Evliyim kafam çok karışık?

Arkadaşlar 23 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. Şöyle bir problemim var. Eşim çalışır evine bakar eder dışarıya çıkmaz ama onun dışında çok sorumsuz. Evle alakalı bir problem olduğunda uğrasmiyoruğrasmiyor. Kimseye misafirliğe gitmiyo. Ayrica beni de çok bunaltiyo. Ben bekarken
herşeyi yaşadım artik sakin yaşamak istiyorum diyo. Ve kendiyle beraber beni de kapatiyo. Arkadaşlarım gezip eğlenirken ben evde oturuyorum. Beraber gidelim diyorum bosver diyo. Üsten gelir gelmez bilgisayar başına oturuyo ve hic kalkmiyo arada 10 dakika gelip oturup geri gidiyo. Bazi dogrulari var ve o dogrulardan cikmiyo. Yani bekarkenki eşim sanki bu degil cok değişti Ben panik atak hastayim. O kadar bunaldim ki artik hergun ağlıyorum sinirimden. Ve artik onu sevmiyorum. Boşanmak istiyorum ama söyleyemiyorum çünkü onun tarafından ben iyiyim ve beni çok sevdiğini soyluyo. 2 kere falan konusunu açtım geri caydırdı beni. Yani ben başka insanları kıramıyorum üzülmesin diye evliliğim yüruyo şu an. Ama ben çalışmak para kazanmak farklı şeyler görmek istiyorum. Evlendigime bin pisman oldum. Bana biraz akıl verin nolur artik beynim durdu 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica söyle bir durum daha var. Beni cok sevdin sen öyle evlendin falan diyorum yooo iyi bir kızdın aileme yakışırdın ondan evlendim diyo. 3 gun sonra ben seni çok seviyorum diyo.
Evliyim kafam çok karışık?