Ben sürüyorum çünkü eşim istiyor. Eşinin makul olan her türlü isteğini yerine getirmek bir erkeğin temel vazifesidir. Onları hep mutlu etmeliyiz. Ancak bu benim kılıbık olduğum anlamına gelmez.
Kılıbık eşinin niyetini anlamadan ve ayırt etmeden, başkalarına zararlarını düşünmeden ondan korktuğu için isteklerini yapmak demektir.
O halde sorduğun sorunun cevabı; eğer erkek eşinden korktuğu için oje sürüyorsa kılıbık olabilir. Ancak onu her anlamda mutlu etmek ve ona sevgisini göstermek için yapıyorsa ve yaparken de bundan zevk alıyorsa o gerçek bir romantiktir. Tıpkı benim gibi. Bu konuda mütevazi olamam.
Önce kılıbığın ne olduğuna bir göz atalım Kılıbık karısından çekinen korkan karısının baskısı altında bulunan erkeğe denir Sevgilisine oje süren erkeğin kılıbıklıkla alakası yoktur Erkeğini sakal traşı eden bir kadından farkı yoktur Bunlar ilişkide güzel hoş şeylerdir ilişkiye sevgi saygı katar
Romantik'tir. Şahsen bende sürerim o isterse. Baskıyla yaptırmıyorsa ona kılıbık diyemezsiniz Eşimin saçınıda örerim ojesini de sürerim ya sizde kadına değer verilmiyor diyorsunuz değer verince de kılıbık diyorsunuz ilginçsiniz ya. Korktuğumuzdan değil ya değer verdiğimizden yapmak istiyoruz.
Boyadan fazla anlamam ama astar ya da zımpara istemeden direk sürülüyorsa. Boyarım herhalde. Teknik konularda fena değilim ama hiç bir insanın bir yerini boyamadım.
Herkesin hoşlandığı kişilik farklı tabi o konuda bişey diyemem. Ben romantik bulamadim gereksiz bence. Ve eminim cogu erkekte bunu fantazi amacli yapiyodur , yapan varsa..
Resimdeki gibi şekilde olmamak suretiyle her istediğini yaparım. Resimde hizmetçi misali gibi olmuş ben sürerken bana bakacak ve öpüşeceğiz güleceğiz öyle romantik olur yoksa resimdeki gibi olacaksa hayatta olmaz...
En İyi Cevaplar