Severek evlendik Eşim Türk evlendiğime pişmanım şimdiki aklım olsa ailemi dinler evlenmezdim sevgi her şeyi çözmüyor maalesef
2 ay
Severek evlendik Eşim Türk evlendiğime pişmanım şimdiki aklım olsa ailemi dinler evlenmezdim sevgi her şeyi çözmüyor maalesef
Neden peki ırkçılık mı yapıyor hor mu görüyor seni ya da ne sebep varki eşinin ailesi mi kötü bu kadar olmaması lazım tamam ben şunu yaşadım kendim aleviyim kızın ailesi beni ve ailemi tehdit ettiler vermediler kızı olmadı ama aynı aile erkek çocukları için alevi kızı koşarak gelip aldılar maalesef öyle sıkıntılar oluyor aileni dinleseydim diyorsun ama kürt kızları da çok zor be altını beklentisi her erkek karşılamıyor benim sevdiğimde öyle idi sunni kürttü aşiretti benim alevi zaza oluyor yakın kültürler yine de eğer maddiyatın ve albenin yok ise hiç uğraşma kürt kızı için çok fazla altın istiyorlar
Hiç altın istenmeyenlerde var
Ben denk gelmedim ama çoğu istiyor çokta anlayışsız kız babaları var
Kızları anlayışlı
Böyle hissetmen çok yorucu olmalı 💔 Farklı kültürlerden gelen çiftlerde zaman zaman çatışmalar olabiliyor ama bu durum konuşuldukça hafifler. Kendini suçlamadan duygularını eşinle açıkça paylaşmayı dene 🙏 Birbirinizi yeniden anlamanız ilişkinize iyi gelebilir. İçindeki sıkışmışlık azalınca daha sağlıklı kararlar verebilirsin 🌿✨
Cevap
1Cevap
Bunun ırk ile alakası yok. Siz geçinemiyorsunuz
Hayır örf âdet etkiliyor türk kızları dogu kızları gibi itatkar degil
Ben itaat ediyorum o zıt
Çok da güzel gecinilir
İki taraftan biri yanlış yaptıysa hosgorusuzse ondan pismansindir
Itaatkar derken nelere uymuyor mesela.
Onun turkle kurtle ilgisi yok ki.
Itaatkar kadın içinden geldiği için itaatkar olur. Irkla alakasız.
Var yetiştirme bizim Kürtler erkekleride kızları da itaatkar
Ya siz böyle diyince de ben alınıyorum mesela bir Türk olarak.
maalesef ilgisi var
7 yılık evliyim 30 yıl ömrümden gitti
Alakaya Maydanoz gel bize bazı bazı ne oluyor yani Türk olunca
Ne alaka
Sen kendine köle arıyorsun bence. Her seven kişi eşine bağlı olur zaten itaatkar olsun istiyorsan sende biat et o zaman karına burada ırk savunuculuğu yapma
Bilmediğin şeyler var güzel kardeşim
Asla dinimde ırkçılık haram
Ama sen onu tanıyarak ve isteyerek evlendin şuanki sorunları büyütmemen gerekiyor sonradan bir değişiklik olduysa da konuşulup halledilmeli
Çözülmüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?