veya ilişkisi olan bir insanla bile bile birlikte olanlar?
böyle insanlar neden yaşıyor ya
veya ilişkisi olan bir insanla bile bile birlikte olanlar?
böyle insanlar neden yaşıyor ya
Aldatan insanların içlerinde zaten merhamet vicdan yok. Affedersen de tekrar aynısını yapacak kadar da vicdansız merhametsizlerdir çünkü anne karnında oluşurken vicdanı da merhameti de oluşmamış eksik kalmış. Hayatına birini alıyosun ona umut vaat ediyorsun sonra başka biriyle ilgileniyorsun sormazlar mı madem sevmeyecektin ne diye oyaladın bunu diye. İşte aldatmak öyle kolay bişey olmuş ki şu 2023 devrinde iffetli vicdanlı iyiyi kötüyü ayıbı edebi bilen insan bulup evlenmek çok zor. Alnında yazmıyor ne olduğu. Ya sonradan değişir ya da gizli saklı yapar ne yaparsa. Zor ya cidden şu devirde hayatına birini almayacaksın bekar olarak hayatına devam edeceksin.
Cevap
6Cevap
Sevgilim olmadı, aldatmadim dolayisiyla
Yapan da çekmiyordur özellikle kadınlar çok kötü ve iğrençler bunda
Hayır vicdan azabı çekenler sevenler.
Sevmeyen insan kaçar çünkü takmaz bile.
vicdanı olan ve seven bir insan zaten aldatmaz
Anlık hisler bunlar erkekler bizden farklıdır
öyle bir şey yok. biraz onurlu ol bence
Farklıdır. Anlık hislere aldatma potansiyeli bizden fazladır çünkü duygusal değiller. Mantıklı değil yaptıkları fakat durum bu.
sen bu kafayla daha çok aldatılıp sindirirsin hepsini. erkekler farklı ya sorun etmezsin. neyse
Sindirme derken? Orada ne yazmışım bak bakalım? Aldatıldığım hiçbir yerde durmadım kaldı ki erkekler duygusal değil dürtüleri yüksek olan varlıklar. Kendin gibi duygusal zannet herkesi... Yapışkan kadını da sevmez erkek mızmız inatçı.
Mantıklı değil ama durum bu yazmışım önce bi iyice oku olur mu
Buraya aldatmam diyen herkesin aldatmayacağını mı düşünüyorsun? İlgisiz bırakılınca aldatılıyorlar sitede evli olan var sen düşün.
Hiç aldatmadım, insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş gerek yok.
Çok şükür kendime olan saygımı kaybetmedim aldatma girişminde bulunmayarak.
Bilerek yaptığım bir yanlış varsa pişman olmam.
Pişman olacak bir yanlışı da bilerek yapmam.
vardır illa da sen 18'inde bunları mı düşünüyorsun?
yaşla ne alakası var? şerefsiz insanların varlığına tahammül edemiyorum sadece
Haya perdesi yirtilinca..
Benim sevgilim ya da eşim yok
böyle hikayeleri okuduğumda aldatan kişiye karaktersiz a*tal gibi şeyler söylüyorum çok büyük konuşuyorum umarım başıma iki türlüsü de gelmez
Merak ediyorsunndimi bunu gerçekten
Neye şahit oldun ki
Aslaaa aldatmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?