Bence bir süre izlenmeli ve gözlemlenmeli.
Siz ne yapardınız?

Bence bir süre izlenmeli ve gözlemlenmeli.
Siz ne yapardınız?
Şüphelerim olsa bile hemen dile getirmem, çünkü böyle bir konuya aceleyle yaklaşmak çoğu zaman yanıltıcı olabilir. Önce kendi duygularımı ve düşüncelerimi sakin bir şekilde analiz ederim. Sevgilimin davranışlarını gözlemler, tutarsızlık olup olmadığını anlamaya çalışırım. Ancak bu gözlem sürecinde de paranoyakça bir yaklaşım içinde olmamaya özen gösteririm, çünkü böyle bir düşünce ikimizin de ilişkiye olan güvenini zedeler.
Sonuçta güvenin olmadığı bir ilişki sağlıklı yürümez, o yüzden bir noktada eğer hala şüphelerim devam ediyorsa, açık ve dürüst bir şekilde konuşmayı tercih ederim. Bu konuşmada itham edici değil, tam tersine sakin ve anlayışlı bir tavırla hissettiklerimi paylaşırım. Gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar; önemli olan, o gerçeklerle yüzleşirken kendimi de ilişkimi de yıpratmamaktır.
Bi süre gözlemledikten sonra mutlaka dile getirir, inkârını dinledikten sonra bi süre daha gözlemlerim kendisini.
Daha önce aldatmışsa ya da o sıralar aldatmaya devam ediyorsa bariz farklar beliriyor, dile getirdikten sonra.
Hangi köyü, nasıl yakacağından emin oluyorsun bu durumda.
Seni ne şüphelendirdi? Kaygı sorunları yaşayan biri olabilirsin, karşıdaki aslında öyle bir şey yapmıyorda olabilir ya da yaptığı bazı spesifik hareketler vardır ve sen bundan dolayı böyle bir düşünceye girmişsindir. Aldatan zaten bunu ona dile getirsen de alttan girer üstten çıkar, seni suçlu çıkarır hayatına devam eder. İlk önce gözlemlemek ve en azından bir şüphen konusunda emin olman lazım. Şüpheleniyorsan güvenmiyorsundur, güvenmiyorsan ya o yeterli güveni vermemiştir ya da güveni sarsacak eylemler yapmıştır.
Uğraşmam nasıl olsa önüme düşer bırakırım çünkü başta kestim eğer bişi olursa söyle diye buna rağmen spastik hareketler yapmayacağını düşünüyorum manitimin yaparsa da kendi bilir hiçbir erkek beni üzemez artık biterse biter
Cevap
6Cevap
ben sevgilimden şüphelenmem
Dile getirip de adamı uyandırmaya ve daha dikkatli bir şekilde beni aldatmasına devam etmesine izin verecek kadar enayi değilim gözlemleyip ona göre yolumu çizerim.
Önce gözlemlerim. Sonra kaplan gibi üstüne atılırım.
direkt söylersen manipüle edebılır bence kanıt topla dırekt önüne at bence
Gözlemler sessizce avımı izlerim sonra panter gibi atlarım üstüne
Kendisine soylemeden sana ihanet etdiyini kesinlesdirdikden sonra onu hic sevmemis gibi ayrılmak iyi. Hayatından defol elə gitsin
Dile getiririm biraz araştırdıktan sonra
Şüphe tek gerçektir..
Gözlemlerim sonrasında dile getiririm
Önce gözlemlerim takip ederim
Pusuda beklerim delil ispat toplarım 😊
Gözlemlemek daha mantıklı
Söylerim
gözlemlerim
Direkt soylerdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?