ben geçen sene ekim aylarında falan bir erkekle tanıştım. ilk gün çok güzel konuştuk sonraki gün bana benim artık bir sevgilim var dedi ve ben o sırada ona çoktan aşık olmuştum. yaklaşık 1 hafta falan arkadaş olarak konuştuk sonra ne o bana yazdı ne ben ona. hiç konuşmuyoruz ya beni daha çok kendine çekmişti. aramızda hiçbir bağlantı kalmamıştı ama ben ona resmen platonik olmuştum. herşeyini araştırdım bütün arabalarının adlarını soyadlarına kadar ezbere biliyorum hatta idman arkadaşlarını bile. aradan 2 3 ay gibi bir süre geçtikten sonra ben bir sahte hesap açıp onu ekledim ordan arkadaş gibi konuştuk çünkü kendi facebookumdan engellemiştim zaten engelledikten bir süre sonra hesabı kapattım. aşırı derecede aşığım bu çocuğa. hiç görmeden sevdim üstelik. herneyse yaklaşık 4 ay önce falan beni bir arkadaşıma sorup facebook ve twitter adreslerimi almış ekledi takip etti bende kabul ettim tabi. sonra benim aşkım daha da kuvvetlenmeye başladı ama elimden hiçbir şey gelmiyor. ben utangaçlığımdan çok şey kaybettim ama onu kaybetmek istemiyorum. o da biliyor benim utangaç olduğumu falan. kendisi Rize'de yaşıyor ben bursada aramızda fazla mesafe var belki ben ona açılsam bile ilişkimız çok kuvvetli olmayacak diye düşünüyorum ama. herneyse ben bu çocuğa ağırdan ağırdan açılmak istiyorum çünkü onun bana açılacağı yok. şu yaşıma kadar ne birisiyle çıktım ne de aşık oldum , ilk aşk işte :) yani henüz bu aşk konularında bir tecrübem yok. sizce nasıl belli etmeliyim ona aşık olduğumu?
Cevabın nedir?
sen bo cocuğa aşk olammaışın sadece kafaya takmısın kardeşim kendını aşk oldum diye avunuyorsun ama deilsin acılma konusuna ğeldinde burada nasıl okadar kelime yaz dıysan cocuğu biza acıkladıysan aynı şekilde o cocuğada böyle bir yazı hazırla ve ğönder kendını anlat ona böyle böyle diye
015 Yorumla- +1 yıl
ya bende düşündüm acaba sadece onu kendime alışkanlık mı edindim diye galiba kara sevdaya düştüm ya :(((
- +1 yıl
valla yapıyorum sürekli adına bloglar yazılar şiirler yazıyorum
- +1 yıl
nasıl açılıcam bilmiyorum da ondan :D
- +1 yıl
torpaam ahahah :Dr ya böyle anlayışlı espirili falan az önce Naber yazdım hee ne yazacak acaba :D
- +1 yıl
Osmangazi
- +1 yıl
sende mi bursada oturuyorsun
- +1 yıl
anladım da ben ankaralıyım birine ankaraliyim yazmıştım onu gördün de topram yazdın saniyodum :D
- +1 yıl
hee anladım tamam :D
En İyi Cevaplar
Destan yazmış kız ya bence sen açılma direk söyle
17 Yorumla- +1 yıl
ne diyim mesela nasıl direk söyliyicem ki
- +1 yıl
Hmm fok balıklarının yalnızlıklarından bahset.
Göz göze gelmeye çalış göz göze geldiğiniz de hafif bir gülümse ve ona deki bu gözlere benden başkalarının bakmasına dayanamıyorum artık hep bana baksınlar istiyorum seni seviyorum de.
