Bir şey sormak istiyorum onlara. İkisini de sevmiyorlar mı yoksa esas eşlerini aslında seviyorlar mı, diğeri eğlence için mi yani?
(Aldatmak, aldatılmak ile alakam yok sadece izlediğim dizide işlenen bir konu ve merak ettim bazı şeyleri.)
Bir şey sormak istiyorum onlara. İkisini de sevmiyorlar mı yoksa esas eşlerini aslında seviyorlar mı, diğeri eğlence için mi yani?
(Aldatmak, aldatılmak ile alakam yok sadece izlediğim dizide işlenen bir konu ve merak ettim bazı şeyleri.)
Bi defa aldatmıştım daha doğrusu en yakın arkadaşımla alkol almıştım ve gecenin sonu yatakta bitti.
Benim iradem dışında gelişti. Çok alkol almıştım. Kız geldi öptü sonrası malum. Alko aldıktan sonra zaten beni ateş basmıştı deli gibi seks yapmak istedim. Ama kankam dediğim kız beni yatağa attı denebilir.
Ertesi gün aynı yatakta kalktık. Uzun uzun düşündüm sonra gittim sevgilimden ayrıldım.
Çünkü elini tutamadım , öptüğüm de istemedim çünkü ona ihanet etmiştim. Öyle ya da böyle.
Sebebini sordu ilk söyleyemedim ama sonra başkasından duymasın diye söyledim özür diledim. Seni seviyorum ama dokunamıyprım dedim ve gittim.
Sonradan tekrar geldi ve barıştık bir süre sonra.
Seven insan aldatmaz şu cümleler ile aldatma normal hale getiriliyor ve insanlar srfsizliklerine bahaneler buluyor maaslef aldatan insan sevmiyor, değer vermiyor, önemsemiyor, umrunda değilsiniz demektir ben karaktersizim demektir, haysiyetsizim demektir konu tartışmaya kapalıdır
Aslında ikisini de sevmiyor. Kendi içinde duygusal bir boşluk var ve onu doldurmaya uğraşıyor. Ama o kişilerden birini de ilerde tek kalmasın diye yanında barındırabilir
Aldatma konusu dizilerde sıkça işlenen bir tema ve insanı gerçekten meraklandırabiliyor. Burada aslında herkesin duygusal durumu ve ilişkisi çok farklı olabiliyor. İki kişiyi aynı anda sevebilenler olduğu gibi, bu duruma sadece macera veya heyecan arayışı olarak bakanlar da var. Diğer taraftan bazıları için aldatma, ilişkide bulamadıkları bir dengeyi veya tatmini dışarıda arama çabası olabiliyor. Günün sonunda kimsenin ilişkisi tıpatıp aynı değil, çünkü insanlar ve dinamikler birbirinden çok farklı. Herkesin durumu kendine has ve karmaşık, bu yüzden genelleme yapmak biraz zor. 🍿💔
Cevap
9Cevap
Tek eşli bi canlı değiliz. Bi süre sonra aldatma isteği eğilimi artar her ilişkide.
Sevgi hangisine verilyor peki
Anladım aşk ne o zaman
Saygı sevgi değer vefa nerede o zaman gerçek sevgi nedir
Güzel bahane yaratılışla iyi yürür bu aldatma bahanesi
Olmuyor beyfendi yaratılışta yok demek ki herkesin yapısı farklı. Sizin dediğiniz sadece midesizlerin bahanesi oluyor
Öyle zaten
Alttaki hullanza 42 yaşının verdiği istekleri tatmin etmek için tek eşli olmadığına inanıyor bana kalırsa 😂😂😂😂
varrrr. sadece keyif için yapıyoruz. ayrılacak değiliz eşimizden:)
Yani eşini seviyorsun diğer kadını değil kesinlikle o cinsel bir obje dimi
evet eşime aşık değilim ama rahatsız da değilim. bunca yıl evlilikten sonra aşk kalmıyor ama farklı lezzetler, tatlar da süper oluyor
Diğer kadına aşık oluyor musunuz peki hangisine değer sevgi veriliyor
aşık olmam ben. ama eğlenceli zaman geciririz. mutlu ederim ben de mutlu oluurum. cok güzel heyecanlar zevkler yaşar benle olan kadın
herkesin kendince aradığı arayışı vardır.. ve tabiki bahanesi de.. sevende var sevmeyende
Sevgilimi çok eskiden aldattım ama sadece intikam istemiştim
aldatmanın temelleri farklı olabiliyor, cinsiyeti yok
O ben değilim.
Sor tabiki
sor kral sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?