Kürt demesem nasıl sorumu anlatabilirim?
Türk olup Kürt doğulu biriyle evli olan bayanlar var mı?
Kürt demesem nasıl sorumu anlatabilirim?
Hem damat hem gelin tanıdıklarım var. Bu evliliklerde genel olarak gördüğüm mutlu oldukları, boşanmanın nerdeyse hiç olmaması ve zor şartlarda bile eşine sadık oldukları.
Kötü özellik olarak: tartıştıklarında bağırma cagırmaları biraz yüksek sesli olabilmesi
Tanıdıklar var. Ama öyle dediğin için ırkçıyım ve sorunum pkklı itlerle diğer varansever kürtler kardeştir
Kuzenimin sevgili Türk. Birbirlerini ne kadarda sevseler de aileleler anlasamiyo. Birbirlerini yiparatiyolar sadece. Bu yüzden Kürt Türk evliliklerini pek uygun bulmuyorum açıkçası.
Hangi il di acaba sevgilisi?
Eğer sevdiğim kişi kürt olsa gayet tabii evlenirdim.
Evli olan tanıdığım da var..
Cevap
13Cevap
Olabilir. Evlenirim. Böyle bir kıstas yok ama kültür ve ailesel fark olacaktır zaten anlaşamayız evlilik boyutuna gitmez olay.
Vardır da burda ırklara ayırıp ırkçılık yapan sensin
Hiçbir zaman ırkçı olmadım evlenilir neden olmasın ki
Tanıdıklarım var... Sevdikten ve uyum olduktan sonra ırkın dilin dinin ne önemi var ki?
Suriyeli- iranli-iraklilari istemiyr ve irkcilik yapiyrm. Kurtler bizim kardesimiz.
Beni çok isteyen olduda kültür karmasası yasar ve anlaşamam die kabul etmedim ne yalan sölim adetleri bir garibime gidio
Kuzenim doğulu değil ama kürt bir kızla evleniyo gayette tatlı bir kız yaşadığı vatana ihanet etmesin yeter türk kürt ne fark eder?
Kürt asilliyim ama ugrunda olecek turk kardesimiz var ama sen basta yapmissin irkcilik
Irkçılık yapan sensin gibi
Gibi fazla olmuş😄
İnsanları kırmamak lazım ✌️️
Güzel olur çokta iyi olur taam mı? 😏
Mideeemmm bulandıııııı sorunaa :)
Irkçılık yapan sensin mk
Çok vardır
Azalacaklarına çoğalıyorlar
@Kübrai2 guzel bır yorum yap hadı :)
Gelmedi cevap 😂
kürt biriyle evlenmem
benim kız arkadaşım olacak inşallah