Ayrılık sonrasında ilk 2 gün yaşadığınız üzüntü hormonlardan kaynaklı. Sonrasında kendinizi kötü hissedip üzüntü yaşamaya devam ediyorsanız, beyninizin ve hafızanızın size oynadığı oyundan kaynaklı bu durum. Yani çok acı çektiğinizi sanarken aslında kendinizi kandırıyorsunuz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ayrılık sonrası yaşanan üzüntünün ilk 2 günü hormonel, sonrası beynimizin bize oyunu. Gerçekten aşk acısı çektiğinize emin misiniz?
Onunla konuşmadığım zamanlarda arkadaşlarımla buluşmuştum ve bana dedi başka bir yere grtin mi diye üç yere gittim dedim onun dışında o an ağzımdan istedm dışı vallahi çıktı. Gittiğim yer ise kız arkadaşlarımla gttiğim piknikti fotolarınıda atmıştım bu temmuz konusu ve konuşmadığımız zamanlarda gttim ben kötü birşey yapmadım evet haksızım o an ağzımdan çıkmadı ama artniyetli olan birşey değildi çünkü onu söyleyince arkadaşlarınla eğlenmelee gsiyprsun tabirini iatemedim çünkü çalıştığım yerseki şef çok ısrar etmişti. Normalde iyiydik onunla sonradan iatanbula geldiğimde biranda değişti yine iki ay öncesine döndü söz vermiştik herşey için yine aynı konuları açtı bende vicdanrn rahatsız olduğum için söyledim o an söyleyemdm arkadaşlarla pikniğe gttik dedim oda kapattı teli bitti dedi artık ve senden nefret esiyorum dedi. Ağza alınmayacak şeyler aöyledi abisini arıyıp kız bulmasını aöyledi ve sana inat biriyle evlenicem dedi ve o an sünyam başıma yıkıldı ne yapmıştım ki bu kadar ben hatamın farkındaydım ama bununla sınamamalıydı çünkü hassas olsuğum bir konuydu bu çok ağlattı beni ölü gibi gezer oldum ertesi gün yalan söyledim sana dedi vicdanı rahatsız oldu öyle hissettim kendimi kullanılmış gibi hissettim bu acıyla yaşanak inanın çok zor seni çok sevdim diyor seni bu halde bırakmam öyle birimiyin ben demişti işk yaşadığımız da yaşadığımız şeyle bıraktı beni ben bunu nasıl aşıcağımı bilmiyorum bu aşk acısı nasıl ataltılır ki
Ve ben bunu daha yeni yeni öğrenmeye basladım. Ayrıldıktan sonra iki üç gün baya kötüydüm. Sonra bir sabah erkenden uyandım çok sevdiğim bir arkadasım arıyordu. O bahsettiğim çocuk o kadar iyi geliyor ki bana. Onunla bir bulustuk. Hiç bir seyim kalmadı meğersem unutmusum bile sevgili de neymis. O kaybetti falan oldum. Benden tavsiye. Asla yalnız kalmayın. Hayatınız devam ediyor. Sadece yer kaplayan bir adet gereksiz, ne kadar gereksiz olduğunu anlayıp çekilip gidiyor o kadar. Arkadaslarla falan vakit geçirin zaten hemen gecicektir.
AŞK KOVALAMAKTAN ÇOK KAÇMAYA GÖRMEKTEN ÇOK ÖZLEMEYİ DOKUNMAKTAN ÇOK DÜŞLEMEYİ SEVER ÖYLE HAİNDİRKİ BU AŞK NERDE İMKANSIZ VARSA GİDER ONU SEVER AŞK ÜZERİNDE HERSEY SÖLENMİŞTİR AMA HERKEZ TARAFINDAN DEYİL ŞAİRLER VE YAZARLAR TAKIMINDAN SÖYLEMİŞTİR ONLAR AŞKI ANLATMAK İÇİN BU KELİMELERDEN HEP MEDET UMMUŞLARDIR YANLIŞ TERS SÖZLERDEN ÇOK GÖZLERDEDİR AŞKI ANLAMAYA ÇALIŞMAK EN BÜYÜK HIYARLIKTIR ULAN..! KİM ANLAMIŞKI SEN ANLICAKSIN SEN AŞIKSIN BİKERE O DEYİLKİ AŞK VARYA BU NAMUSUS AŞK GÜLÜN DİKENİ VAR DİYE ÜZÜLMEKTEN ZİYADE BİR DİKEN ÇİÇEK AÇMIŞ DİYE SEVİLMEYE BENZER İLK BAKIŞDA DEİL SON BAKIŞTADIR AŞK YANİ AYRILIRKEN SANA NASIL BAKIYORSA OKADAR SEVMİŞTİR SENİ işte bu kadar bilmem anlatabildim mi 🌹🏵🌼🌷
Bilime kalırsa zaten biz yokuz dünyada. Saçmalık kardeşim bunlar. Beyni olan insanların aynı zamanda vicdanı ve kalbide var. Ozaman ölüm acısı diye birşey de yaşamasın kimse madem hormonlar yönetiyor insanları. Altı boş bunların.
Ben artık aşka da ilişkilere de inanmamaya başladım. Öyle ki artık kendi duygularımdan bile şüphe duyuyorum. Alışkanlık gibi, acıdan zevk aldığımız için aşkı aracı etmek gibi bir şey bence yaşadıklarımız. Bir insandan, duygudan vazgeçmek o kadar zor olmamalı, insanın gerçekten inandiginda ve istediğinde yapamayacağı şey olmadığı kanaatindeyim.
Eğer sevgiye ve aşka, gelip geçici kısa sürelik durumlar olarak bakıyorsanız, bittiğinde de büyük bir yıkım yaşanacağını sanmıyorum.. Ama birlikte olduğunuz insan, sevdiğiniz ve bir hayatı birlikte geçireceğinize inandığınız ve tüm hayatınızı onunla yaşayacaklarınıza göre şekillendirdiyseniz? O zaman yaşanan büyük bir kayıp ve yıkım olur.
Bilemiyorum lakin lise 1. Sinifta bir kiiz cok sevmistim yaklasik 3 yil kadar bir birlekteligimiz oldu ve aci bir trafik kazasinda kayip ettim kendimi ardindan gelen 3.5 yıl hic aklimdan cikmadi ve kayip edeli yaklasik 10 yil oldu ve acisi hala aklimda beynim oyun muboynuyor hala adini andigim her an gozlerim dolar
ayrılık sonrası gerçekten içsel bir sıkıntı yaşayan çok az. genelde insanlar bu acıdan haz duyarak sözde acıyı devam ettiriyorlar. hazzı kaybettiklerinde ise artık onu unuttuklarını düşünüyorlar.
İnsanlar her şeyi abartmayı ve büyütmeyi sever. İlişki yaşarken duygularını abartılırlar, bittiğinde ise nefretlerini ve acılarını. Oysa her şeyi olduğu gibi yaşamak hayatı çok daha kolaylaştırıyor
Acıyı hafifletir demiyorum. Düşün ki gerçekten acı çekmediğine ve bunun gerçekte var olmayan bir şey olduğuna inandın. Hâlâ bu gerçeği bilmezlikten gelemez ve beyninin oyunuyla bu sefer acımadığına inanabilirsin.
@1kızişte hangimiz beynimizi bu derecede kullanabiliyoruzki. hem kullansak bile aklımız bize acı çekmenin gereksiz olduğunu hep söylediğinde yine de acı çekmekten vazgeçiyomuyuz?
Ben bu illet acıdan kurtulucam diyorsak beynimizi kullanmayı deniycez tabiki. Burda inanman gereken, gerçekten acı çekmediğin, bunun yalnızca beynin bir oyunu olduğu; acının gereksiz olduğu değil.
Olabilir götürmüşümdür 😊 şimdi bu şekilde başlayan bir iyi niyet göstergesi genellikle cıvıklaşmayla devam ediyor, bu şekilde olmasını engellemek için cekileyim demistim
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrılık sonrası yaşanan üzüntünün ilk 2 günü hormonel, sonrası beynimizin bize oyunu. Gerçekten aşk acısı çektiğinize emin misiniz?
En İyi Cevaplar