Oladarda yazdım ama en fazla 280 karakter oldu:) - +1 yıl
ya ne tatlı bir insansın ^.^
keşke öyle bişey olsa ama dedigim gibi o Rize'de ben bursada. nasıl olucak bu :/ - +1 yıl
Sen dedinde ben okudum mu ki o destanı :) ozaman önce bir kaç aşk şarkısı öner ama harbi anlamlı bişeyler olsun zaten o şarkıları dinlerse harbiden kıvama gelir gerisi sana kalmış sonuç olarak da 'temel biz neyiz de bir adını koyalım' gibi şeyler de ve işi bitir golüde sen at bir zahmet
- +1 yıl
ahahah ya çok teşekkür ederim bunu yapıcam cidden :D
- +1 yıl
Sağol :)
araya arkadas koyarsan önce o bir ağzını arasa ona göre soyleyıp soylememeye karar verebılırsın, kendın dırek soylersen rahat olamayabılır. böylesı daha ıyı olur gıbı hem sende kararsızlıktan kurtulursn
02 Yorumla- +1 yıl
hiçbir arkadaşımla sevdiğim insanı söyleyecek kadar samimi değilim hatta doğru dürüst arkadaşım bile yok ya zaten biz bir arkadas yoluyla tanışmıştık ama o arkadaşım şu anda hayatımda değil :( çok teşekkür ederim yine de :))
Kimseyi arayı sokup sordurma güvenme kimseye.. hazır olduğun da acil olursa olur olmazsa da artık yapacak birsey yok sanırım
012 Yorumla- +1 yıl
yaklaşık 2 hafta önce ona seninle bişeyler konuşmamız lazım dedim ney diye sordu bende anlatması çok zor olan bişey nasıl anlatacağımı bilmiyorum dedim o da bende bilmiyorum şu anda tek bildiğim uyumam gerektiği hadi sende uyu iyi geceler dedi , galiba onun bende gönlü yok
- +1 yıl
ya açılıcam zaten bunun başka bir çaresi yok ama ne diyeceğimi bilmiyorum e direkt seni seviyorum da diyemem
- +1 yıl
bir ara bir konuşmamız olmuştu bana seni hayatımdan çıkarmak istemedim de ondan demişti. sanki umut verip verip çekiliyor gibi geliyo
- +1 yıl
2 haftadır konuşmuyuruz zaten hiç bir zaman düzenli olarak konuşmadık. arada sadece bir gün konuştuk sonra 1 ay konuşmadık
- +1 yıl
öyle üstelemeyi falan sevmem zaten benim istediğim tek şey benim onu sevdiğimi bilmesi yani sonuçta ben onu seviyorum diye onun da beni sevmesini istemek çok saçma olurdu
- +1 yıl
aynen öyle yapıcam çok sağol :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
bende böyle sevdiğim birini kaybettim. açıkcası hep şu soruyu sorarım. ben seni seviyorum niye diyemedim ki. gözlerinin içine bakıpta enfazla olmaz diyecekti. ama ne oldu ondan sonra yandım durdum. bir defa yanmak bin defa yanmaktan iyidir.
