerini düzeltip çocuk sahibi olsunlar.
Düzeltmez üstüne üstlük doğacak çocuktan sağlıksız bi’ birey yaratır
Kurtarır bosanmak istersin nafaka miktarı artar bitarafın yemez
Kötü gidişin sebebine bağlı olarak kalıcı ya da gecici bir kurtarış sağlar
Kurtarmaz sadece bir takım şeylerin sona ermesini uzatır
Sadece erteler yok çocuk etkılenır yok çocuk büyüsün falandı filandı öyle devam eder
ben bu sorumluluk altina giremem.. bir cocugu sevgisiz ve saygiz bir ailenin icinde büyütmek kadar kötü birsey olamaz.. sağlik li bir birey yetisdirmek istiyorsam sevgi saygi sart
Tabiki de sacmalik işleri iyice sarpa sarar bu sefer bosanamazsın arada cocuk var diye. Aile buyukleri cocugu bosanamasinlar arada bir engel olsun diye yapin diyorlar
Hayır, değil. Anlaşamıyorlarsa ve artık her şeyin sonuna gelmişlerse çocuk olduktan sonra düzeleceğinin garantisini kim verebilir ki? Hiç kimse. O yüzden bence hem mantıksız hem de günah.
Ayrılığı sadece ertelemiş oluyorlar çocuk kararıyla.. ve ayrılırken bu sefer çocukda oluyor.. gereksiz bir uydurma olmuş , kesin koca karı uydurması 🙈amaaa inanıp yapanlara anlam veremiyorum 😏
Bir evliliğin kurtulabilmesinin çocuğa bağlı olmasını doğru bulmuyorum en çok acı çeken çocuk oluyor biteceği varsa bitmeli evlilikler 😔
👏👏👏👏
❤❤❤❤
Hayır. Kadın için daha kötüye gider, erkek için standart devam eder. Bu, konuştukça batmak ile aynı manaya gelir.
Tam tersi diyorum çocuklar önemlidir ve onların hayatı değerlidir kötü giden bir evliliği iki kişinin karşılıklı fedakarlığı kurtarır😊
Tecrübeyle sabittir. Daha beter eder. Kadınların çıkış noktasıdır çocuk. Adamı başka türlü elinde tutamaz kötü giden bir evlilikte...
Hayır anlık bir heyecan katar çocuk olup gerçekle yüzleşince kavgalar devam eder olan yine çocuğa olur.
😂😂 bir tane yap eğer yine zırlıyorsa karı ikinciyi koy elini kolunu bağla 😂😂
Cok cok cok düşük bir ihtimal. Ama o da tek başına yeterli değil.
kötü giden evliğgin kurbanı çocuklar olue intihardır bu
Kurtarmaz, 2 kişinin yaşadığı şeyler yetmiyormuş gibi doğacak çocuğu da fazlasıyla etkiler
kurtarabilirr aama evliler daha kolay cevap verebilir bu soruyaa
Hayir kurtarmaz. Çocuk olduğu zaman özellik doğum doneminde erkek kadindan uzaklaşir. Ve kadin çocuk sahibi oldugunda çocuguyla daha fazla ilgilenir. Erkekle cok ilgilenemez.
Bu yontem onu daha da uzaklaştirir.
Kurtarmaz çocuğa yazık olur sonu yinede boş o evliliğin bari çocuk arada kalmasn
Sanmam kurtardığını , sonradan çocuk için daha kötü bile olabilir
bence hıc degıl yurumuorsa ztn yurumez bır de cocukla kım ugrasck aptlllık sdce kı ztn yurumuorsa dmk kı sevmıorm bı de ustune neden sevmedgm bı adamın cocugunu dogrmk ısteym kı?
Sadece zaman kazandırır. Ama mutluluğa bir katkısı olmaz. Bebekle ilgilenen çift özel sorunlarını bir süreliğine askıya alır ya da unutur.
Hayır bir faydası olmaz ki çocuğa da sağlıklı bir gelecek kuramazsınız. Çocuk yokken aranızdaki problemleri çözmeniz lazım
kötü giden bir evliliğe çocuk getirirsen kendi hayatının yanına kötü hayat çekmesi için bir can daha getirirsin. evlilik falan kurtarmaz
Kötü bir evlilik cocukta olsa bir muddet sonra yine kotulesecektir onun icin bu sorunu senin kendin duzeltmen gerekir
Duruma gore kurtarabilir cevremde cok gördüm ama öncelikle olarak ebeveynlerin de kendilerini degistirmeleri lazım biraz istemek çabalamak..
Hayır kurtarmaz malasef.
Mantıksız sonra çocuk ortada kalıcak, seneleri gelgitlerle geçicek
Asil en buyuk yanlis ortaya birde sorunlu anne babanin ortasina cocuk dusuyor asil en buyuk hasari cocuk goruyor
Kesinlikle hayır
Çocuk hiç bir şekilde fayda etmez
Hatta ilk bir yıl çok zor olduğu için
İyi giden evlilik bile çok etkileniyor
Kısa vadede etkili olabilir uzun vade için başarılı bir yöntem değil. Bknz: Annesi babası boşanmış büyükanneyle büyüyen çocuklar
Her insanin iliskiden beklenti ve istekleri farkli olabilir
Kurtarir bence belkide cocuk yok diye kötu gidiyordur evlilik.😁😁
Hayır kurtaramaz bu ilişkinin durumuna bağlı mutlu cinsellik mutlu evlilik
Katiyen kurtarmıyor olan o zavallı cocuklara oluyor
Kurtarmaz kurtaramadığı gibi çocuğun hayatı da kararır
Kesinlikle hayır.. koskoca adamların yürütemediği büyük sorumlulığu küçücük omuzlara mı yükleyeceğiz?
Sırf evliliği kurtarmak için çocuk mu yapılır, su dünyaya yeni bir insan yaratigi getirmem için daha geçerli bir sebebim olmalı.
Hayır olan çocuğa oluyor yüzde 99.9
Yokuş çıktığını düşün ağır bir yükle. Gücünün yettigi kadar ilerlettin. Ama bir türlü yürümedi
Bu yükü bırakıp kurtulacaksin. Her şeyin bir sonu vardır
Hiç mantıklı değil. Aklı yerinde İki insanın başaramadığı şeyi el kadar bebe nereye kadar başarabilir. Çocuklar ziyan oluyor, olan onlara oluyor.
Bence yapılan en büyük hatalardan biri, çocuk yapalım aramızdaki sorun düzelsin.
Çocuk yapmaktan önce otur konuş neden olmuyor.
Yani, mantıklı değil tabi ki.
Büyükler eskiden evlilikler devam etsin, bozulmasın diye derlerdi. Ama çocuğun evliliği kurtarmadığı 1-2 sene sonra yine ortaya çıkıyor.
Yaptıkları hataları çocuklarına bulaştırarak mutsuz ve umutsuz büyüyen bir çocuk varsa hedeflerinde evet, mantıklı.
Çocuğa yapılan en büyük haksızlıktır kötü giden evlilik için çocuk yapmak.
Çocuğu olmayan çiftler ile çocuk sahibi çiftlerin boşanma kararı almaları aynı değil yani çocuk sahibi olmayanlar daha kolay boşanabiliyor
İnsanların bu bilinç le çocuk yapıp aaaa böylede olmadi, kurtaramadik deyip ayrıldıklari ve olan biten travmanın çocuga olması.. günümüz.
Kurtarabilir çocuk berekettir evin neşesi huzurudur
Allah çocuk sahibi olmak isteyenlere nasip etsin
Cocuk var evlilik kötü gidiyorsa evlilik o cocuk için devam ediyordur. Ha yok cocuk yok evlilik kötü ise bir ihtimal
Kurtarır hem de bal gibi. kurtarmaz diyenler işi bilmiyor.
Hayır durumumuz kötü ise onu üçüncü bişi kurtarmaz saçma
Kurtarmaz. Kötü giden evliliğin acısıni cocuklar cekmemeli
Evlilik bir kere bitmişse eğer. Çocuk kurtaramaz en sonunda patlar bir yerde
Kurtarmaz, anne-babanın bencillikleri yüzünden olan çocuğa olur.
Kesinlikle kurtararir ama sonra devam ettiremezsen gene bozulur