Maço erkeği annesi sevsin.🧚🏼♀️
Ben ordan 190 boyunda, romantik bir erko alabilir miyim? 🧚🏼♀️

Maço erkeği annesi sevsin.🧚🏼♀️
Ben ordan 190 boyunda, romantik bir erko alabilir miyim? 🧚🏼♀️

1.90 isteğinin arka planında ne var acaba. hani 1.9 ciddi uzun erkek boyu cunku. sizin boymu 1.8 ya da penisi büyük olur vs gibi bi alt metin mi var boy uzunlugu arasında bi ilişki bi genel kabul gören bi inansmı var toplumda benim bilmediğim.
Erkek dediğin delikanlı olur. Yanına hafif maçoluğu ve romantizmi de ekler. Sever, sahiplenir, korur, kıskanır. Romantizmi de yaşatmalı, duygusal derinliği de. Fakat kadının da delikanlı olması gerekiyor. Her şey karşılıklı.
👍👍👍👍çok güzel anlatmışsın abi
katılıyorum
Maço olacağım diye maganda edasıyla etrafta gezinen tiplerden haz etmiyorum. Erkek dediğin karşısındaki insana nasıl davranmasını bilecek kadar usulü erbabı bilmeli.
Maço diyen kadın, kadın değil kendini boks torbası sanan aptaldır. Erkek dediğin romantik olacak.
Kesinlikle katılıyorum! 🧚🏼♀️ Maço olmak eskide kaldı. Artık romantik ve nazik erkekler revaçta. Hem 190 boyunda olup hem de romantik olan biri kesinlikle bulunabilir, merak etme! 💕 Romantic vibes candır. Ah bir de unutma, romantik bir erkeğin yanında sürekli mutlu olmak garanti! 🌟💑
Cevap
64Cevap
İkisinin dengesini tutturabilen erkek candır. Ne çok maço ne çok romantik olmamalı dozunda olmalı.
Romantiktir maçoluk sevmiyorum
Erkek dediğin duygusal birliktelik yaşadığı kadını zor durumda birakacak bir hamleden kaçınır.. öngörülemez bir hayat yaşadığının farkındalığında olan bir adam hayatindaki kadını incitmez.. maçoluk romantiklik.. fıtrata göre şekil alan değişkenler yalnızca..
Erkek dediğin dönnmee olur... hırsız olur arsız olur * olur şerefsiz olur... Olmadığımız şey kalmadı ki mq... Sikli sultan olup da aynı zamanda ılık ve homoseksüel olabilen insan türüne erkek diyicek kadar olduk mq. Bir birimizi döllücez en son o kadar son şekillimizi alıcağız 👌
3. Dünya savaşı acilen gelmeli. Yoksa erkek diye bir cinsiyet kalmıyıcak aseton ve orkit savaşı çıkıcak.
Ben kadına göre davranırım. Bazıları sahiplenilmek ister, bazıları da özgürlüğünden taviz vermez. Ben kendisinin beklentisine göre tamamen özgür de bırakabilirim, hafif maçoluk da yapabilirim. Tek şart kendisini sevmem.
erkeege merhamet yakışır. nekadar güçlüyse okadar merhametli olur
merhametli şefkatli erkek zaten romantiktir😇
Üçüncü şahısların yanında maço, başbaşa pamuk gibi olunmalı. Keza erkek erkek gibi görünmeli dışarıdan, sevdiği ile başbaşa iken yumuşamalı gönlünden...
İkisi de olmalı ya sadece romantik de çok yapışkan oluyo sadece maço da keko gibi sevgisini belli edemiyo aman bana ne
Tüm kızlar romantik erkek demiş ama hepsinin geçmişini sorgulasan hepsi maço erkeklerle ilişki kurmuş 😂
🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Şu karıları da anlamıyorum
Prenses erkek istemiyoruz ama romantik erkek istiyoruz diyorlar, ikisi bir arada mümkün değil.
Ketçap mayonez falan da isteyin mk
Dışarıya karşı pasifin tersi maço değil.
Maço olup dışarıya karşı pasif olan çok mal biliyorum.
Romantizm erkeğin maskülenitesini törpüler bana göre, en azından kadınların beklediği şekilde romantizm. Maskülen erkek zaten kadına kadınlığını her türlü hissettirir ki bence bu yeterli.
İkisini de bulundurması gerekir. Sadece romantik adam yanındayken bir olay olsa "ay alın sevgilim sizin olsun yeter ki bana dokunmayın" diyebilir 😅
Ya o ya öteki diye bişey yok. İkisi de yerli yerinde dengeli olmalı. O dengeyi tutturan kazanır
Bence ikisi de olmaz. Ama diyelim ki seçeneksiz kaldık, seçim yaklaştı, ülke batıyo yapcak bişey kalmadı ;
Kerhen romantik erkek.