111 Yorumla- +1 yıl
doğru diyosun böyle yanıp tutuşmaktansa söyledikten sonra yanmak daha iyi
- +1 yıl
ya istemezse olumsuz olursa
- +1 yıl
ya o kapıyı aralamam şu anda bile elimdeykenyyapamıyorum neden bilmiyorum
- +1 yıl
sonu ne olacaksa olsun yap diyosun yani tamam yapıcam yarın konuşucam hatta herkes gaz verdi konuş konuş diye :)
- +1 yıl
valla haklısın acaba ters teper mi onu merak ediyorum He :d
aşk mesafe tanımaz derler ya.. ha işte o yalan :) ilk deneyimini hüsranla neticelenme ihtimali olan böyle bir ilişkiyle heba etme ;)
01 Yorumla- +1 yıl
ortada ilişki olsa keşke
+1 yılÇocuk bizim burdan demek ha özelden bir ismini ver belki tanırım :))
Mesafe farkından dolayı bence direk söyle. Ayrıca benden söylemesi mesafe farkından dolayı sevgini bitirmelisin :/011 Yorumla- +1 yıl
ya niye öyle diyosun ki bitirmem sevgimi falan :(( ben mesaj atamiyorum sen at ben yazarım sana kim olduğunu
- +1 yıl
Bitir demiyorum ama büyük ihtimalle bu iş oraya gidecek :))
- +1 yıl
yok yok olmaz öyle şey belki öğrendikten sonra o da beni sever :)
- +1 yıl
İnşallah öyle olur :) Birazdan atıcam mesajı
- +1 yıl
tamam beklerim ben :D
- +1 yıl
Xper seviyem yetmiyormuş. 2 olması lazımmış :P Burdan yaz istersen
- +1 yıl
çayelinde oturuyor hatta Çaykur Rizesporda alt yapıda olmasi lazim adı hüseyin
- +1 yıl
Hm soyad önemli ama ; ))
- +1 yıl
herkes içinde söylemem valla banane :D
- +1 yıl
Tamam sorun değil. Sen en iyisi direk söyle yardım alarak değil ;)
- +1 yıl
tamam :)
Manidar bir bakış herşeyin özeti olabilir anlayana. Odun değilse anlar.
03 Yorumla- +1 yıl
ya aramızda kilometreler var nasıl bakicam ben ya :(
- +1 yıl
ayran gönüllü değilim ben sadece aşık oldum. ondan
Onunla ilgilendigini hissettirmelisin.. umut kırmak istemem ama mesafeden dolayı işin zor.. yaşin kaç?
09 Yorumla- +1 yıl
nasıl hissettiricem bilmiyorum Merhaba yazmaya utanan bir insanım. 17 yaşındayım.
- +1 yıl
ben ona yazsam bile o bana soğuk davranıyor bende ister istemez kendimi çekiyorum , yazmamaya başlıyorum yüzsüzlük yapmak istemiyorum. gurur yapıyo resmen. of herşey çok kötü keşke o da beni sevse
- +1 yıl
aslında bursalı değilim bursada oturuyorum ankaralıyım :)
- +1 yıl
ya bilmiyorum aşırı çekingen bir insanım alo demeye utanıyorum resmen çok kötü bir huy :(
- +1 yıl
hep yalnızlığı seven bir insanım zaten , kimsenin ilgisine ihtiyaç duymamamın da sebebi bu galiba
+1 yılay lav yu de geç. dönerse senin dönmezse oralı olma kaç :D
05 Yorumla- +1 yıl
kısa ve öz doğru diyosun valla :D
- +1 yıl
en mantıklısı ve acısızı bu ^^
- +1 yıl
yazıcam bunu bir ara inşallah ya umarım kötü bir sonuç almam :D
- +1 yıl
Almazsın sanırım ^^
- +1 yıl
hadi inşallah benim için dua et :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok uzun yazı yazmışsın be gülüm okumaya üşendim kusura bakma...
03 Yorumla- +1 yıl
ya nasıl uzun ya ben daha bunu kısalttım bile
Cevap sahibi+1 yılBen gecen sene ekim - yazmışsın sonrasını okumadım...
- +1 yıl
ahahah öyle olsun yani zorla okutacak değilim ya :D
+1 yıldirekt ol erkekler en çok lafı dolandırmayan kızlardan etkilenir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUstune elbiseli etrk giy icindd hicbirsey olmasin tenha bir kosede elbiseni birddn cikar ve erkege acil
02 Yorumla- +1 yıl
ya ne kadar da komiksin sen , nerden buluyorsun böyle şakaları ahahah
Cevap sahibi+1 yılTipim soguk
+1 yılÇok uzun yazdın okuyamadım.
01 Yorumla- +1 yıl
valla keyfin bilir :)
gözlerinin içine bak gülümse öküz degılse anlar
04 Yorumla- +1 yıl
aramızda kilometreler var yapamam ki öyle bişey
- +1 yıl
anladım sağol
+1 yılokumayla hiç uğraşamam :) otur oturdugun yerde :)
15 Yorumla- +1 yıl
ben de biri halimden anlar diye düşünmüştüm :(
- +1 yıl
hayatta birçok insanla karşılaşacaksın bu kadar bir kişi üzerinde takılı kalma ! hayırlısı demeyi unutma
- +1 yıl
şöyle de bişey var karşı cinsten çok fazla teklif aldım ama kabul etmedim hiçbirini sırf başkasına aşık olurum da onu unuturum diye ya ne bileyim ben onu istiyorum sadece baya psikopatça bişey oldu ama hayırlısı dediğin gibi
- +1 yıl
sizin böyle takıntılarınızdan nefret ediyorum
- +1 yıl
erkekler hiç böyle şeyler yaşamaz mı
+1 yılgit direk söle sana asık oldum de
00 Yorumla
+1 yılÜşenmedim okudum unut onu
00 Yorumla
+1 yıloda istiyor gibiyse inceden bir zarf at yeter :)
012 Yorumla- +1 yıl
mesela ne yazayım
- +1 yıl
yaş kaç önce onu söyle onun ve senin yaşın
- +1 yıl
ben 17 o 18
- +1 yıl
ya detaya baktımda boşver ya. ayrı şehirler...
- +1 yıl
ya böyle mesafe falan diyosunuz da belki çok güzel büyük bir aşk olucak yani belki işte belki ama olmaz galiba belki de olur ya hayırlısı
- +1 yıl
belkilerle hayat yürümüyor :)
- +1 yıl
ama bir ihtimal var öyle değil mi. bir kavuşma ihtimali. işte uzakları bu yüzden seviyorum
- +1 yıl
zor bee :D
- +1 yıl
yani biraz ama olsun ya moralimi bozmasana :D
- +1 yıl
sen bursalıysan bence beni sev. hem ben bursaya geliyorum <3 :D D:
- +1 yıl
ay manyağa bak önüne bak önüne :d
- +1 yıl
daha güzel bir fikir :)
+1 yılcok uzun yazmıssın yaa kac saat harcadın :D
03 Yorumla- +1 yıl
ya daha da uzun aslında da ben kısalttım yani en fazla bir 5 dakika falan hiç düşünmeden yazdım çünkü :D
- +1 yıl
massalaH Allah eline zeval vermesin :D
- +1 yıl
amin ya kalbime de vermesin amin amin çok amin :D
Arkadaşlık düşünürsen bursadayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO istese açılır zaten zorlama
00 YorumlaAçılma bence
08 Yorumla- +1 yıl
neden ki
- +1 yıl
bana mesaj atsana ilişkiniz nasıldı falan bir anlatsan olur mu? :)
- +1 yıl
tamam :)
- +1 yıl
bende atamıyorum ya :(
- +1 yıl
olsun ya beklerim ben :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılİltifat ediyormusun
08 Yorumla- +1 yıl
konuşmuyoruz ki resmen
Cevap sahibi+1 yılO zaman laf atmaya başlamalısın
- +1 yıl
az önce Merhaba yazdım ama 5 dakika önce aktifti yazıyor yani cevap yok
Cevap sahibi+1 yılKapaymıştır görmemiştir takma :-)
- +1 yıl
vatsapta çevrim İçi ama benim onda numaram yok o yüzden yazmam ordan. hem kıza bak ne yavsak her yerden yazmaya başladı falan diye düşünürse bide :( :Ddf
Cevap sahibi+1 yılYani sen bekle atsın yavaş yavaş konuşun sonrasına bakarız :-)
- +1 yıl
saldım çayıra mevlam Kayıra oldu bu durum artık :D
Cevap sahibi+1 yılHaha :-D
+1 yılüşendim okumaya...
00 Yorumla
+1 yılBenzer durumdayız
01 Yorumla- +1 yıl
keşke böyle olmasa
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı