Kizlar sizce hangisiyle sevgili olmak isterdiniz? Sempatik sevimli mi yoksa karizmatik yakisikli biscolata boyz
Sevimli sempatik
Yakisikli karizmatik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Parasız karizma olmaz zaten. eğer iki rakip olsa biri karizmatik olsa biri sadece sempatik olsa her güzel kadın karizmatik erkeği seçer. Ayrıca karizma tip ten bağımsızdir.
Ağır başlı olsun herkese karşı sevimlilik yapmasın ama benim yanımda bana karşı çocuksu davransın yakışıklı değilde bakımlı olsun ya
Evet herkese degil zaten bir kisiye sevimlilik zaten
O zaman ondan varsa bana göndersene 🤣
Ben varim ama seni tanimiyorum :D
Ay yok şaka yapmıştım ben bana gelirsen değişirsin genelde öyle olur ben sevilmeyen bir kızımda
Niye sevilmiyorsun ki 😞?
Bilmiyorum ki geliyolar çok seviyorum ediyorum diyolar sonra bir bakıyorum beni aldatmış oluyolar çözemedim ki
Sorun sende degil onlarda olmus oluyor bu durumda. Onlarin karaktersizligi yani. Sahsen birini sevmesem bile aldatarak uzmem konusurum sorun neyse cozmeye calisirim
İşte bilemedim ki onu kafalar karıştı. Madem sevmiyosun neden gelip ayrıldığımızda peşimden koşuyosun. ya da affettiğimde neden aldatıyosun çözemedim yani bide yalanı çok söylerler
Sen cok yanlis kisilere guvenmisin hayatin boyunca
Olabilir buda benim eksiğim olsun napalım
Mutluysan sorun yok
Yaşamak güzel herşeye rağmen
kesinlikle sevimli ve sempatik erkeği tercih ederim çünkü erkekler yakışıklı olduğunu farkında olunca havalara giriyolar
Genelde oyle oluyor :)
Cevap
0Cevap
Ya ikisinden biraz olsa 😂.
Hem biraz tip hem sevimli sempatik super olur :-)
Hayir tek bir secim hakkin var :D
Ya tamam offf sevimli olani seciyorum 😂.
Ama bitek bana sevimlilik yapcak bak.
Karizmatik +Serserivari&Sempatik olanı aliim ben üstü kalsiN😂✌
#boşnakkiziiii
İnsan olsun önce, sevsin aldatmasın yeter bana 😂
Yetmiyor size
Size derken? Genelleme yapman çok yanlış.
Espirituel komik eglenceli erkek
Masum samimi ve komik olsun yeter
onların bırlesımı :D
Bir secim yap sadece :)
Sempatik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar