İlişkiler de kullanılan " Seni kaybetmekten çok korkuyorum, seni kaybetmemek için yalan söyledim" sözü hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu sözün doğruluğuna inanıyor musunuz?
"Seni kaybetmekten korktuğum için yalan söyledim" Bu söze inanıyor musunuz?
Korktum ama onun benden çok daha masum ve bir o kadar da saf (temiz) bir insan olduğunu bildiğim için kaybetmiş olsaydım bile ben kaybedecektim, o değil.
Sadece merak ettiğim sonradan vicdanın korkularından daha mı ağır bastı? Ayrıca keşke başta söyleseydin umarım karşı tarafın aklında soru işaretleri kalmamıştır
Baştan söyleseydim daha iyi olacaktı belkide ama ona da cesaret edemedim. Aslında söylemiş olsaydım bile bu ilişkimizi çok büyük bir oranda zedelemeyecekti ama yinede söyleyemedim işte. Karşı tarafın aklında soru işaretinin kalıp kalmaması mevzusuna gelince; aklında çok ufak tefek soru işaretleri kalmıştı ama kısa bir süre içinde onları da ortadan kaldırdım. Ve sonuç; bu sebepten kaynaklı değil ama ayrıldık belli bir zaman sonrasında.
Umarım her ikiniz içinde böylesi daha hayırlıdır, en azından bundan da bir ders çıkarmış olabileceğini düşünüyorum ve geçte olsa doğru olanı yapmışsın :)
kaybetmekten korkan insan yalan söylemez eğer bilmediğin birşeyler varsa sana biri söylemeden onun sana söylemesi gerekir en başka söylemeyince de sonra seni kaybetmekten korkuyorum o yüzden yalan söyledim olur :D
bu şekilde de kaybeder zaten ki kesin hemde Örneğin dürüst olsa söylese belki bağırıcam çağırıcam küsücem belki ama sonra barışıcam belki ama bu şekil biter
@mustafablbl1 ne alakasi yok hiç mi yapmadin sen böyle bir şey yani hi? Yani bile bile yalan söyledin ,, kaybetmekten korktuğun için değil bununla alakası yok yani öyle mi?
En İyi Cevaplar