Bir erkeğe nasıl açılmalıyım?

ben geçen sene ekim aylarında falan bir erkekle tanıştım. ilk gün çok güzel konuştuk sonraki gün bana benim artık bir sevgilim var dedi ve ben o sırada ona çoktan aşık olmuştum. yaklaşık 1 hafta falan arkadaş olarak konuştuk sonra ne o bana yazdı ne ben ona. hiç konuşmuyoruz ya beni daha çok kendine çekmişti. aramızda hiçbir bağlantı kalmamıştı ama ben ona resmen platonik olmuştum. herşeyini araştırdım bütün arabalarının adlarını soyadlarına kadar ezbere biliyorum hatta idman arkadaşlarını bile. aradan 2 3 ay gibi bir süre geçtikten sonra ben bir sahte hesap açıp onu ekledim ordan arkadaş gibi konuştuk çünkü kendi facebookumdan engellemiştim zaten engelledikten bir süre sonra hesabı kapattım. aşırı derecede aşığım bu çocuğa. hiç görmeden sevdim üstelik. herneyse yaklaşık 4 ay önce falan beni bir arkadaşıma sorup facebook ve twitter adreslerimi almış ekledi takip etti bende kabul ettim tabi. sonra benim aşkım daha da kuvvetlenmeye başladı ama elimden hiçbir şey gelmiyor. ben utangaçlığımdan çok şey kaybettim ama onu kaybetmek istemiyorum. o da biliyor benim utangaç olduğumu falan. kendisi Rize'de yaşıyor ben bursada aramızda fazla mesafe var belki ben ona açılsam bile ilişkimız çok kuvvetli olmayacak diye düşünüyorum ama. herneyse ben bu çocuğa ağırdan ağırdan açılmak istiyorum çünkü onun bana açılacağı yok. şu yaşıma kadar ne birisiyle çıktım ne de aşık oldum , ilk aşk işte :) yani henüz bu aşk konularında bir tecrübem yok. sizce nasıl belli etmeliyim ona aşık olduğumu?
Bir erkeğe nasıl açılmalıyım?