Nasıl yakınlaşabilirim öncesinde bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Daha önce konuşmuşlugumuz yok
Nasıl yakınlaşabilirim öncesinde bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Daha önce konuşmuşlugumuz yok
Eğer bir erkeğe açılmak istiyorsanız, onun ilgi alanlarını ve hobilerini paylaşan bir konuda sohbet başlatmak iyi bir başlangıç olabilir. Nazik ve samimi bir dil kullanarak duygularınızı ifade etmek, açık iletişimi teşvik edebilir. Ancak her zaman karşı tarafın sınırlarını ve rahatlığını gözetmek önemlidir. Açık olun, doğal davranın ve karşılıklı anlayışa odaklanın.
Snep robotundan mi aldin cevani dogruyu söyle aahhshshdd
valla direkt pat diye konuya girebilirsin erkekler genelde reddetmiyorlar kimseyi. ama yine de ilk adımı kızın atmasını doğru bulmuyorum. ben bunu yapmıştım ve erkek cepte görüyor gibi oluyor. yani ilk adımı atanın erkek olması ve erkeğin çabalaması gerekiyor. yoksa başlarda iyi olsa da sonralara doğru yürümüyor..
Evet bende ona adim attirmak istiom ama çok yavaş ilerliyor her şey adim attirmak için ne yapmam gerek
anladığım kadarıyla pek konuşmuşluğunuz yok, instadan falan takipleşmiyorsanız ordan istek atabilirsin
Daha önce attigimda manitasi varmiş GT yapmişti çikarmişti bende anlamadim şu an yok eminim de işte ben ondan bekliom o tren kaçti onun için
Normal şekilde yaz sohbet et konu aç ya da kendin bir şeyler anlat baktın sohbet iyi ilerliyor kafanız da uyuşuyor o zaman bu konuyu aç ve hayatında biri yoksa açıl
Direk yazmak hoş gelmio ne bileyim ilk başta canli kanli bi tannişsak daha iyi. Gibi gelio ama işte nasil olcak
Cevap
6Cevap
Açılma. Belli et ilgini aşılası varsa o yapar zaten
Nasil yapabilirim onu ögrenmeye geldim de
Mesela bu kişi nerede karşılaştığın biri? Okul, iş vs olarak?
Okul da
Okulda
Tamam işte denk geldikçe bak. Dikkatini bakışlarınla çekmeye çalış. Bakışlarını farkettiği halde bakmıyorsa ya tipi değilsin ya sevgilisi var.
Bakiom ama o bakinca bakamiom heyecandan anlarsin yaşamişsindir sende o zaman napicam peki
İnstada ekli değilse ekle bakalım kabul ediyor mu
Daha önce attigimda manitasi varmiş GT yapmişti çikarmişti bende anlamadim şu an yok eminim de işte ben ondan bekliom o tren kaçti onun için
Başka napabilirim ya çok kafam karışıyor
Demek ki anlamış senin ona ilgini 😄 bence artık bir şey yapma farkında belli ki o isterse yapar.
Uzun süre oldu işte anca bakio bişi yapmio ki bide tatil girdi göremioz birbirimizi de
Okul, kurs üniversite vs nerede görüyorsun elemanı detay verirsen daha iyi yardımcı olabilirler
Okulda görüyorum bakişioz
Ben direk şey diyorum sana acilmak istiyorum.
Bi kiz bunu dese alay konusu bile olabilir olmaz direk açılmak. Yerinne yapanbilecegim bişi yok mu ya
İnsaniz napalım ama hoşlanıyorsak söylememiz lazım.
O yönden haklisin da işte ne bileyim
Direk yazmak hoş gelmio ne bileyim ilk başta canli kanli bi tannişsak daha iyi. Gibi gelio ama işte nasil olcak
Utangacmisin
Normal de hiç degilim ama onu görünce heyecan yapiom işte
dikkat cekermisi. Peki
Fiziksel özellik olarak mi
Evet istersen taktil verebilirim
Dinliyorum
Nerden olcak
hicmi olmadi
Karşilikli degil bana yer vermişti bi de ben ayagına basip özür dilemiştim bide şey vardi ben laf atmiş bulundum ona degildi ama üstüne alip bakmışti onun dişinda sadece bakişma var
18
Dedigim gibi ona adim attirmak istiom daha yakin olmam lazim ilk başta ama nasıl yapıcam bi türlü olmuyo fikirin varsa dinlerim
Yok okuldan
Durduk yere ne diyebilirim li
İşte ne gibi fikir verir misin hiç bişi gelmio aklima
Okul ortami sigara kullanir ama ben kullanmiom siniflar aynı degil yan sinifimda anca sinav zamaninda kelebek sistemi oldugu için bi kere falan anca aynı sinifa denk gelebilioz onun dişinda kantinde bazen kolidorda duruyo arada arada tuvalete giderken görüyom bide eve giderken aynı yoldan gidioz kantinde yemio yemegini onu da belirtiyim böyle işte fikirin varsa alayim
Noldu sende de fikir yok sanirm bana geldi işin ucu bakiom
Aşiri ahahahha
Ne anlation be abim sadece konuşmak istiyorum onunla ne anlion
Konuşmak istemiyorum dedim ya sabir
İstiyorum*
herkes bunu dio🤦🏼♀️ben onun atmasini istiom artık
Sen ne alaka
Alla alla neden
Fikirin varsa burdan yazabiliosun ya hani
Yaskaç
Lise son
bak sen
Fikir dinlerim varsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?