Bazıları mutlu sonla, bazıları da maalesef hüsranla biten sevdalar :))) dilime dolandı bu şarkı bugün. https://voca.ro/1mgKvUBBvbB9
2 ay
Bazıları mutlu sonla, bazıları da maalesef hüsranla biten sevdalar :))) dilime dolandı bu şarkı bugün. https://voca.ro/1mgKvUBBvbB9
Aklıma bu şarkı geldi siz öyle deyince.😂
Guzel fena degil sarki
Sizin soruyu içinde barındırıyor.
Evet
Düşündüm düşündüm halada düşünüyorum :D bulamadım aldandığım olmuştur yani gerçekten aşık olduğumu sandığım ama sonu kesin kötü bittiği için o benim için aşk vs. olmuyor o yüzden yok diyelim ama belki ilerde olur bilemem
Olmadı. Aşk sözlerle ifade edildiği takdirde yalanlara kapı açar. Aşk süreçle ifade edilir. Bir hikâyeniz olur. Yoksa ölüyorum bitiyorum... nereye ölüyon hayırdır :D
Hayat süpirizler ile dolu lanetimin kalkmasını bekliyoruz 🪰😅 mutlu son yoktur bana göre hiç bir şey sonsuza dek sürmez
“Senin kadar hiç kimseyi sevmedim” cümlesi kalbe direkt hedef alan cümle bence 😅 Benim oldu, hem de çok net… Sonu mutlu masal gibi de bitmedi ama garip şekilde hâlâ iyi ki yaşamışım diyorum 💔✨ Çünkü insanı en çok büyüten, kendini tanıtan şey o büyük aşklar oluyor.
Senin o şarkı kimle, hangi hikayeyle bağlantılı peki, biraz anlatmak ister misin? 🥺💬
Cevap
28Cevap
Herkesin olmuştur bence öyle dediği biri.
Bu arada ağzına yüreğine sağlık yine çok güzel söylemişsin 🥰👏
❤️🥰
Ben hiç kimseyi kendimden çok sevmedim be
Daha önce kimseyi onun kadar Sevmediğim, sevemeyeceğim ve sevmeyeceğim kadınla beraberim zaten..
Oldu evet. Son aşkım benim için öyleydi. Çok aşıktım ve çok yoğundu sevgim yani. Tabii bir zamanlar...
Saol🙂
Kesiinlikle öyle. geride bıraktım zaten geçmişe bakmıyorum.
Kesinlikle 🙂sizin hakkınızda hayırlısı, en iyisi neyse o olsun inşallah.
Ben çok zor severim. Sevdiğim zamanda köpek gibi seviyorum ama hep değemeyecek ciğersiz insanlara denk geliyor.
bikac tane platonigim oldu b
hepsi bu
ve Şu an ara ara birilerinden hoslaniyorum
oda görseli üzerinde oynama yapan
ama ben karsimdaki insanin kisiliginden tarzından ve hayata karsi duruşundan etkilenmek istiyorum
Diline yüreğine sağlık grall yapıyon bu işi sen 😎
Biri gelir tekrar bu sözü söyletir.
Doğru zaman, doğru yerde...
Sevme ümidim oldu bi kere, olmadı. İşin kötü, nasıl biri olduğunu bile tam bilmiyorum
Öyle
Bunu diyenlere pek itimat etmiyorum, o kadar koca koca sözlere gerek yok seviyorsan gösterirsin.
Oldu, olmakta, var.
Var 😅
Tüh ya djdj
Ahdjsjak kudur beybi
Keşke olsaydı ayları yılları beklemeden gelseydi
YOk olmadı. Ben sevince herkesi aynı oranda sevebiliyorum sanırım.
evet oldu, güzel hissettirir ama aynı zamanda bir yük gibi gelir, o kişiye karşı daha fazla sorumluluk hissedersin.
Oldu sevgilim ciğerimi istese veririm..
Oldu eskiden jdjej
Dediğim oldu senin oldu mu?
Yaa üzüldüm hayırlısı artık.
Hayır öyle bir kadın tanımadım.
Olmuştu slktim o sira
Aynenn aynen ahdhd kendim.
Benim olmadı, benim karşı tarafa olmuş
Oldu evet sadece bir kez
Vakti zamanında oldu evet
Yoo her sevgilime aynı şeyi söyledim
Oğlum ❤️
Ben bi insana defalrca asik olma hissini tattim cok aci verici
sesiniz çok güzel
Canım kendim.
Olmaz mı 😏
Oldu ve sonu hüsranla bitti ama geçti bitti
Boş sözler bunlar
Oldu ama değmez
Hayır olmadı
Hayırlısı
Hayır olmadı
Evet hiç olmadı yaşımda doğru
Evladım🙏🏻
Amin
Ablam
Evet oldu
Olmuş olabilir
Bilemiyorum karar vermedim
Oldu.
Kafamda deli sorular
Evet oldu
Diyemedim
Oollmaaddıı
lisenin başında hoslandigim o cocuk
Oldu.
Eskiden oldu
Olmuştur
Oldu ♥️
Hayır
Olmadı olamaz
Yok olmadı
Olmadı olacağınıza sanmıyorum
Hayır olmadı
Oldu yillar önce
Olmadı
Oldu
Olmadı
Hayır olmadı Kendimi kaptırmayı sevmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?