anlamadm gitti ne zararını gördünüz bu dinin bu kadar müslüman olmayanlar okadar çok islama müslümanlığa saldırıyor ki şaşmamak elde değil bugün biri ekledi müslümanlar öyle böyle sonra engeli bastı sorularda da ezan kaldırılsın falan ne oluyoruz nedir bu islamla alıp verememe durumları inanmazsnz ınanmayın kardeşim çokta tınn niye karalama politikası uyguluyorsunuz işte geri kafalı müslümanlar sanki hristiyanlarda veya başka dinlerde gericiler yokmuş gibi bakıyorum ateistler örneğin yahudilere hristiyanlara hiç ses çıkarmazlar ama islamiyet denince çılgına dönerler niye çünkü güçsüz islamcılar hristiyanlk ve yahudilik tüm dünyaca kabul edildi ben hükümet yanlısı falanda değilim bunuda söyleyeyim sadece anlamadığım islamiyete bu düşmanlık niye ? bu arada sakın bana islamiyet terör falan demeyin israil ve amerikaya bakın bunu söyleyecekseniz
Cevabın nedir?
+1 yılDiyanet işleri, cami hocaları ve milletvekillerinin bile dinden bahsederken Türkiye'den satılan alkolden ve sosyal evlerden (genelev) alınan vergilerle kendilerine maaş bağlıyorsa ne bu ülke islamiyeti tanımış ne de dünya. İslamiyet bir topluluk hali değil bireyseldir. Eğer islamiyete inanıyorsan sen ile yaratanın arasında kalmış bir konu. Yaratan sana bir beyin vermiş bir düşün diye iyiyi ve kötüyü. Sen diyebilirmisin ki ben bir kadını satsam cennete girerim. Ya da hakka tecavüz etsem kesin benim ödülüm iyilik olur diye. Bak herşey yok ve vardan oluşur. Pc de bile 1-0 olan kodlardan oluşur. Yani herşeyin bir tersi var. Öldükten sonra bile var. Cennet ve cehennem. Herşeyin bir zıttı olduğu için iyiyi kötüye kötüyü de iyiye yorumlayacak çok insan var. Sen en doğrusu neyse ona inan. Ama unutma sen kendin olmadın. Kainatın bir yaratıcısı var. Her kim ne konuşursa konuşsun sana kalbin de iyi olan şeyleri yapmaya tevekkül et. Kimseye aldrış etme. Ne ataistine ne hiristiyanına ne yahudisine ne müslümanına. Dinler yaratanı bulmak için onu tanımak için var edilmiştir. Günümüzde yaratana şükretmekten çok onu hesaba çeker varlık olmuşuz. Haşa haddimize değil unutma. Biz bu evrende küçücük bir nokta bile değiliz. Ama bu kainat insanlık için kurulmuş. Şu bir gerçek ki bu kainatta hiçbirşey yaratıcı için sorgulanamaz. Ol der ve oluverir. Kendisi cehennemi yaparken insanlar için yapmamış. Ama şunu unutma insanlar da insanlara haksızlık yapıyor. Burda da yaratanın adaleti. Dağlardaki lavlar dahi cennetin 7 defa suyuyla yıkanmış hali iken o ateşe nasıl dayanacağız. Yaratan bütün günahlarımızı affedip kabullenmek ve onun kulu olmak en güzeli değil mi. Yoksa neden var olduk... Şeytanı yaratana kulluk etmeyip te şeytana mı yani ha put ha şeytan ha inek ha ot. Yaratıcıya mı kulluk etmek yoksa yarattığı şeylere mi tapmak. Yani hayatta en güzel şey aldığımız nefese dahi şükretmek.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu nerden çıkardın ki sevenler var ama senin çevrendekileerin inançları farklı oldu için böyle bir kanıya varmışsın bence ünide iken atist olanlarda böyle diyordu
00 Yorumla
