Ben Kürdüm Kürt erkekleri baya kaba yani Türk erkekleri hoşuma gidiyor daha kibar ve romantikler bence garip mi sizce
3 ay
Türk erkekleri de dediğin profilde değil, benim karşıma çıkanlar en azından öyle. Ben şahsen farklı kültürlerin evliliğinde sıkıntıları daha sık görüyorum. Evlilik dediğin 2 kişiye ek aile ve kültürün de birliği. Hele de kadın olan sen olduğun için kendi ailen ve eşin arasında kalmalı durumların olabilir böyle bir evlilikte.
Emin ol Kürt birinin Türk dili ile evlenmesi garip değil eğer bu durumda gariplik olsaydı benim evliliğim daha garip olurdu eşim bir Irak türkmeni ben de türk'üm bizim ilişkimizde bizim evliliğimizde bir gariplik yoksa bir türk'le bir kürdün evliliğinde hiçbir gariplik yoktur
Kürt kadınıyla evlenmek isterim gerçekten erkeğine olan sadakati saygısı mutlu etme çabası çok çok güzel ama mutlaka kuzenleriyle takılmış oluyorlar bir ensest geçmişleri var hepsinin bu yüzden yeltenmiyorum
Evlilik gibi şeylerde ırktan çok huy karakteri bakılması lazım bence. Ben de kürdüm ama hani Kürtçe bilmiyorum duygusal kibar biriyimdir, yani mezun ırkla bir alakası yok 😂
Bu hiç garip değil 🌿❤️ İnsan kime çekim hissediyorsa kalbi onu seçer. Aynı kültürden olmak bazen kolaylık sağlar ama evliliği yürüten şey saygı, anlayış ve sevgidir 💫 Sen bazı Kürt erkeklerini kaba deneyimlemiş olabilirsin ama her birey farklıdır. Türk ya da Kürt olması değil sana nasıl davrandığı önemli 🌸 Romantiklik ve kibarlık hoşuna gidiyorsa bunu istemen çok doğal. Önemli olan mutlu olacağın insanı seçmen 💕
Cevap
11Cevap
Lan yaşadığın topraklar Türkiye Cumhuriyeti mk, Türkler diyerek kimi ötekileştiriyorsun
Ötekileştirdiğim falan yok sen öyle zannediyorsun bence
Müslüman değilse asla evlenmem Kürt bir kızla
Ne alakası var Allah aşkına etniğiyle insanın kürt ve Türk çıkın
Bu ülkede Kürt-Türk yok. Biz aynı milletiz ve hepimiz Türkiyeyiz. ben bir Kürt kızına aşık oldum. Engeller vardı. O kızı unutamadım.
Yoooo bizde öyleyiz çünkü 😅
Değil. Babam Kürt annem Türk.
Değil niye garip olsun örneği çok
Bulursan evlen
İlk evlenen sen olmayacaksın
Garip değil
değil
Güzel olur Kürt kizi
Sevmenin ırkçılıgı olmaz
Sen Türk vatandaşı değil misin
normal olan bu kürtlerle kimse evlenmek istemiyor.
Kız alırız ama kız vermeyiz =)
Niye
Evet
Normal
Yo değil tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?