Allahını severseniz bunlara bulaşmayın. şizofren boğalarla birbirlerini yesin dursunlar. balık burcuyum diye önce balık başaksız yapamaz diyip sonra kadına kılıbıktır balık dedi şizofren başagın teki. bi tanesi de şaşırtmıyor beni aşırı sinsiler fesatlar. balıgın bkunu yiyin siz. sizin mahkeme duvarı gibi katı suratınızı kim çeker. toprak grubuna full uyuz oluyorum. ruh hastası soğuk nevaleler.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
SLKJfnbasjkfa Boğayım ve başakları mıknatıs gibi çekiyorum...
tam birbirinize göresiniz aman kimseye bulaşmayın
ASBfhjas olm ben ponçiğim yaa :D
valla boğalarda da ruh hastası manyaklar çıkıyor şakacı gibi görünüyorlar ama var bi manyaklık sizde de
başaklar ayrıca çok aşırı yalancı tipler.
Bilmiyorum o kadarını :D Hiç boğa bir kız arakdaşım olmadı... Ama başaklar zor kadınlardır...
çevremde tanıdıgım evli başak kadınlarının çogu sorunlu. kocalarına çektiriyorlar gözlemlerim bu yönde.
Doğrusun brom. Başak kadını sorunludur her şeyi problem edebilir, katlanabilmek sabır ister ama ben yalanlarını ya da sadakatsizliklerini görmedim hiç...
Başak evet biraz sakat Oğlak kadını da soğuk Akrep çok kurnaz
Yengeç te bir yerde kopar
Ya aslan al ya Terazi
akrepi de sevmem ama en azından vicdanlı anlayışlı yine bunlara göre. akrepler kendilerini aptal yerine koyan insanları iyi sezdikleri için uyuz oluyorlar sadece
sen hangi burçsun bilmiyorum ama terazi kadınına ilgi hep verirsen iyiler ve uyumlular aslında. Aslanı salla.
Oğlak burcuyum Yükselenim Akrep 🤣
Ama hangi burçla iyiyim bilmiyorum
akrep dene
Akrep biri ile konuşmuştum kızın geçmişte cinselliği olmuş birde başkaları ile cinsellik konusu şaka tarzı ama şüpheli sohbet etti benle bende rahatsız oldum sohbeti kestim
Akrep diyip geçmeyelim burç değilde kişilik önemli bende Yükselenim akrep ama Oğlak soğukluğu sayesinde ilişkiye ciddi bakıyorum o yüzden knk bana evlenilecek burç bul 🤣
akrepler maalesef seks hastası oluyor biraz boğalar gibi. belki karşıt burcun yengeçlerle de uyum yakalarsın
Yok Yengeçlerde fazla ilgi istiyor veriyorum gene gidiyolar
evet yav yengeçler öyle hakkaten.
Boş yapmışsın biraz bro
sen burak kuta benziyon o da başak
Çok sinirlisin, nefret dolusun, hayatını sağlığını gözden geçir, belki de sorun ordadır
evet özellikle toprak grupları beni geriyor onların ruh hastası olmalarına tahammülüm yok. başakları bi tık iyi sanardım onda da yanılmışım çirkefin zorbanın iftiracıların en önde gidenleri. toprak karıları kadar güce tapan sorunlu problemli karılar görmedim. gülmeyi, hayatı akışına bırakıp yaşamayı beceremiyorlar. herşeyi bir vazifeymiş gibi yapıyorlar şu hayatta.
Yok genel olarak dedim, burçlara ilgiliyim ve tek sen burç sorusu soruyorsun tanıdım artık seni, diğer sorular rüya, büyü ve sormak için sorulmuş sorular.
Evet öyle. ne kadar da gizlensem de karşıdaki mal değilse anlaşılıyor.😂 Terazi misin?
Yok sen tüm burçlardan nefret ediyorsun sonra engeller mengellersin 😂
toprak grubu değilsen engellemem 😂 terazide sıkıntı yok
Değilim şükür 🤲
Hangi burçsun
sen var ya %100 ihtimalle ya yengeçsin ya terazi
Neden o iki burç olduğumu düşündün 🤔 iyi analiz mi ediyorlar
orası bende kalsın ama mutlaka ikisinden birisin sen
%100 yengeçsin sen
Anaa 10 gündür burcumu düşünmüş 😅 antilop burcuyum ben 😂
yoo soruya denk geldim bi daha yazdım :d
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
Evet ruh hastası olabilir
Sen kova ile tanismamissin daha.
pek tanımadım ama şeytanın arka bacagı diyorlar onlara da. ama emin ol başaklar kadar kötü değillerdir
Şeytanlık cikarcilik anlaminda var evet maalesef ki bazilarinda. Onun dışında kova saftır. Çabuk kanar herkese. Su Grubu kadar iyi taniyamazlar insanlari.
Bir yaydığı enerjiye, birde yüz ifadesine , hareketlerine filan bakar çoğu.
Sen kovasın sanırım. Yav kovalarla aslında anlaşıyorum ama gözlemlediğim kadarıyla kova kadını biraz özgürlüğüne fazla düşkün oluyor, ver parayı harcasın gezsin tozsun o kafada olan evli kova kadınları gördüm çevremden.
Özgürlük evet severim. Ama hiç para görmedigimden gezip tozmak nasip olmadi.
kovalar benlik değil pek yav
boş ver zaten pek çekilecek insanlar değiliz. Ama zekası muhteşemdir. Bir gün tanirsan sırf zekası için en azından bir sohbet et derim. Bilmiyorum ben zekaya hayranim.
aslında iyisiniz de uyum hissedemiyorum kovayla pek yoksa fazlasıyla zekisiniz
Sen baliktin dimi. Evet biz balığın duygusal derinliğine inemeyiz kolay kolay.
evet balıkım
ama kova kadınları bence kolay aldatabilir, sadakatli gelmiyorlar bana pek
Diğerlerini bilmem hiç ilişkimde olmadi ama ihaneti bırak yalanı bile sevmeyen biriyim.. birde muhafazakarlik var biraz sevmem öyle şeyler. Kovalarda var bu gizli muhafazakarlik. Zaten çoğu şey gizlidir bizde.
kovalar da balıklar gibi çok çeşitli oluyorlar sanırım :D ama duygusallık var sizde de. kaç yaşındasın ki merak ettim.
boş ver yaşımi. Ben temiz iyi niyetli olanlardanim. Hani kova şeytanin arka bacağı dedin ya. Ben o seytanlardan çok tanıdım. Kova da sinsilik vardır çünkü. Ama dengesiz olduğu için o sinsiligi de yönetemez kolay kolay. Bir yerde hata yapar mutlaka.
yaş aralıgın doğru mu diye merak etmiştim. aslında kovalar bu yönden balıklara da benziyor ha. balıklara da sinsi deniyor ama aslında değiliz. su grubu olmamız hasebiyle oluyor onlar. balık sinsi gibi görünse bile inisiyatifini yine kötüye kullanmaz, hata ile kullansa bile kısa sürede pişmanlık duyar. senin samimiyetine inanıyorum ben. her kovaya aynı demem zaten alınma şeytanın arka bacagı dedim diye. ama benmerkezcilik var kovalarda maalesef. iyi davranırsan belki yola geliyorlar bu konuda. sana bişey diyim mi yengeçler bu konuda daha tehlikeli geliyor bana. evet çok iyileri var ama sayıları az. bi çoğu narsist yapıda oluyor yengeçler. çok güvenemiyorum onlara.
Yok alinmadim yanlış anladın. Analiz sadece. Ben üç dört yengeç tanıdım. Hepsi iyiydi şansıma. Sadece erkekleri aşırı soğuktu.
erkekleri sıkıntılı zaten en çok. kafalarında 40 tilki dolaşıyor onu hissediyorsun biraz konuştugunda. kadınlarında bu durum varsa bile belli değil duygusal sahiplenici yapıda oluyor yengeç kadınları
Yok benim gördüklerim hep safti. Zaten iki yengeç erkeği tanıdım. burada bir soruda yengeç erkeği gördüm , çapkın bir tipti birde aşırı şüpheci. Evet kadınları çok iyi merhametli , sevgi dolu , şefkatli. Birde bence eğer zeki biriyse yengeç tehlikeli bir burç. Çünkü manipülasyon, şüphe , sezgi , kin hepsi var. Bı kaç ünlü yengece dikkat ettim cidden var kibir. Ne bilim bence en tehlikeli üç burçtan biri. Öbürleri de akrep ve oğlak bence. Oğlak herşeyi planlar , hicbirseyi riske atmaz , en ufak şeyi bile yıllarca unutmayacak kadar kincidir , duygularını belli etmez , mantıklı ve strateji odaklıdır. Birde ketumdur sırlarla yaşar.
oğlak sorusu soran sensin dimi
Aynen