+1 yılben hiç rastlamadım öyle birine. tam tersi etrafımdaki herkes de neyi savunduğunu niye savunduğunu dahi bilmeden islamı savunuyor. bu ayrım önemli savunmasın demiyorum ama mutlaka sebebini bilmeli insan. her şeyiyle tatamen bilmediğin hiçbir konuyu doğru düzgün savunamazsın çünkü sonra haksız duruma düşersin. sonra bu kadar çok hayatıyla örnek olamayan ama akıl veren adam çıkar ortaya. ve islam mantıksız cahillere özgü bir dinmiş gibi görünür. ayrıca el nusra ve el kaidenin yaptıkları malum öldürdükleri insanların kalplarini çıkartıp kafalarını kesmeleri yemeleri bunları çekip yaymaları ve Allahu ekber demeleri kimse kusura bakmasın da dünyanın her yerindeki insanı ürpertir ve islamı böyle tanıtır. nerede Allahu ekber duysam bir vahşilik görür olduk artık. bunda suç kimin? dini kullananlar, sübyancılık yapan şeyhler hocalar kadını bir hizmetçi parçası ve seks objesinden ibaret gören kendi önüne gelenle yatıp bir arkasından oros..u diyen ama el değmemiş kız arayan adamlar... saymakla bitmez. İslam bu değil! islamda bir kalbi kırmak Allahı kırmaktır bedee değil ruha önem verilir öncelikle ve kimse kimseyi küçük göremez kimse kendini üstün göremez kimse kendini cennetlik sayop geriye kalanlara hep kafir, hep cehennemlik diyemez! kimse şirk yapamaz! Bunları ancak Allah belirler
20 Yorumla
Neden İslam sevilmiyor biliyor musun? Çünkü islam zinayı yasaklıyor, islam alkolü yasaklıyor, islam zulmü yasaklıyor, islam faizi yasaklıyor, islam kullara eziyeti yasaklıyor.. Dolayısıyla bu yasaklanılan şeyler onların işine gelmiyor.
Kolayca zina yapmak varken, kolayca alkol tüketmek varken, kolayca haram paralar yemek varken, kolayca milleti kandırmak varken islamda yasaklanılan şeyleri yapmamak onlara çok zor geliyor.
Her şeyi yoktan var eden Yüce Allah'tır. Allah c.c kendisine şirk koşan kullarını bile rızklandırıyorsa çok merhametli oluşunu, Rahman ve Rahim oluşunu görmeyenler için gerçekten Allah c.c hidayet nasip etsin demekten başka çaremiz kalmıyor.40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
30Cevap
yav arkadaş sen tutup da ''allahuekber'' diye adamın kafasını bedeninden ayırırsan ya da suud-i arabistan'da olduğu gibi kadınların araba kullanımını yasaklarsan yetmeyip suriye camilerinde esad yanlılarına yapılan her türlü zulmü fetva verip meşrulaştırırsan ya da arabistan gibi kralların sabah yemeği için paris'de kahvaltı yapmaya gider halkın açlıktan kırılırsa oda mı yetmedi her türlü ABD filiminde namaz kılan her müslümanın eline keleşi verirlerse senin dini flimlerini yabancılar çekerse ( ÇAĞRI filmi) ... Bu insalar bu kadar mukkades olan bir dini nasıl benimseyecekler. Sen HZ.ÖMER'İN örnek adaletini anlatmazsan müslümanların terörist olduğu filimleri ülkene sokarsan küreselleşmiş dünyada aldığın dometes fidesinden tank modernizesine kadar israile bağlı kalırsan bu dini kimseye sevdiremezsin ve şuda bir gerçek ki dini bu kadar sakız eden iktidara evet oyunu verirsen ve ve islamiyet'in zekat ve fitresini sadece ramazanda verirsen hadi onuda geçtim yemeği sadece ramazan ayında dağıtırsan kimse bu dinide anlamaz sevmezde ... İşte onların, sabredip kötülüğü iyilikle savmaları ve kendilerine rızık olarak verdiklerimizden Allah yolunda harcamaları karşılığında, mükâfatları kendilerine iki kez verilecektir.(Kasas,54)
41 Yorumla- +1 yıl
çok doğru söyledin ağzına sağlık,müslümanlığı başka gösteriyorlar
