Elinden tlf düşmuyorsa, tuvalete banyoya dahi telefonla gidiyorsa, tlf nunu hic ortaya masaya bir yere rahatça birakmiyorsa, tlf çaldığında telaslaniyor ve hemen tlf acip cvp veriyorsa, elinde tlf uzaklasip konuşuyorsa! Evliysek, eve sık sık geç gelmeler. Isinin bitiş saati belli olmasina rağmen, daha once hic buluşmadigi arkadaşlarıyla bulusma bahaneleri, eve sarhoş ama mis gibi kokar bir şekilde dönmesi.. Kendine, normalden fazla özen göstermesi, temiz, bakımlı ve hoş görünmek adına.
çok ilgili ise ya da değilse çok arıyorsa ya da aramıyorsa çok konuşuyorsa ya da konuşmuyorsa çok seviyorum diyorsa ya da demiyorsa telefonunda klit varsa ya da yoksa arkasını dönüp uyuyorsa ya da sarılıp uyuyorsa durup dururken sevişme isteğini beyan ediyorsa ya da etmiyorsa parfüm sıkıyorsa ya da sıkmıyorsa başkalarını örnek veriyorsa ya da vermiyorsa
Bana yapmak istediği bir şeyi söylediğinde ve ben istemediğimde arada sessizlik olduğunda... Çünküü bu durumda istediğini yapar bana yalan söyler slk...
Eşim veya sevgilim yok emmee, galiba olsaydı mesajlara geç cevap vermesi ya da eskisi gibi sıcak davranıyor olmaması aldatıyor düşüncesi uyandırırdı bende kız ayool
En İyi Cevaplar