Aşk İlişkileri Ben hayatımda senin gibi güzel seven görmemiştim hiç.. Bu cümleyi biri size kullandı mi ya da siz birine kullandınız mı hiç? _-Forever-_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor " Sevmeyi de biliyorsun..Ben hayatımda senin gibi güzel seven görmemiştim hiç."Gerçekten cok güzel seviyor hissetirmesi bile yetiyor 💜💜Ama ukalalık yapacak olursam benim kadar güzel seven, aşık olan, hisseden olamaz onu.💜💜💜 Ben hayatımda senin gibi güzel seven görmemiştim hiç.. Bu cümleyi biri size kullandı mi ya da siz birine kullandınız mı hiç? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dedi. Dedi de ne oldu? Kalbimi verdim ona kırmakla kalmadi tuzla buz etti. Sevgi bazısına yaramıyor demek ki. 1 4 Yorumla _-Forever-_ +1 yıl Belki sevdiğini mi anlatamadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır çok açık bir şekilde gösterdim sevgimi. Ama kıymetim bilinmedi işte. Ben onu sevdikçe o bana kötü davrandı. Yorumla _-Forever-_ +1 yıl Sen kötü davransaydin biraz o pesinden kossaydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdim. Yapamadım. Sevdim... Yorumla
Ayışığı1215 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 66% +1 yıl Seven oldu benim sevdiklerim de oldu da bu cümleyi kuracak kadar büyük bir şey nayır. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar