Sevdiğim erkeğe ben mi açılmalıyım, peki nasıl açılmalıyım?

Selam herkese, bir önceki yazımda da anlattığım üzere sevdiğim çocukla bakışmalarımız meşhur oldu artık. Bana cevap olarak seni seviyor ama emin olmak istiyor diyenleriniz oldu, bunun bakışları bakış değil sana karşı aşk duyguları besliyor, bekleme hemen sen açılmalısın diyenleriniz oluyor, ama açılamıyorum, utanıyorum ama söylemesem dolucam artık patlamak üzereyim. Okulda çok ünlü birisi, neredeyse herkes tanıyor. Açılmam lâzım, rezil olurmuyum düşüncesi de var ama aşk bu yani, sanki söylemesem kaybedicekmişim hissi var içimde, onu görmediğim her an uzaklaşıyorum sanki ondan, dediğim gibi bana bakışları, davranışları, gülüşleri normal değil. İnstagram'dan takip attım, onayladı ama o geri takip atmadı. Seni seviyor, emin olmak istiyor, o yüzden geri takip atmadı dediniz, utangaç birisi de zaten. Bugün okul çıkışı önümdeydi beni farkettikten sonra benim girdiğim sokağa girdi arkadaşlarıyla birlikte, onun çevresindekiler de bana sürekli bakıp beni ona işaret ediyor. Neyse ben fazla uzattım, buna göre şimdi sanki beni seviyor gibi, açılma söz konusu. Açılan taraf ben mi olayım, açılırsam da peki nasıl açılayım?
Sevdiğim erkeğe ben mi açılmalıyım, peki nasıl açılmalıyım?