Bu konularda kadınların daha hisli olduğunu düşünüyorum. Ben 5 dakika içinde anlardım herhalde 🥺Allah korusun Allah korusun 🙏

Bu konularda kadınların daha hisli olduğunu düşünüyorum. Ben 5 dakika içinde anlardım herhalde 🥺Allah korusun Allah korusun 🙏
Düşüncesi bile oldukça korkunç bana göre. Hisseder miyim emin değilim. Çünkü bazı insanlar yıllarca hissettirmeden yapabiliyor bu durumu. Eğer arada gerçekten güçlü bir bağ varsa tabi ki hissedebilirim. Hoş arada böyle bir bağ var ise neden beni aldatsın oda ayrı bir soru.
şöyle söyliyim şaka değil önce rüyamda gördüm dedim ki bak rüyamda beni aldatıyordun biliyorsun ki rüyalarım çıkıyor eğer böyle bişey yaparsan anında silerim seni ölü olursun benim için sana en başında ne dedim başka bir kadını asla affetmem!
bana dedi ki sen gözümün bebeğisin seni aldatıcağımı nasıl düşünürsün
aradan bir süre geçti ve yakaladım!
yani herşeyi hissediyorum
Vayyy arkadaş ne rüyaymış 🤔
öyle rüyalarım çıkar genelde olumsuz olanlar ama
Bu hissetmek konusunda hiç kimse kadının eline su dökemez.
Ben de hissederim, hissettim,
hissetmez olaydım diyorum bazen ama iyi ki hissetmişim.
Mal biri ile zaman kaybetmenin pek bir anlamı yok.
Zaman geçiyor, kimseyi beklemiyor... ⏱
Şutla defolup gitsin kimse için yas tutma
Hissedilir herhalde, mutlaka bir yerde açık verilir.
Teşekkürler
Cevap
61Cevap
İlgi azalması durumunda bunu her insan az ya da çok çözer. Kendine bakmayan birinin aniden bakmaya başlaması da kişiyi ele verir
evet fark ederim
şimdiye kadar hiç anlamadım.
ya aldattı ve mükemmel şekilde bunu kamufle etti anlamadım. ki bu duumda aldatılsam anlamazmışım...
ya aldatmadı ve bu nedenle aldatılmışım gibi gelmedi. o halde aldatırsa anlarım diye düşünüyorum ama bilemem
Hissedemem ama anlarım. İyi tanıdığım bir insanda ufak da olsa değişiklikler oluyorsa bunu hemen anlarım. Merhaba demesindeki ses tonu deyiş tarzi bile bir değişimdir. Ama bunun nasıl bir değişim olduğunu anlamak ve ona göre yorumlamak daha önemli. Aldatılma derken çok önemsiz bir şey de çıkabilir.
Sevgilisini aldatan erkek veya kadın hiç fark etmez namussuzdur en sevdikleriyle sınanır bir gün şümhe kötü birsey ama aydinlatıla bilinir birisi benden supheleniyorsa bana tavır yapacağına benimle suphelerine aydınlanabilir bnim şüphelerim aydinlata bilecek karekter göremedim yazıkki
Hissetmemem için çok profesyonel olması gerekiyor ya da uzağımda diğer şekilde ben her türlü anlarım en ufak bir davranışından bile kendini belli eder diye düşünüyorum
Doğru düşünüyorsun ebruş🌼
Hissediyorsun ama yakıştıramıyorsun.. ilk öğrendiğinde aslında ferahlıyorsun çünkü yapılan her şeyin anlamı oluyor acabalar gidiyor ama sonra büyük bir hüzün ve hayal kirliliği yaşıyorsun ve tabi korku şimdi ne yapıcam bırakırsam Cocuklar var ama aff etmek de istemiyorsun çünkü gururun var o kadına karşı bir nefret o kocamı o ayarlardı diye ama suçun 100/90 kocanda ha bide özgüvenine büyük bir yumruk.. kayıpsın yani ve zaman alıyor iyileşmen aslında bir kişin keyfinin kurbanı oluyorsun.. affedenler bir ömür yine mi yapacak korkusu ile ayrılanlar yanliz olmayı seçiyor coğu..
Maşallah site evliya dolu :D Böyle hissederim diyenler genelde paranoyak tipler oluyorlar ortada bir şey yokken bile bir çok şeyden şüphe ediyorlar çok sağlıklı bulmuyorum ve her şeyi de bildiklerini sanıyorlar ama hayatında ki insanda bir işaret bir değişiklik olmadan da hissedemiyorlar o nasıl bir hissetmeyse... Aslan kaplan milletim kafalar çiçek.
tamam tolstoy
Herkes durugoru icin bana gelir, uzaktan izleme , varlık enerjileri ve daha fazlası bende olduğu icin ve bu gibi konular ile uzun yıllardır ilgilendiğim icin kesinlikle hissederim, ayrıca ruhsal boyut ötesinde beden dili de bilmek şart. Yani bir kadın her anlamda hissedebilir bence. Ay'ın çocukları kandırılamaz.
Bu soruyu sormayacaktin ya olmadi😞yakalarım gözümden kaçmaz
Niye ki🙄
Böyle bi mevzuyu kendi gözlerimle yakaladığım için ekstra travma var ondan
Yaa üzülme boş ver at gitsin
Uzulmuyom da aklıma geldi
Keşke bahsetmeseydin bu konuyu hiç hissetmedim ama yakaladım ve bitirdim anında
Geçmiş olsun :/
Bu hissetmekten öte bence erkekler bu konuda fazla acık veriyorlar.
Üstüne kadınların hisleri eklenince tam oluyor
Kesinlikle de Allah yaşatmasın kötü bir hayal kırıklığına
Amin
Bazıları oscarlık oynuyor ancak yine de açık veriyorlar bir yerden. O yüzden hissederdim diye düşünüyorum. Tabi Allah korusun, öyle bir karaktersize denk gelmem inşAllah 🙄
Anında hissederim her değişikliği rüyamda aldattığını görüp anlamışligim da var. cok kötü bur durum herseyi hissetmek
Ya sen iyimisin kendimi Mesih olarak görüyorum mu dedim doğa üstü güçlerim var demiyorum dünyada tek benmişim bunu yaşayan gibi arada gördüğün rüyalar çıkmaz mı hiç senin kötü yorum yazıyım da birine bok atiyim da demek için geziyorsunuz burada
canım sen ya mal böyle tatmin ediyorsun kendini demi ucube
Okurken ve düşünürken kanım dondu. Bunun hissiyatı çok rezalet ve alçakça bir şey. Ne kimse bunu yaşasın, ne de yaşatsın...
Allah yaşatmasın gerçekten ama hislerime çok güvenen bir insan olduğum için hissederdim diye düşünüyorum.
yaşatmasın
siz zaten 5 değil her dakika aldatıldığınızı düşünüyorsunuz.
Sevgilim olmadığı için düşünmüyorum 🙄
olunca düşüneceğine garanti veririm.
Beni aldatacak kadar aptal birini hayatıma almam umarım
umarım ama aldatması gerekmiyor. sizin öyle düşünmeniz fazlasıyla yeterli oluyor zaten. aldatmayanda inanmaya başlıyor aldattığına.
Kimse durduk yere şüphe içine girmeZ illa bir şeyler hissetmiştir
senin şimdiye dek sevgilin veya eşin hiç olmadı sanırım. siz ve şüphe. ayrılmaz ikili.
Seninde karşına şüpheci kadınlar çıkmış demek ki ya da haklı sebepleri vardır bilemem
beraberlik psikolojisi derler buna. karşı cinste her zaman yaşayan psikoloji. anket yapılsa en çok sizden çıkar şüphe. karşıma çıkanlarla alakası yok. dahası karşıma çıkan tek kişi.
Çünkü kadınlar hep tetikte oluyor ondandır
Lafı ağzımdan aldın. Çok yaşa. Baştan beri bu kelimeyi arıyorum.
Kimsenin hissettiği yok. İlk defada kimse yakalanmaz. Zamanla kişide rahatlık oluşuyor ve açık vermeye başlıyor. Sizde sanıyorsunuz ki ben hissettim. Evet hissettin ama aradan bir sene geçtikten sonra.
Insan sevdigi zaman gozuyle gorse bile konduramiyor cok zor bir durum yaniltilmak
Davranışlara direk yansır. Ne kadar çakal olursa olsun
Bilmiyorum. Ama öğrendiğimde dünyam başıma yıkılır.
Her türlü anlarım. hislerim kuvvetlidir çünkü.
Kadınlar hisseder de ben ayakta uyurum haberim olmaz. d
yaşadım gördüm bu kadar nankör sadakatsiz insanlara keşke hiç denk gelmeseydim diyorum
Hissetmeyebilirim bazı erkekler çok profesyonel davranabiliyor
Hissedilmezmi ya hele ki kadınlar ufacik detayı hisseder
Kısa sürede hissederim ama uzun bir zaman konduramam o yüzden belli de etmem kendi kendimi yerim
Bir gariplik olduğunu tavırlarından, bana bakışlarından mutlaka hissederim.
Hıc kimse hısetmıyor anlmıyor adam karısını alıp karısinin sevgilisinin iş yerine sohbete gidiyor kadin adamin ağzına duşcek dana koca fark etmiyor kac kere kadınla adami rasladim
Hissederim hissetmişliğimde var Allah kimseye göstermesin yaşatmasın
Amin
Karsidakinin ne kadar profesyonel olduguna gore degisir. Beni kimse yakalayamadi bu gune kadar
wowww öz abim
@miçosgracias aslansin
Hissederim. Hislerime her zaman güvenirim. Eninde sonunda da ortaya doğru şekilde çıkıyor ahah. Bizim boşuna psikolojimiz bozulmadı
Ben hissediyorum daha önce çok hislerimi dinleyip yakaladığım da oldu, erkekler beceriksizsiniz bari boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın. 🌸
Anlarım, hissederim, ilgisizlik başlıyor zaten böyle durumlarda. Birde kabul etmeyip kendini haklı göreni de var bunun tabi, yağ gibi üste çıkar.
Hissederdim daha önce iki kere aldatıldım ikisini de çok basit şeylerle yakalamıştım
İblis kokusu almaya baslarsin artik anlasilir bence
Bir kadın aldatırsa hayır. Ama erkek hemen yakalanır.
Kadının aldattığını İspatlamaya çalışırsan mutlaka kan çıkar
Hissettim. Cogunlukla da haklı cıktım... :(
Valla kadınlar bence bunu kolay kolay hissettirmezler.. biz yapsak kadınlar bı şekilde hisseder herhalde.. biz o konularda beceriksiziz çok şükür aldatma taraftarına değilim..
Aldatan kendini aldatmistir
4 ilişkim oldu 4 nde de anladım bittirdim dönüşümsüz 😁
His ederim hislerim çok kuvvetlidir
Hislerimi dinleyerek yola çıktım ve yakaladım
Hissedilen bir şey zaten bu
Hissederim ,, giydiği çamaşırın kokusu farklı olur benim yikadigim iç çamaşırı ile başkasının yanına gittiği koku farklıdır hal ve hareketleri herşeyi ele verir
Kadınlar herseyi hisseder
Kesinlikle
Balık burçları hissediyormuş 😼
Teraziler daha çok hisseder
😳😳
Evet tabi ki 😳
Sevgilin olmadığı nasıl da belli oluyor:)
😏
Hayır anlamam ve hissetmem.
Hissettim hmde aninda
her türlü hissedersiniz. eğer karşiınızdakini çok iyi tanıdıysanız anında anlarsınız bunu belli ederler
Ben hissederim. Kadın hissederse doğrudur.
Evet hissederim büyük ihtimalle
Hissederim hal ve hareketlerden belli eder
Rüyamda gösteriyorlar
6. hissim güölü ve evet hissetmiştim
Hissederim ben
ben hissetmedim açıkcası çok sonra tesadüfen öğrenmiştim.
göğsümde ağrı olur
Nasıl yani
kalbim her şeyi affeder ihanet hariç böyle bir şey olunca da haber verir
Anladım:/
herkes hissederim demiş komikler sizi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?