Sevgilim eski sevgilisinin aldığı hediyeleri saklıyor, neden olabilir?

Merhabalar öncelikle uzun bir yazı olacak çünkü ne düşünmeliyim bilmiyorum. Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkimiz var ve yeri geliyor iyi ki hayatımda dediğim anlar oluyor. Askere gidecekti izne gelmişti onların evindeydik annesiyle akrabalarıyla yemeğimizi yemiş oturup sohbet ediyorduk. Sigara içmek için odasına geçtik çünkü sigara içilen tek yer orası. Odasında bir poşet vardı masanın yanında aa bu ne çöp mü dedim atsana dedim gözüme çarptı üstten içinde bir hediye pakedi görünüyordu. Bana hediye mi almış sürpriz mi yapacak acaba diye düşünüp sevindim ve aldım elime eski sevgilisinin ona aldığı hediyenin pakedi duruyordu. Yatağının yan tarafında dolapla arada olan yerde de eski sevgilisinin ona aldığı boyama tablosu duruyordu. Yengesiyle konuşurken ağzından kaçırdı beraber boyuyorlardı diye. Ben baya bi sinirlendim neden saklıyorsun falan dedim daha önce de ona aldığı bir şryi bana hediye etmişti çok takılmadım bu konuya ama üzücü gelmişti. Saklamıyorum unutmuşum dedi ama yatağın yanındaki bir şeyi nasıl göremezsin ki? Daha bir sürü şey buldum aşk notları eski yazılar hediyeler alınmış şeyler hiçbir şeyi atmamış. Unuttum dedi sevmiyorum diyor çok sinirlendim tokat attım bana bunu nasıl yaparsın yeter artık bu kız hayatımda olmasın diyorum daha önce de eski mesajlarını telefonunda yakaladım silmemiş hiçbir şeyi öyle yaptığımda çok sinirlendi tokat atınca beni bileğimden tutup itti bi nevi fırlattı ağlamaya başladı sonra ben askerde böyle eziliyorum şöyle eziliyorum diye ben de ağlamasına dayanamayıp affettim ve defalarca özür diledim. ama ben emin olamıyorum ciddi bir ilişkimiz var evliliğe gidiyor askerden sonra nişanlanacağız ve ben okulumu bırakıp yaşadığı şehirde okumaya karar verdim ayrı olmamak adına sizce bu kişi için bunları yapmamalı mıyım? Neden saklıyor? Hata mı yapıyorum?
Sevgilim eski sevgilisinin aldığı hediyeleri saklıyor, neden olabilir?