Aşk İlişkileri Eşinizin, eski sevgilisinin aldığı hediyeyi hala sakladığını fark etseniz ne tepki verirsiniz? nağma07 Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eşinizin, eski sevgilisinin aldığı hediyeyi hala sakladığını fark etseniz ne tepki verirsiniz?#RuhunÖzgürseSanaGüleGüle#AhhNeKadarBonkörAdamNeŞanslıyım#EskiSevgilisninHediyesinSaklaynEşOlmzOlsn#EskiHalaEskimemişseEvlenmeseydinConom Eşinizin, eski sevgilisinin aldığı hediyeyi hala sakladığını fark etseniz ne tepki verirsiniz? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Son-Kezban-Bükücü Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 52% +1 yıl Eski sevgiliden gelen hediye hala saklanıyorsa, kalbin bir köşesinde, ufak da olsa o kişiye yer var demektir. Nezaketen de olsa açıklama beklerim. Sonra duruma göre gereğini yaparım. 1 0 Yorumla
mavi6 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Heralde aa ne güzel bir hediye, sen de ne kadar incesin hediyeyi saklamışsın diyecek halim yok😠 0 0 Yorumla
Thauma Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl kıyamet kopar kanka. ayrılırım. :D 1 1 Yorumla nağma07 +1 yıl Aynen kanka kafasında parala hak etti 😂 Yorumla
MaHiii Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 58% +1 yıl Bence hediyesine göre kıyafette önemsemem ama daha romantik bir hediyeyse atarım onu çöpe ve kavga çıkartirim 1 0 Yorumla
00moonlight00 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl trip atarim konusma.. ya da basinin etini yerim laf sokar dururum.. 1 0 Yorumla
Azat69 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. kafayı yememek mümkünmü acaba..deliye dönerdim fırtına eser yeri göğü inletirdim..🌪 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. İçinde hala bir sevgi var derim ama çokta sorun etmem. 0 0 Yorumla
Yağmur_Yüreklimm Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl O konuda yaram var cok pis gocunurum. Yapamaz oyle bisey. Yapmamali 0 0 Yorumla
288183-RetroSpeaker Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Problem değil, can sıkmak için çok önemsiz bir sebep 0 0 Yorumla
efe-efem Takip Et Bilge Yaş: 48 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. eski eşim hala fotograflarımızı sakladığını biliyorum. ve tepki vermiyorum 0 0 Yorumla
İncrediblevelocity Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Once bir agzina sicarim sonra alir karsima insan gibi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kullanılan işlevsel bişeyse üstünde durmaya gerek Yok fakat manevi anlamı olan bişeyse iş değişir 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar