Evliliğim hakkında kafam karıştı?

Anlatacaklarımda hiç biri goygoy değil. Lütfen kafa karışıklığıma yardımcı olun. 1 buçuk senelik evliyim. Bundan öncesinde 5 sene kadar da sevgiliydik. Başta mutluydum. Sevgili olduğumuz dönem bir süre ayrılmıştık. Evlenmeye ve ciddiyetten korkmuştu sanırım. Sonra geri döndü. Ama mesela ayrılmadan önce yaptığı şeylerden birini zihnim atamıyor. Bu benim sahiplenilmediğim hissi yaratıyor. Çünkü sarhoş olduğumuz bir gün en yakın abisi gibi arkadaşı benimle yatmak istedi. Bunu ona söyledim ve pek bir şey yapmadı. O zamanlar belki de dediğim gibi ciddi değildi diye. Sonra geri bana döndüğünde düzelmiştir değişmiştir diye düşündüm hep affettim ve evlendik. Biz kafa yapısı olarak çok uyumluyuz ve tüm dengesiz hareketlerimi çok güzel çözebiliyordu. Bu nedenle aşık olduğumu düşünürdüm çok eğlenirdim. Ama sanırım her şey eğlence değildi. Ben ortalama bir güzellikteyim ve o ise 165 kilo. Beraber çabalayıp başarmak isterim, yanında olmak isterim ve böyle şeylerle aramıza kötülükler katacak biri olmak istemem aslında. Ama son zamanlarda cinsel olarak çok eksik kaldığımı hissetmekten yoruldum. Yapamıyor pek. Beni isteyen şehvetli bakış görsem yine tamam ama sadece dümdüz yapıyor geçiyor. Memnun kalamıyorum. Ayrıca asgari ücretle çalışıyor ve hiç mal varlığı yok. Kendi evimizde aç kaldıktan tam 1 sene sonra ailemin yanına taşındık. Ailemle yaşamak sürekli beni toy hissettiriyor. Özgür değilim hiç. Eşimle alacağıma satacağıma bile haber ediyoruz. Veya ev hiç boş kalmıyor ve eşimle cilveli vakit geçirmek için zaman 0. E maddiyat zaten yok dışarı gezelim öyle yapalım. Zorlanmaya başladım çok. Babam sürekli agresif birisi, sürekli birşeyler buyurur yapmamı ister mesela. Artık çok mutsuz olmaya başladım ve toparlanamıyorum. Sürekli 7/24 uyuyarak sanki bu tüm üzüntüden kaçmaya çalışıyorum. Bu da iyi değil ama. Eşim her ne kadar anlasa da beni o da yalnız kalıyor ve ben yine üzülüp kendime yükleniyorum uyuyorum diye. Yalnız kahvaltı ediyor işe gidiyor falan. Ben ne hissedeceğimi veya ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. birşeyler söyleyin?

Evliliğim hakkında kafam karıştı?