Cok basak burcu kisileri tanidim hepsi cabuk sinirlenen ve bazilari sesiz duran sonra birden en seytani hareketleri sergiliyen sahislardir.
Ama nedense seytan tuyu var insan vazgecemiyor.
Ama nedense seytan tuyu var insan vazgecemiyor.
Kız hakikatten normal de yüzüne bakmayacağım birisi ama 2. konuşma da çocuktan resmen hoşlandım birkaç gün konuştuk 2 gün önce falan kavga ettik birkaç kere yazdı kavga ettiğimiz gün ama ben görüldü attım kavga dediğim 2 birşey söyledim tepkimi gösterdim sonra yazmadım her gece arayan insan 2 gündür aramıyor delireceğim neredeyse kafayı yiyecek hale geldim
Cok sabirlidirlar yani ondan adim bekliceksen yaklasik bir ay kadar bir sure beklemen lazim cok intacilar bide simdi sen adim atsan trip aticak soguk davranicak
Sabirli olmamiz sakin olarak algilaniyor ve "ne yapsam ses çıkartmıyor" diyerek ustumuze geliniyor.. bizde de sabrin sonundaki patlama haliyle buyuk oluyor
Patlayincada butun gemileri yakarlar valla 😂
Başağım, biraz sessiz ve takıntılı olduğumuz doğrudur ama ruh hastası değiliz sadece kişiye göre muamele
Lafin gelisi iste
Tm..
Birebir beni tarif etmişsin ve ben de başak burcuyum. 😊
Cok zorsunuz gercekten
Zor ama gerçekten çok sevdim mi, sevdiğim için ömrümü feda ederim.
Konuları*
Cevap
5Cevap
Aynennnnn kesinliklee tecrübeyle sabit ruh hastası şrfszler.. ne çektiriyolar be ama dedğin gb şeytan tüyü var 😒
😂😂😂🤧
Aşırı takıntılı olurlar gerçekten rahatsız edici küçücük birşeyi takıntı haline getirirler
Ayyy evet boyle kisilerle yasamak cok zor
Bende basagim ama bilemedim simdi.
Aniden sinirleniyorum bu dogru. Ama sonra hic bise yokmus gibi davrana biliyorum🤣
Cunki sinirlenmek normal birsey sizin icin 😂
Benim annem başak burcu, dısarıya karşı cok sert soguk ve itici bir duruşu var ama ici pamuk gibi 😀
Iyi kalpliler zaten ama karanlik taraflarida var
Hmm yani bilmiyorum biraz degisiktirler
Senin burcun ne
Kova burcuyum
Kova ve basak pek anlasamaz bende yengecim iyi anlasiyoruz ama benide cildirtiyorlar bu takintili haleri
Aynen surekli didişiyoruz annem ile 😂
Cunki sen alttan almazsin dusunduklerini tak tak soylersin basaklarda cok alingan kucukcuk seyleri takarlar onun icin hep kavga cikar 😂😂 yengecler alttan aldigi icin iyi anlasiyorlar iste ama bendede bir yere kadar 😵
Tam tersiyiz aslnda biz 😀
😂😂😫
@SilenDeath35 ya biraz önce bana yardımcı olmuştun ama sorum kaldırıldı burda bidaha etiketlermisin
Yoksa ben bulamayacağım tam adı Sunacııkk
Sen de etiketleyebilirsin başına @ koy ismini yaz
Arkadaşım yapıyorum olmuyorki
@Sunacııkk
Böyle yazcan iste neyi olmuyo?
Tamam bak deniyorum @Sunacııkk
Oldu ya çok teşekkür ederim arkadaşım
Ruh hastası mıdır bilmem ama temizlik hastası oldukları kesin
bence bunlar genlerle alakalı bir de ülke olarak çok sinirli bir ruh haline büründük son yıllarda
Başagim ben basak basak basak😎😎
😂😂
aynen bnde bir basak burcuyum sakin sessiz biri ve asırı titiz ve takıntılı olduģumuzz doğrudur ama ruh hastası değilizz kişiden kişiye değisirr
Ruh hastasi onlar kac bence
haha kacsam pesimden geliyor
evet cok dengesiz varliklar beni deli etti
Ben gibi mi aslında ben bir meleğim
😂😂 eminimki oylesindir
az degişikler basaklar cidden
Sana öyleleri denk gelmiş.
Dengesizler bence
Ivit ivit
Ne güzel açıkladın ya
Doğru
olabilir