Merhaba ben 23 yaşında nişanlı bir kızım nişanlımla 4 yıldır tanışıyoruz ve iyi vakit geçiriyoruz ya da ben öyle zannediyorum fakat eksik olan bir şeyler var nişanlim iyi birisi beni de çok seviyor kesinlikle eminim fakat ben ona hiç aşık olmadım evet bende onu çok seviyorum onun için canımı bile veririm ama diyorum ya aşık değilim.
Ondan başka erkekleri de düşünüyorum ne biliyim onunlayken bile başkalarini düşünüyorum bu hiç doğru değil biliyorum.
Ama elimde olan bişey değil ona sadık kalamıyorum. Belki nişan yaparsak onu severim zamanla dedim. Ama olmadı aksine bir burkukluk oluştu zamanla. Şimdi ondan ayrılırsam ona haksızlık ederim çünkü beni bekledi ve hep sevdi hala da bekliyor ama ben işlerin buraya kadar geleceğini düşünmedim. Ben onsuz bu durumu atlatirim ama o bensiz atlatamaz ondan ayrılmamı kaldıramaz ama ondan ayrilmazsam ben de böyle bir kausla ömür boyu yaşayamam lütfen bana akıl verin. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilişkimizi canlandırmaya çalıştıkça ona da kendime de haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Bana yardım edin !!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer