Sevgili adayınıza "Bye Bye✋" demenize sebep olacak şeyler nelerdir?

Konuştuğunuz biri var diyelim. Sevgili değilsiniz ama flört gibi konuşuyorsunuz. Olma yolunda ilerliyor sanki...
Yani siz tamam deseniz adını koyacaksınız.
Neyse ben çok basit bir şekilde teste soktum. Boş bir hesaptan kendisine mesaj attım seni gördüm tanışalım gibisinden. Bu da tabiki yürümesi imkansız bilmediği birine ama yüz verdi resmen 😂 ayrıca bana 10 da yatıcam demişti ve o saatten sonra cevap verdi 12 de yattı. 2 saat uyanık kaldı en iyi durumda hadi biriyle konuştuğunu geçsem bile yalanı gördüm 😂 Yazık engellendiğini görünce şok olacak 😄 bu yüzden kimseyle olmuyorum. İyi ki kabul etmemişim dertsiz başıma dert açamam 😂 üzülmediğimi farkettim bu gibi şeylere biri gider biri gelir kendilerine "Bye bye ✋" diyoruz. 😄 mükemmel kendimi üzemem ❤🎈
Sevgili adayınıza "Bye Bye✋" demenize sebep olacak şeyler nelerdir😄?

#TheEdyline
Güncellemeler
+1 yıl
Test etmeden kimseyle olmam kimse kusura bakmasın ak herkeste test etmeyi yanlış bulmuş
Adam seviyorum diyor her gün konuşuyoruz telefonda vs sonra bana uyuyucam dediği halde gidip Instagramdan kız ona yürürken cevap veriyor ndjdn oldu bende yalancı olduğunu bilmeden. biriyle adını kı koyucam 😂 komiksiniz siz karpuzu bile kesmece alıyoruz biz içine bakıp 😂 kaldı ki sevgili adayını test etmicem dxjdj
Sevgili adayınıza "Bye Bye✋" demenize sebep olacak şeyler nelerdir?