Kişilik & Karakter Sizce maço erkek mi romantik erkek mi? burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sadece birini seçme şansınız olsa hakkınızı hangisinde kullanırsınız? Sizce maço erkek mi romantik erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TheGirlTakingRedPill Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Erkegin doğasında romantizm diye bir şey yoktur. Erkek erotik bir varlıktır. Maço tavırları da pek sevdiğim soylenemez. Çünkü o tarz erkekler bana boş teneke çok ses çıkarır enerjisi veriyor. 0 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Naif erkek seçiyorum 0 14 Yorumla burakk000 +1 yıl Romantik diyorrrrr Yorumla Rozes52 +1 yıl Fazla vıcık vıcık oluyor ya o Yorumla burakk000 +1 yıl Sipariş verelim naiflik başka ne olsun :) Yorumla Rozes52 +1 yıl Ahahah olur tamam sempatik olsun, net ve dürüst olsun neyse o Yorumla burakk000 +1 yıl Naif, sempatik net ve dürüst özellikleri yükleniyorrrrrrr efenimmmm 🤪😅 Yorumla Rozes52 +1 yıl He bi de akrep burcu olmasın ve balık asla istemiyorum lütfen Yorumla burakk000 +1 yıl Hmmm aslan olsa peki 😅? Yorumla Rozes52 +1 yıl Aslan ve yay candır Yorumla burakk000 +1 yıl Işınlanmak istiyorummm nasıl yapabilirim bunu 😅 Yorumla Rozes52 +1 yıl Olumlamalar yap evren istediğini verir kısa sürede 😂😂😂 Yorumla burakk000 +1 yıl Yaptık bakalım şu an evren istediğimi vericek mi 🤪😅 bekliyoruz Yorumla Rozes52 +1 yıl Takip mi attın Allah iyiliğini versin emiii🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla burakk000 +1 yıl Evrene mesaj gönderdim ya ne takibi 🤪🤣🤣🤣🤣 Yorumla Rozes52 +1 yıl Tamam öyle olu versin 😄😄😄 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Romantik erkek 0 0 Yorumla
Yikiyaka1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Romantik tabikide. Maço kaba tipleri hiç sevmem. 0 0 Yorumla