La herkes hakettiğini yaşar birgün sende aldatılırsın simdi gençsin yaşın yerinde azcık yaşlanıp güzelliğinden kaybettiğinde olacak olanları sen düşün senin gibiler sevgilini eşini ayartıcak 😂
Sen dğnyada tek değilsin ve son da olmayacaksın senin gibiler zibilyon tane kalitesiz insan var azcık yaşlan bi yaşını al eşini senin elinden nasıl alıyorlar izle 😂😂😂
Sen bu kafayla çok aldatılırsın sende zeka kırıntısı yok aptal kızlar çın en değerli bölgesi apışarasıdır kadının beyinsizide hiç çekilmiyor sen herkesten çok aldatılırsın fiziğin güzel olunca aldatılmayacağını sanan zavallı yahu akıl olmayınca hayat sana güzeldir valla sen herkesten cok aldatılırsın senin ruhun duymaz bunkafayla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşamayı hak etmeyen insanlar aldatır.
Baskaaa
Çünkü ş*refsiz ve karaktersizdir.
Aynen
Ben eşimi eski sevgilimle aldattım yediğim beddualardan sonra hiç bir işim rast gitmiyor mq
Yok..
Güzel
bende aldattım
Ben aldattım
Eşini mi
Sevgilini mi
Sevgilimi
Neden aldattin
Canım sıkıldı heyecan aradım bayada zevkli oldu 😂
Kiminle aldattın nerede ne yaptin
Mahalleden birisiyle aldattın
Mm
Yok
Lütfen
Niye
Hyr
Sorularım var
Hem bir şey anlatmak istiyorum
Burdan soe
Sor sen
Yas kkac nerdensin
29 İstanbul
Senin yaş kaç nerdensin
26 İstanbul bayrampaşa sen neresindensin
Bahçeşehir tarafi
Yok sevgilim var olmaz
Niye
Terbiyesiz sanamı vercem uza
Ben almam ki
İstemem sadece bir şey anlatmak istiyorum
Yaz burdan
Sor
Sen kaybedersin
İkinizde sapık abazasınızda kıza ayar oldu. Birde sevgilim var olmaz deyip namuslu ayağına yatıyor 😂
@ibrahimfurkan34 evet sevgilim var
Ozaman donunu bağlada mahalle abilerine açılmasın
@ibrahimfurkan34 terbiyesiizz inş aldatılırsın
Ne oluyor ya sakın olun
Merak etme donu düşük olanlarla veya önğme gelen her kızla sevgili olmuyorum
@ibrahimfurkan34 tamam işte daha iyi aldatılırsın haberin olmaz 😂 benim sevgilim gibii
La herkes hakettiğini yaşar birgün sende aldatılırsın simdi gençsin yaşın yerinde azcık yaşlanıp güzelliğinden kaybettiğinde olacak olanları sen düşün senin gibiler sevgilini eşini ayartıcak 😂
Sen dğnyada tek değilsin ve son da olmayacaksın senin gibiler zibilyon tane kalitesiz insan var azcık yaşlan bi yaşını al eşini senin elinden nasıl alıyorlar izle 😂😂😂
@ibrahimfurkan34 ben kendimden buyuk erkekle evlenirim ki
Yaşlı erkek fantezisi olan kızlar yokmu sanıyosun erkek dediğin heryaşta gider ama kadın öyle değil biraz buruştumu rafa kalkarsın canım 😂
@ibrahimfurkan34 beni aldatan erkek slktir net
Sen kimsin yahu dünyada eşsiz oldugunu sanan narsist egoist objenin tekisin kendini çok görme
Diyelimki şu an bütün kızlardan güzelsin
Sadece bekle yaşını almayı bekle azcık buruş ve olacakları seyret 😂
@ibrahimfurkan34 kimse beni aldatamaz
Biri aldatcaksa ben aldatirim
Sen bu kafayla çok aldatılırsın sende zeka kırıntısı yok aptal kızlar çın en değerli bölgesi apışarasıdır kadının beyinsizide hiç çekilmiyor sen herkesten çok aldatılırsın fiziğin güzel olunca aldatılmayacağını sanan zavallı yahu akıl olmayınca hayat sana güzeldir valla sen herkesten cok aldatılırsın senin ruhun duymaz bunkafayla
Seninde erkekliğine sokayım siz kaldırıyonuz böyle kezbanların kıçını
Aklın apışaranda mk
İbrahim bir dur ya