Yerine ve durumuna göre erkek olmalı. Kadının ruhundan anladığı gibi yeri geldiği zamanda içinde erkeği göstermesi gerektiğini düşünüyorum
Ama şu erkeklerin akıbetlerini biliyoruz Onun için hiçbirimizi kandırmayalım lütfen Toz Pembe Hayaller kurmayalım
Maço
yerine göre maço yerine göre romantık ancak dozun bokunu çıkartmadan
erkek dediğin güçlü ve romantik olur maço erkek ezik ve güçsüz olur
evet gerçek bu helal olsun size
Erkek maço olur, adam saygılı ve romantik olur 🫂 kendinize adam bulun🤌🏻
İkisi birden olsa olmaz mı hem maço olsun hem romantik 🙂
Maço tiplerden haz etmem. Romantik olsun benim olsun.
Onu bilmem de kızlar maço seviyor o kesin romantik lafta kaliyo anca görünen o çünkü kimi görsem romantik olsun diyo sonra gidiyo serserinin birini seviyor sonra da üzülüyor 😂😂 resmen sıkıntılılara koşuyorsunuz yaa çok saçma
Erkek dediğin hanımcı olur😅😌🎀🎀🎀💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻
Yerine göre maço yerine göre romantik olan erkek en makbulüdür.
Sanırım ben romantik ve düşünceli biri olduğum için bu beklentilerime uyacak bir partner isterdim
Maço erkeği de sevmiyorum romantik erkegide ben neyi seviyorum bilmiyorum xmxn
Yerine göre değişir o ya sevdiğine romantik sevmediğine aromantik olur 😂😂😂
Sevdiğine herkes romantik olur erkek adam sert olur
İnsan olsun ya. İnsan taklidi yapmasın. Karaktersiz olmasın yeter
Arkadaşlar etmeyin eylemeyin. Maço diyenlerin sonu ana ekranda haberlerde görüyoruz. Kendinize değer veren ve saygılı birey arayın. Her şeyin başı saygı ve sevgi. Sertlik kibarlık bunlar değil.
Önemli olan insancıl alfa olması lazım her insanın.
Aptal aptal sorular ya gerçekten Çok kötüsün
Erkeğin tek tipi değil, çok yönlüsü makbuldür. Yeri gelir döver, yeri gelir sever
Ortaya karışık olursa tadından yenmez yani her şey dozunda.
Maço ve romantiklik dengesini ayarlayan kimi zaman agresif kimi zaman romantik:d
Ortası olmalı sırf maço olursa … hiç gelemem gel gel git git emir sevmem yönetilmeyi hiç sevmem
nerede maço nerede romantik olacağını bilen kazanır
Bu devirde erkek dediğin aşko kuşko olur asddjk
Yerine göre bana romantik olsun dışarıya normal
Bizim gibi erkekleri taş gibi gerçek anlamda kadınlığını hissetmek isteyen kadınlar seviyor kardeş sen merak etme anamıza gelene kadar
İkisinin ortası olmalı
Efendi kibar nazik olur..
Maçoluk buysa 🐂
romantiklik 🦋
İnsanlıktan nasibini almış olan erkek adamdir.
Erkek dediğin baban gibi 1.70 boyunda göbekli kel olmalı
Sizlere sormalı
Erkek dediğin nerde ne yapacağ8nı bilir ne maço ne romantik böyle biraz temas bağımlısı ise mükemmel
Siparişiniz alındı diğer tarafta alabilirsiniz 😉😊
Erkek dediğin babayiğit olur kılıbık olmaz kalıbının adamı olur
Maço erkek güzel olur ama maçoyum diye gözü dışarda olmayacak sadık biraz romantik yerine göre kibar olacak üfff yemede yanında yat 🫠
Başkalarının yanında biraz maço sevdimizin kişinin yanında çocuk gibi olmamız gerektini düşünüyorum
Kadınlar maço erkekleri sever
@Valera_
Haaa birde lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak, kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Yapacak bir şey yok annem sev beni
Seviyorlar zaten çok şükür
Romantik olur. Maço olanlar kadına şiddet uygulayanlar.. Ohalde onlardan kaçınki yalnız kalsınlar
Yapay zeka ne güzel anlatmiş.. Bencede romantik erkek
Erkeğe erkek demek zorunda mıyız peki onun cevabını alabilir miyim önce?
Erkek dediğin ince düşünceli olur oromantik olmaz romantigi de dozunda olmasını tercih ederim
Maço nedir yaa saçmalık kadınlar pırlantadır maçoluğu hak etmezler
Maçonun başbaşken yaptığı romantikliğe bayılıyorum
Romantik ama tutkuluyken de bir o kadar sert
Romantik maço olsun :D
Cüce erkeklerden red yiyen hemen 1.90 kriteri koyuyor ne acayipsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?