Eşyaların da bir hatırası olduğunu düşünerek saklamıştım, hala sevdiğim için değil. Uzun zaman geçti ve artık bana almış olduğu hediyeyi arkadaşıma vererek hatıraları saklamanın bir anlamı olmadığını düşündüm. Arkadaşım ise iyi veya kötü hatıra da olsa saklamam gerektiğini söylese de geri almadım.
Ilişki bittiği an her şey cop olur onun aldığı şeyi evimde veya odamda tutamam yabancı birinin eşyası bende kalmamalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hem eski sevgili ditosun hem sevdiğimden değil diyosun, madem hâla sevmiyosun ve eski sevgili ise neden saklayasın ki. Demekki hâla onu hatırlamak istiyosun. Senin için eskimiş mi wski de kaldı mı gerçekten dön bi bak istersen.
@tweetycik iyi geceler.. yeni üyeyim ben, burada bir soru sordumda kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım bu arada Sanırım Xper puanı diye bişey var mesaj atamadım, erkeklere de güvenip soramıyorum. rica etsem mesaj yoluyla ulaşabilir misin?
eski sevgilim kolye almıştı, ayrıldığımızdan beri takamadım. sen olsan takar mıydın? çok güzel taksam görme ihtimali yok ama içim almadı takmaya. ayrılan tarafta bendim
Simdi aldığı hediye parfüm gibi, kazak gibi bir şeyse saklama değil kullanma olarak mantıklı olabilir ama kar küresi vs. gibi bir eşya ise tabiki de saklanmamali hem sen baktıkça hatırlarsın hemde sonraki sevgiline ayıp etmiş olursun.