+1 yılİslamiyetin sevilmemesinin sebebi Kur'an ı Kerim de yazanların müslümanların ileri gelenleri tarafından kendi keyif menfaat ve isteklerine göre yorumlanarak uygulanmaya çalışılması bence.Arapların yaşadığı müslümanlık müslümanlık değil bence hiçbir dini kitapta insanları bu kadar baskı altında tutma yönünde bir yaklaşım yokken kur'an da hiç yoktur ama uygulamalar öyle değil.Kendisini müslümanlığın,islamiyetin temsilcisi olarak gören insanlar yaptıkları yanlışlarla insanları islamiyetten soğutuyorlar,ilkede bir sürü müslüman var elhemdülüllah ama bu insanların tavırları yüzünden bizler bile soğuduk ki bırakın müslüman olmayanları.Dikkat edin akp hükümeti geldi geleli Türkiyede müslümanlık darbe üstüne darbe yedi,kendilerini ateist olarak tabir eden insanların sayısı arttı müslüman olanlar da müslümanlığın gereklerini yerine getirmede çekingen oldu artık.Mesela ben bu yıl ilk kez oru tutmama eğilimindeydim sırf başbakanın yaptıkları konuştukları yüzünden halbuki yaklaşık 25 senedir hiç aksatmadan tuttum orucumu çok şükür.Başbakan ve yanındakiler müslümaları da mesheplere ayırmaya çalışıyorlar bu durumları kaşıyorlar her durumda,kendi yapmadıklarını başkalarından bekliyor zorluyorlar mesela devletten çalabildikleri kadar çalıyor,yandaşına yediriyor haksızlıklar yapıyorlar ki haddi hesabı yok sonra da çıkıp biz müslümanız diyorlar böyle olunca da önce müslümanlar müslüman olduklarından pişman oluyorlar,müslüman olmayanlarda müslüman olmadıklarına memnun oluyorlar.Aynı durumlar diğer müslüman ülkelerde de var.Araplarda krallar ve de çocukları her türlü pisliği yapıyorlar zinadan uyuşturucuya ama halk sefalet içinde herşey yasak,bizde de durum benzeri gibi,kendini müslüman sanan siyasi devletin malı deniz yemeyen domuz modunda bunu gören vatandaşta bunlar müslümansa ben değilim diyor tıpkı benim gibi eğer akpliler müslümansa haşa haşa ben müslüman değilim.
00 Yorumla
+1 yılDurup dururken düşman değilkimse. Ezan sesi, özellikle sabah ezanını duymak sorun mesela. Ramazanda hala davulcu gelebiliyor gece yarısın. İstediklerini yapsınlar da diğer insanları engelliyorlar işte. Kurbam bayramı gibi bir vahşilikv ar, milyonlarca hayvan katlediliyor.
Başkasının özgürlüğüne zarar veren, hatta hayvanları öldürtebilen (ki dinle ilgisi olup olmadığına dair hala net blgiye ulaşamadım bu kurban oalyının, gelenek gibi daha çok ritüelimsi) bir dine saygı duymak mı?
Alevilere bakalım. Kİmseyi gürültüyle rahatsız etmez, davul derdi yok. Oruçta bile ezan sesi yok. Kurban kesiyorlar galiba tam bilmiyorum.
Yorumlar da komik. Güzelmiş diye sevilmiyormuşmuş. Güzellikleri vardır tabi, onlara laf atmaz da kimse. Eleştiriler boşa değil.37 Yorumla- +1 yıl
Evet benim kadar merhametli değil. Et yemiyorum, süt de içmiyorum. Herşeye herkese din dil ırk cinsiet gözetmeden koşulsuz ayrımcılık yapmadan eşitim. Canlı hayatına saygı duymayan, hatta öldürün diyebilen hiçbir din ideolojiye saygı duymam.
- +1 yıl
Adam istediğini düşünür sana mı soracak ne düşünüp düşünmeyeceğini hem soru soruyorsun hemde zorundasın diyorsun ne ayaksın kızım sen ? Sen dinini içinde yaşasan ne güzel olur da birilerine bir şeyleri empoze etmesen dimi ama kalkıp ta yok her zaman islamiyet diyenlerdenen şunu sorayım allah adına insan katleden bir din islamiyet sen bunumu savunuyorsun da zorundasın diyorsun ? Burası dini bir site değil bence herkes dinini içinde yşasınlütfen !
- +1 yıl
Dediğim gibi ölümleri meşrulaştrırabilen hiçbir düşünceye saygı duymam. Canlı hayatından daha öneöli değil ne din, ne ideoloji, ne başka bir şey. Benim saygı duyulmaya ihtiyacım yok. ne dinim nme ideolojim var. İyi ki ölmüş iyi ki öldürüyoruzdur en büyük hakaret belki bana da umursamam.
+1 yılEn Temiz ,Ve, Tahrip Edilmemiş .,Hakkı Gözeten, Mazlumun Yanında Yer Alan ,
Bir Din İslam... Eeeee Tabi Doğal Olarak Din Düşmanlarınında Zoruna Gidecek Elbet... Emperyal Zihinler Olduğu Sürece..ki,' Kıyamete Kadarda Olacak .,Şeytanın Ameleleride Boş Durmayacak. 'E ,Doğal Olarak. .
Niye..?
İçki, Zina, Gıybet , Hırsızlık ,Faiz Yasaklanmıştır Haram Kılınmıştır. Zekat Vermek. Hacca Gitmek. Oruç, Tutmak.Kurban Kesmek .Nefse Ağır Geldiği İçinde,Eee 'Bukadar Yasağa Karşı Ne Yapacaklar., Yasaksız Şeyler Üretecekler.,Kaçacaklar..
Nekadar Kaçarsan Kaç, Şüphesiz Hesabın Verileceği Zaman Var.
Bundan Kaçış Yok... YARATICININ Huzuruna Çıkacaklar...20 Yorumla
+1 yılIslamiyet neden sevilmiyor ? kısaca örnek vereyim...
her boğaz kesmeden önce, idam etmeden önce ,adam vurmadan önce kısacası her vahşetten önce yaptığın işi ALLAHUEKBER ile süslüyorsan diğer insanlar bu dine ne gözle bakar ?
hıristiyanlar normalde istavroz çıkarırlar... adam kesmeden önce, idam etmeden önce, tecavüzden önce istavroz çıkarıp vahşetlerine dini figürler monte etseler hoşuna mı giderdi nefret mi ederdin ?
müslüman olduğunu sana milyonlarca LAVUK BEYİNSİZ yüzünden islam dini bütün dünyada kötü olarak algılanıyor... empati kurarsan anlarsın...30 YorumlaEn önemlisi; kendi içimizde 100 parça olmuşuz. İslam coğrafyasına bak; müslüman kardeşler esada, esad vahabiye, vahabi şiiye, şii el kaideye, o ona bu buna, bahçıvan alayına... Kısaca müslümanlar bu şekilde birbirini katlettikçe böyle görünmesi normal. Adam ciğerini sökmüş yiyor, diğerleri bizim düşürdüğümüz helikopterden çıkan müslüman pilotların kafasını koparıyor. Hiç hristiyan dünyasında; katolik bir grubun protestanları kestiğini gördün mü? Yahudilerde ? Aslına akarsan müslümanın müslümanı öldürmesini sağlayan da önce çıkar, sonra amerika ve yandaşları...
20 Yorumla
+1 yılşöyle ki hani yabancılar açısından bakmaya çalışıyorum daha çok. Hani en son kısımda demişsin ya islamiyet terör falan demeyin diye. Aslında onun için şöyle ki; doğrudur abd ve israil'de bir çok kişiyi öldürüyor ama arada şöyle bir fark var onlar öldürürsen biz bunu hıristiyanlık veya musevilik için yapıyoruz demiyorlar ama islami terör örgütleri başta el-kaide olmak üzere biz bunu islamiyet için yapıyoruz islama uygun olmayanların kafaları kesiyoruz, sonra da allahu ekber deyip insanların kafaları kesip bir de üstüne bunu kameraya alıp dünyaya servis ettikleri için biz müslümanlar olarak bile korkuyoruz e elin yabancısı sence nasıl korkmasın?
21 Yorumla
+1 yılSevilmeyen islamiyet değil yobazlardır. İslamiyeti yobazlardan öğrenenlerde yanlış konuştukları için insanlarda bu dine antipati duymaya başlıyorlar. İslamiyeti kulaktan dolma bilgilerle değil de Kuran ı okuyarak öğrenen zaten soğumaz ve yobazlar gibi davranmaz.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. aynen katılıyorum Müslümanlar birbirini öldürüyorlarmış ondan sonra Müslümanlar şöyleymişte böyleymiş ,ama genel olarak baktığımızda Müslümanların arasına nifak sokan batılı devletler yani yahudi ve hristiyan devletleri karıştırıyorlar ve 1 asırdan beri afrikayı sömürüyorlar dahada doymadı şerefsizler bide medenilikten insan haklarından bahsederler tiplerine soktuklarım
20 Yorumla
+1 yılsevilmiyor değil... kendine Müslümanım diyen yobazların tavrı İslamiyetten soğutuyor insanı. ama gel gör ki bu dini Kuran'dan öğrenen tapıyor bu dine. hani demişler ya şu hritstiyanlıktan Müslümanlığa dönenler... "eğer İslamiyeti Müslümanlardan öğrenseydim asla Müslüman olmazdım..." işte bu her şeyi anlatıyor!
61 YorumlaBu konuda insanlara katıldığım noktalar var. İslamiyet'in imajına bakmak lazım.
Kur'an'da da yazılanlar çerçevesinde bir tolerans dini olduğu söylenemez. Hem teori hem de pratikte bu böyle.
Ayrıca, İslamiyet'in günlük ekonomik, sosyal ve bireysel hayat konusunda getirdiği katı kurallar, ve insanların bu kuralları pas geçmek için uydurduğu yöntemler de dışarıdan bakan birisinde ikiyüzlülük imajı yaratıyor.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bunlar gugılda dine laf atabilecek şeyler araştırıp, bulduğunu getirir. Kimsenin inanmasını beklemiyoruz da, aynştayn olarak görülme çabaları benim komiğime gidiyor. Avrupayı örnek gösterirler mesela; çocuk istismarı, tecavüzü, hatta isteyerek ilişki yaşı inmiş 12 ye; hala örnek verilirler. Ulan 18'e kadar istersen boyun 2 metre olsun, memelerin 100 numara olsun çocuksun işte. Yok ama; müslüman değiller ya örnek alacaz.
11 Yorumla
+1 yılmüslümanlığı başka olarak gösterek insanlar utansın bence,aslında dünya da bu kadar güzelliği yaratan ALLAH kimbilir kendi nasıl güzeldir değil mi
ve peygamber efendimizi ele alalım hep kadınları herşeyden üstün tutmuş,kadınlarınızı sevin koruyun kollayın onlar size ALLAHIN emanetleridir demiş
birbirimizi incitmememizi emretmiş,10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. hayatın kanunu bu hep doğru olan yanlış gelir insanlara çünkü gözlerine çok batar. bunun böyle olmasının sebebi aslında şeytandır insanlar çok saftır kolay kanar bazı şeylere bir çok insan aslında şeytanı dost edinmiştir. yapcak bişey yok islama karşı sert olana bizde sert oluruz düşmanımız şeytandır ve onla dost olan bize uzak olsun. sonuçta herkez kenndi yaptığından sorumludur bu hayatta.
10 Yorumladünyadan bütün müslümanları silmeyi amaçlayan bir politika var,bknz. türkiye, pakistan,ürdün,yemen,mısır,suriye.. hiç bir müslüman ülkesi kendini rahat hissetmiyor. hepsi terör saldırısı altında. ama 1 tane hristiyan ülkesi gösterin terör saldırısıyla başı dertte olan? yok çünkü hep batının oyunları. noam chomsky'nin de dediği gibi batı her zaman sömürür.
30 YorumlaTencere dibin kara seninki benden kara hesabi bu dinler.
12-13 yaslarindaki cocuklari kendine es niyetine alan ateistler degil
erkek cocuklarini istismar eden de degil.
Madimak olayinin sebebi de ben degilim
Talkan katliamina da bakmak lazim tabi33 Yorumla- +1 yıl
başbağlara da bakmak lazım tabi
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ağzı olan konuşuyor boşver takılma.Onların demesiyle Ezanlar veya islamiyet'e birşey olcak değil ya.
En azından inanacak birşeyimiz var onlarda oda yok.Herkezin dini kendine ama dediğin gibi müslümanlıkla alıp veremedikleri var bazı münafık insanların.Gün gelecek dünyanın % 80 müslüman olacak ve ozaman ne yapacaklar acaba.00 Yorumlaİslamı vurgulayanlar kötü şeyler yapıyor malesef.iyi insanlardan örnek göremiyoruz .beyinleri kıt.kadın erkek ayrımı var .kadın zina yaparsa sonu ölüm parmak kesme kulak kesme ws oluyor.çok sapkınca .hani hoşgörü dini ?Allahın adını anıp katledenlere ne demeli? Neden karını dışarı çıkarmıyorsun örtüp duruyorsun ?çünkü sende milletin karısına art niyetle bakıyorsun kendi kızına karına öyle bakılmasını istemiyorsun bla bla... daha var uzunn
10 Yorumla
+1 yılemperyal devletlerin çıkarları
illumınati örgütünün çıkcak tek gözlü liderlerine (bilirsiniz malum kişi) inananları arttırmak için nüfus azatmak istemesi bu ortadoğuda çok oluyo çünkü müslümanlar ona inanmıyor
nüfus azaltılması savaş çıkararak sahte 11 eylülle falan milyonlarca kişinin öldürülmesi10 Yorumla
+1 yıllink yobazlar yüzünden müziksiz olanını bulamadım ajitasyon yapılmasına gerek olmayan bir video
111 Yorumla- +1 yıl
onu bilemem ama şu tarih de bile islam ülkelerinde ki kadınlara yapılan haksızlığın ucu bucağı yok bu örnek tek değil ki.. haa bana diyeceksin diğer dinler .. diğer dinler de umurum da değil ..onlarda da böyle vahşetler yaşanıyor olsa bile islam gibi bir dinin olduğu ülkelerde yaşanılan gerçekleri değiştirmez. bu arada elbette hiristiyanlar da çocuklara tecavüz edenler var fakat bizim dinimizde imam nikahı ile meşru bir hal alabiliyor.
- +1 yıl
gözlerim doldu resmen,bu insanlık olamaz:(((((
çok kötü oldum ALLAHIM,kötü insanlardan koru cümlemizi Amin - +1 yıl
aynen .nefes almakta sıkıntı çektiğim bir video
- +1 yıl
Bul bir linç videosu, koy altına ne istiyorsan, bu şekilde olsa da olmasa da elaleme çok kolay çamur atabilirsin.. Yeni başlıklar koyabilirim bak, hazır yutub hesabım da var hemen yüklerim. "Faşistler tarafından linç edilen kürt.." , "Solcu öğrenciler faşist öğrenciye haddini bildirdi.." , "Kız meselesine canından oluyordu.." "atayizlerin müslim düşmanlığı xd " ... Arkaya bir acıklı ağıt, yine arada birkaç resim. Medya oldum resmen anasını satıyım ..
- +1 yıl
jap soldier haklısın fakat başlığı vurgulamıyorum .. orası bir islam ülkesi ve kur'an da kadınlar için yazan şeyler varken namusa bu kadar değer verilirken hoşgörü dini iken cana zarar vermekle ilgili çok katı şeyler yazarken orada her ne sebepten olursa olsun erkeklerin toplanıp gencecik bir kızı din adı altında linç etmesi gerçeği var.. videonun müziksizini bulamadım gerçeğinde tekbir var.
- +1 yıl
Aman Allah'ım :(( Bu ne böyle yaaa :( Bunlar sözde "İslam'cıyız" derler. Nerede yazıyor "erkek arkadaşıyla dans edeni öldür" diye ? Allah belasını versin bu şerefsizlerin çok vahşet bir görüntü bu :(
- +1 yıl
bu insanlarla aynı dinden olmak utanç verici. soğumayı bırak nefret ediyor insan. kur'an ın çok ciddi hükümleri var öldürmekle ilgili gerçek bir müslüman bunu hiçbirşekilde haklı göremez görüyorsa zaten müslüman değildir.
sen doğru konuşan birinin hiç sevildiğini gördün mü?
30 Yorumlaislamiyetı olması gerektıgı gıbı yasayamıyoruz yasandıgında da baska seyler oluyor engeller kavgalar vs. .. kım ne derse desın uydurulmus dınlerden ve ınanclardan en guzelıne sahıbız cok sukur
10 Yorumla
+1 yılBütün teröristler müslüman kardeş elbette sevmezler müslümanlığı.Ben ateistim ve halimden çok memnunum.Bu arada milyonlarca insanın kuran okuyrak,namaz kılarak vaktini boşa harcaması beni çok üzüyor
13 Yorumla- +1 yıl
la diyelim ki vaktimizi boşa harcıyoz. öldüğümüzde öteki taraf yoksa enayi derler ki ona da fırsat olmaz. öbür türlü düşün ya varsa ne b0k yicen. o zaman enayi de yetmiycek size..
- +1 yıl
şimdi :) bütün terörister müslümnsa,bütün müslümanlarında terörist olma ihtimali yüksek oluyor,söylediğin üzere.asıl müsümanlığı ,dini kendi kötü arzularına alet edener o tarz kişiler.zaten araştırsalar,böyle bir zulüm yapmazlar.son cümlende de ,görüş farkı olarak,mesela bende ,çok değer verdiğim ateist arkadaşlarımın cehennemde yanacağı düşüncesine üzülmekten beter oluyorum..inancıma göre :)
dürüst insanlar sevilmez çünkü onlar manzarayı kapatırlar o yüzden hiçkimse onları istemez diye bir söz vardı bu islamiyet içinde geçerli bir durum
20 Yorumlakardeş senin niyetin aslında iyi olmasına ragmen o kafa kesenler gibi islama zarar veren bir konu açmışsın. nerede ateist, alevi, dinsiz, dine mesafeli, sabatay ve islam düşmanlarının zehirini kusmalarına fırsat vermişsin.
00 Yorumla
+1 yılislamcılar mı güçsüz?
onlarca senedir memleketi yönetip hala nasıl mağdur oluyorsunuz, aklım almıyor219 Yorumla- +1 yıl
bu memleketten bahsediyorum zaten. burada da sürekli mağdur edebiyatı...
burada yaşıyoruz, burada baskı kuran islamcılar. neden hristiyanlar üzerinde yoğunlaşalım? - +1 yıl
bana yapmaları mı gerekiyor?
w ww.youtube.c om/watch?v=QsnDd1KVg8E - +1 yıl
sen oruç tutuyorsun diye dışarda sigara içemeyecek miyiz? git evinde tut o zaman, sen bize saygı duy.
- +1 yıl
ne alaka? ben günlük hayatımı devam ettireceğim, sen oruç tutuyorsun diye neden değiştireyim?
- +1 yıl
sana oruç tutma diyen mi var, tut. ben tutmuyorum yerim içerim sana ne?
- +1 yıl
lan küfür ettireceksin, ne saygısı?
yemek yedirmemek mi saygı?
yiyeceğim olum, insan yemek yer. etkileniyorsan tutma. fakirleri anlıyorsun ya. o zaman sen de fakirler var oldukça dışarda yemek yeme
kafaya gel ya - +1 yıl
sana ne ulan, sana ne?
kafaya bak lan. bir de sorduğu soruya bak. aha bu yüzden islama takıyorlar. ramazan gelsin, sucuk ekmeği kapıp çıkmayan adam değil. - +1 yıl
benim ondan ödüm kopuyor :D
- +1 yıl
he la he, o günün hayaliyle yaşa. ölünce gülecek bir sen var olamayacak nasıl olsa. hayallerinle mutlu ol bari
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kara olan şeyi karalamak diye bir şey olamaz. Ak olan şey karalanabilir. Kara ise gerçekleri söylemiş olur kişi.
00 Yorumla
+1 yılislamiyeti sevmiyen müslüman değildir zaten oda bizi alakadar etmez..biz sevelim kardeşim
40 Yorumla
+1 yılEy yavrum ey güzel döktürmüşsün güzel kardeşim .. :)
10 Yorumla
+1 yılÇünkü google'dan "kuranın çelişkileri" diye yazıp sözlüklerden buldukları cümleleri müfessir edasıyla yorumlayan beyinsizlere inanılmasından dolayı...
10 Yorumla
+1 yılçünkü İslamiyetin ismini kirleten insanlar gelip gitti kanka... ;(
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Islami medyadan ogrenirlerse olacağı budur
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. İt ürür kervan yürür boşver ilgilenme okadar
21 Yorumla- +1 yıl
bu kadar.
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. siyasi sebeplerden dolayı
00 Yorumla
+1 yılislamı kötü gösteren medyadır.
20 Yorumlaelhamdurullah muslumaniz ben seviyorum
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. islamiyet değil yobazların fikirleri sevilmiyor
00 Yorumla
+1 yılgeçmişten gelen bir acıları varda o yüzden.
10 Yorumlaolduğumuz gibi görünmüyoruz bu yüzden
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026